"Lite trasiga och knasiga.."

vår katt ligger ner när han dricker !!
haha.
RAGDOLL= TRASDOCKA
den här får bli för vår lille
han passar bra tillsammans
med Björnen och mig.
Lite Annorlunda är inget fel o va :P


Sleep tight
Kraamar
Miizen

duty.

söndagen>>
hämtat bilen
lämnat en annan bil
städat
bytt lakan
diskat
lagat mat
gjort matlådor
sorterat papper
handlat



väldigt ttråkigt att skriva om  haha.. nedan följer länken till DAGENS ROLIGA för mig och Björn!! :) (Finns tillgänglig på PLAY t.o.m den 28 mars)

http://svtplay.se/v/1909627/veckans_konsert/en_kvall_med_goran_bregovic?cb,a1364145,1,f,-1/pb,a1364142,1,f,-1/pl,v,,1909627/sb,p102896,1,f,-1

I morgon blir det
PLUGG! wiihee.

KRAM
Miizen

ja, mm.

up and down.
Vände ju rätt rejält på dygnet under fredagen o när vi vaknade igen förmådde vi oss inte annat än att bädda ner oss på en madrass framför tv:n och se film o annat braa på tv hela lördagen. NICE, förutom att jag sträckte min nacke och fortfarande har ont. låg på nåt lustigt sätt och skulle resa mig lite och så.. poff...åå de gör ont långt ut i axeln... så typiskt. Snäll-Björn försökte massera bort det men lättare sagt än gjort.

oh yes.
Favoriten på tvn under lördagskvällen måste ändå vara Solsidan som vi såg på vår lilla On Demand-box!! hah. det gillar vi!!

Förberedelsetruppen.
Vi lagade under lördagen kasseler med ris och bea-sås, smaskig dagen-efter-mat måste jag säga!! å det som blev över förvandlade vi bums till två matlådor! Bra för i morgon jobbar Björnen igen :D

Kraam
Miizen

LIMO.

Vår fredag-kväll blev hemlagad pizza med öl och efterrätt hemma hos Nicke. Sen var vi ute tillsammans med honom på "Landet" som ligger vid Telefonplan. Efter det blev det en sån där runda som jag INTE har råd med, men Björn ville fira att han fått jobb igen vilket jag också är Glad för  så vi hamnade SÅKLART på Medusa, haha, och sen  05-stället LAB, OCH på efterfest (!). Till efterfesten åkte vi Limousine som helt klart var en upplevelse i sig. Jag har inte åkt tidigare under mina 25 år så....
Det var en STOR bil och vi fick champange på färden och.... påfyllning, vi var typ åtta i bilen och det såg nästan ut precis som på bilden faktiskt....påfyllning..ja, jag tyckte väl vi åkte vääldigt läääänge. Bilen stannade till slut...i  b a g a r m o s s e n. Det var mest schyssta people men även några, rent ut sagt, idioter! i de där gänget. Han som stod för kalaset var en av the bad guy, han var trevlig, men han drog i sig en o annan lina under den där färden, och efter också... fy f-n.... o viftade med sina sedlar och sa att de var roligt att ha mycket pengar, men att det roligaste var ändå att spendera dem och att vi borde pröva.... ja shit... haha, men efterfesten han bjöd in till var helt avslagen, vilket j-vla rötägg, han ville vara ngt och någon han VERKLIGEN, VERKLIGEN inte var... Å Lägenheten vi kom till var inte hans utan hans kompis (som inte visste vi skulle komma) det luktade Gröööönt där inne, om man säger så, röktes inomhus och d fanns, just det!! INGET att dricka.. så där satt vi o glodde ett tag när pimp-nissen försökte "beställa" ett flak öl, han försvann ett bra tag, och kom tillbaka till tomhänt... vid 06- tiden när T-banan rullar igen så begav vi oss hemåt och det tog ett tag att åka från andra sidan stan till vår sida. MEN, det har varit en upplevelserik (var ju faktiskt på ett nytt jättetrevligt litet ställe i början av kvällen med Nicks tex) och bra kväll får jag ändå säga när jag summerar! Hade mycket trevligt till största delen!! Nu ska jag sova... trots att natten är över för längesen...:P ouups.

Trevlig helg alla,
KRAAM
Miizen

2+

KÄNNS BRAA. :-)
Har tränat, och badat med världens bästa!
Myyy Boy! <3

Nu ska vi iväg till systemet för att köpa några kalla!! Sen får vi se vad kvällen har att erbjuda... =) Förhoppningsvis god mat och mycket skratt!!

KRAAM
Miizen

friday.

big NO NO
and no money. vad mer att säga.
i dag vakna jag inte riktigt på rätt
sida. Jag har bara måsten framför mig,
kanske därför iof. Några räkningar som
MÅSTE betalas och så en pappershög
som jag undvikit  in i det längsta.
Måste få undan den också o egentligen
skulle det behövas städa också.
Får se vad som blir gjort.

Back on track.
En BRA sak har hänt iaf.
Telefonen ringde i morse, ja
inte Min, vilket var bra. För d
var Björnens jobb-polare som sa
att de fanns jobb till honom
f.ro.m måndag. Gissa vem som
blev GLAD då !! Skööönt.


Söder
Jag funderar på om jag ska åka
ner till pappa lite ett tag snart.
Vi får se...men saknar nästan
gubben lite ;) eller??? haha
gör jag? f-n vad bra isf.

KRAAM
Miizen
ps. det går inte att göra mellanrum igen. ds

kommunikation.

SOM VI SA DÅ??!
VA? JAHA? JAG TRODDE DU SA....
Varför kan inte det var en lätt sak. Som nu i kväll när den ena brodern ska köra den andra, då ska jag helt plötsligt mitt i en film ut o åka och köra ja också?? Det har ingen sagt??? Detta för de tydligen inte planeras att den ena har tänkt sig bli hämtad och den andra tänkt att de finns ju SL att ta sig fram med, eller MIN bil då... Aa där missade jag slutet på en jättebra film :( , f--n, hade inte alls planerat att ut o åka och köra bland tung trafik just nu. Jag är trött nu, om jag vetat att jag skulle ut o köra hade jag ju vilat eftersom jag vet extra noga nu när jag läser min TFL-teori att det är MINST lika farligt att vara trött som det är att ha druckit alkohol och köra...... å nu var jag småsömnig o mitt i en film, på dåligt humör blev jag också på köpet, irriterad.

Att bli irriterad känns ungefär som att bli skrämd av t.ex en sånhär
får stora uppspärrade ögon
Bli varm
Så går det tillbaka, sakta känns det genom hela kroppen
Fast det är ändå kvar liksom. . .
suck.

De får bättra sin kommunikation för det påverkar ju faktiskt andra också, i detta fallet mig, ja de säger de SKA diskutera/planera saker o så drar de ut på det till det längsta....Mm.. men relationer och kommunikation är ju erkänt det svåraste människorna har att deala med. Får hoppas att de gick bra iaf, jag åkte med och körde hem sen. Björnen e fortfarande ute på vägarna, usch för det, farligt. Funderar på att sprätta en kall öl eller ett glas vin och lyssna på musik jag gillar så blir jag på bättre humör igen... får se, han kommer väl snart så.. :)

God Kväll.
Miizen

skype

äntligen lyckats installera skype på min mac,
ska se om det funkar också..
Om jag har tur kanske syrran testar och ringa
mig när hon kopplar upp o ser att jag är där ; )

kolla den här tatueringen syster ;) Å ni andra också! Två systrar som tatuerat sin kärlek till varandra. Rätt fint, men jag är ju också en utav dem som aldrig ska tatuera mig :P

http://awomanalifeablog.blogspot.com/2009/11/sister-love.html

KRAAM
Miizen

påverkan.

den där filmen vi såg i går om Kriget i Irak påverkade mig mer än vad jag trodde, när vi sitter o pluggar så ser jag en människa på en lite snöbergstopp några km bort genom fönstret.. jag bara:
M: - shit ser du människan där borta?
B: - Aa..
M: - Tänk om man skulle skjuta den, vad kul, eller ja inte kul men..vad kan skjuta så långt?
B: - En sniper kan skjuta några km..... Jag såg när de sköt med sånt på Discovery en gång, men det såg ganska... han fortsätter berätta..
M: - Va?
B: - Ja själva Kalibern var typ 5 cm och hylsan var såååhääär stor..
M: - Mm... "poff poff" säger jag och tittar på männsikan på berget å tänker för mig själv (Kaliber? det låter typ som "Kolibri"..)
Är för djupt i mina tankar för att höra allt Björn sett på Discovery-tv.

Ö-vik


Arlanda

jaaha då har söta Carinan lämnat oss för helgen. Hon är på väg upp för att skriva sitt matteprov och umgås med nära och kära. Å i kväll åker Tom också upp! Vi vill också, Geee oss pengar! Kolla vädret f-n vad nice det varit med lite norrlandsluft, lite scooter och hälrigt umgänge i SOOLEN! Fucktards-pengar.


Uggel,uggel

Jag la mig förresten inte o läste igår utan vi råkade börja kolla på en film :P den handlade om militärer som varit i Irak och fått komma hem men kallades in igen. Den var ganska rörande faktiskt, och "fyllde väl sitt budskap" som Björn sa.


and NOW

Förresten sitter jag vid min gamla mac nu som inte har ngt ljud och har den äldre progmvaran "Tiger" och inte har ngn batteritid kvar men som annars fungerar utmärkt..... det är perfekt för nu har jag all musik o allt på den nya som är inkopplad i vardagsrummet o så har jag denna i köket så nu  kan jag när jag behöver göra mina test här på körkortssidan efter jag läst de olika delarna, göra dem utan att behöva gå in o sitta som en spaghetti i soffan :P.... Det går bra hittills (!), och björn sitter och pluggar matte :) Mysigt är det sitter i solen med öppet fönster o vanligtvis dricker vi ju inte kaffe men för att orka plugga så mycket som möjligt kanske de blir en eller två koppar i dag.. :) Trivs i vår lya tillsammans <3


Fiffigt

Ska se om det finns några roliga äldre bilder på den här datorn jag kan lägga upp nu ;) Är så glad den faktiskt kommer till användning!! för jag får ändå inte dess affektionsvärde om jag säljer den! ;)

Solskimmer-skål ;)
Kraam
Miizen

d Blev plugg.

Både Björn och jag nattpluggade-ugglade !! Å nu har jag bloggat också så nu är det dags för sängen, iaf för mig.... Ska läsa lite innan jag kan somna, det har blivit en bra vana eller ovana, hur man nu vill se det ;)


KRAAM
Miizen

Saknar..

I bland när jag ska sova så kan jag inte det
för jag tänker så mycket på o saknar
min mamma... i himlen... tänker ofta
bra minnen och ler.. de är skönt att kunna
vara förbi den allra värsta tiden och minnena.
Nu när jag drömmer, drömmer jag om min
vackra och fina mamma och ibland träffar
jag henne i drömmarna.. saknar dig nära mamma.
Om du läser.
Tror att mamma är en ängel nu o att hon
är med sin mamma o sin pappa sin bror
o med farmor o världens bästa farfar och
min vovve o kisse. det tror jag. tror hon
ser oss. världens bästa ängel-mamma.
Älskar dej mamma /Din Martha

Sleep tight
Miizen

Längtar!!!

f--n vad jag vill ha sommarnätterna på Öland framför brasan nu! Då utan ngt jobb i världen, bara chill, musik, gitarr eld!! Öl!! MUMMAA såhär ser jag ut när jag njuter som mest och bäst framför stenspisen på Ölaand!! =))


Åhh så längtar jag till vi ska till GREKLAND!! Slippa allt vad Midsommarplaner innebär!! Bara flyga bort och iväg från allt äckel-supande  och våldtäkter och allt skit som händer här i (iaf just nu) skitkallaaa Sverige i jämförelse till Greeekllaandet, ÄLSKA. YESS jag längtarrr... Santorini here we come.... 4 månader sen är det dags för HÖGSOMMAR UUUUTAAAN ALLERGI! vi ska f-n flytta utomlands senare i livet!! LÄTT! vad finns det att tveka om egentligen??? Svenska skolan finns ju utomlands!! ( Ja jag tänker för framtida små-martha och små-björn, jag är ju ändå 26 år i år, kan asbolut ha en viss längtan tills förutsättningar är lite mer rätt för småttisar :))

With Love
Miizen!!

TAXI-övningskört!

TAXI-ÖVNINGSKÖRT





I TYP SÅNT HÄR VÄGLAG.....
yep idag har jag varit Carinas personliga "taxi" :), till och från hennes jobb. Läste kartan innan jag skulle köra, men kom lite fel på vägen dit så tidsplaneringen sprack med lite drygt 10 min. suck. att de ska göra så mkt att köra lite fel. var hemma två timmar senare igen iaf :S hehe. men de är nyttigt att öva sig läsa karta, köra i sol, i snö, i regn allt är nyttigt. Koncentrationsövning blir det också, får träna mig på att koncentrera mig längre stunder i stockholmstrafiken i alla sorts väglag och både dag och kväll är jättenyttigt inför framtiden. Det tar på, men ju mer jag gör det  ju bättre lär jag väl bli hoppas jag?

RUN RUN..

Har sprungit 5 km idag på min tramp-cykel och gjort sit-ups!! ska försöka hålla i träningen nu!!

DAGENS RUNDA
Dagens rätt har blivit skinksnitzel i strimlor med fullkornsris och Café de Paris-sås... mumma:)  Å självklart gjorde vi så att de skulle finnas lite till Carina efter hon jobbat klart om hon var hungrig då och de var hon, hon smaskade allt i sig en lite portion av vår lagade mat och såg nöjd ut i vårt sällskap d gillar vi :) en glad Carina :) Man mår bra av att ta hand om varandra :)

DAGENS MÅSTE
Nu ska jag försöka sortera de allra sista pappren och komma igång med teorin som väntar! puhh..

KRAAM
Miizen

plugghäst

i eftermiddag har det lagats Kycklingtårta här i vårt lilla kollektiv. Det är Carinas recept som hon har fått av Malin, en av hennes bästa vänner uppe i Ö-vik. (Om du läser Malin så gillar vi ditt recept megamycket ;-)) Såhär såg det ut.... :)
Innan maten var det mattesession. Carina läser matte C, snart tenta för henne och Björn ska snart börja matte B men har redan börjat förbereda, smart! Själv läser jag ju som ni säkert redan vet för att kunna ta mitt TFL :)
BTW; Cool plugghäst jag hitta va?? shit vilka Nymodigheter!! :D
nu har vi gett upp för dagen med just plugg... tror jag iaf... :)

Björn och jag har varit iväg och handlat, pantat och varit på Carlssons. Fixade miniräknare till honom och tätningslist till Carinas rum där, bland annat.. så nu har vi just tätat Carinas fönster, de drog som sjutton... men nu, fixat! ; ) ska hjälpa Björn med lite sortering nu :D

Take care! <3
KRAAM
Miizen
p.s. O´Malley har varit jättegnällig hela dagen :/ d.s

wake up cat.

ja.. vi behöver inte ngn väckarklocka iaf... eller ja, JAG.. Björnen sover alltid över allt.. för ngn dag sen så dammsög jag när han sov precis jämte och vår dammsugare låter Inte LITE...shit jag fattar inte, jag vet att jag hade lättare att sova när jag var mellan 19-22 år typ men nu går de bara inte, när katten börjat sitt första mjau, sen är det kört.... Sen får jag skylla mig själv när jag är uppe för länge på natten, för när jag inte är det är det ganska bra med lite väckning : ) Han vill för de mesta bara ha sällskap, mat och vatten. Gärna bli upplyft och gosad med. Å ja, han Är bortskämd med de där. Det är intressant också för de räcker att jag går upp och byter mat och vatten (som han ändå inte vill äta av på en gång) och byter rum, sen är han nöjd och lägger sig och sover i det rummet.. dohhh... haha, fattar inte de heller... men ja, jag antar att han vill ha sällskap och så byta rum, men inte vara själv  helt enkelt... ja så nu ligger han här och typ halv-sover efter ca 1 och en halv timmes tjat.... Tur Carina är uppe innan oss då så hon slipper störas av hans skrik.
O´Malley ser ut så här när han tjatar på mamma om sällskap....
Mamma gååååå uuuppp, gåå uppp gåå uppp.....å då är han Inte söt :P

Kraam
Miizen

annars...

... har jag varit och fått en remiss till allergimottagning på sophiahemmet idag... ska förhoppningsvis få hyposens (långverkande spruta) mot både gråbo och katt (om d nu är det jag börjat känna av här hemma) De ska kolla allt o så jag säger rätt också tror jag. Fast gråbo vet jag ju att det är så :) men allergiker brukar ofta ha lätt att "fånga upp" anda allergier. skönt med remiss...grattis till mig, ens ak till ur världen.

Har handlat också, så i dag bliree Lasange alá Gustaf... ska strax börja laga! :)

OCH..

Carina är hemma och är sjuk idag...
... känner du igen dig gumman? hhaha. Ganska likt eller? ;P KRYA! Du e snart pigg igen ska du se!! ;-)
CARINA SNART >>>>

Å det här är O´Malley på Carinans dörr.... :P
=) =) = ) hehe smart katt va... mjau mjau mjau... vår lille *stjärna här i hushållet...
kaxig....
några morhår har han gjort krook på=)=)
favvoplatsen där han INTE kans sträcka ut sig längre... hehe, växer så det knakar.....
tror inte han fattar själv varför han inte får plats där längre.. :P :D
Älsklings O´Malley eller Mallan som jag brukar kalla honom för han är just det, Malllliiiig... ; )


Smile for Life, and Life will smile back..yeahh right back on you!! ;-) ;-)
MÅNGA KRAAMAR
Miizen

snöööööö

när helgen var slut så började veckan med SOL och snö och ett försök att ta sig ut med bilen för kära Tomen i förmiddags =)

Mycket Nöje!
KRAAM Miizen

sent

Klockan är sent på söndagen och vi är fortfarande alla under samma tak! Lite för Toms bil snöat fast och de inte fanns ngt att gräva fram den med först, men också lite för de är mysigt o vara alla här tror jag minsann ;-) Det är heemskt väder och mysigt och krypa ner under filtar i soffan hela syskonskaran och moi då. Känns som lite extrasyskon typ ;-P

Tidiagare i dag så skjutsade jag carina så hon kunde lämna nyckeln och gå igenom lgnh med hyresvärden...o sen så åkte vi 2 runt o letade spadar åt tom, så han skulle kunna få ut sin bil, på 4 olika mackar var vi. 4:e macken hade SMÅ plastspadar.. så sådana blev det!! Väl hemma så blev de jättegod pizza. hemleverans och så en hyrfilm på d :) nice nice... Tom bestämde sig för o stanna ytterligare en natt.... han orka inte gå ut och börja gräva runt bilen nu, det är möörkt och kallt ute, så de förstår jag, är typ -13...uhh.... Så bröderna ligger i varsin soffa här nu o kikar tv... tusen bröder tror jag, eller nu bytte de.. eng.. ja nåt, säkert ngn ny film :-) ... Inte ofta man/vi är under samma tak så länge.... Kanske vid högtider, men framförallt äldre brodern brukar Inte kunna vara stilla såå länge, han får lätt myror i brallan o måste ge sig i väg och hitta på saker, men inte nu, han e fortf här :-) ...tror nog de e skönt med en stillsam helg för gruppchefen, behövligt. :D kul kul. Så jaa.. Vi har verkligen en mysig avslutning på den här helgen... funderar dock på lägga mig snart, skulle vara skönt... blev ju sent i går... men de var en bra natt i natt... pratade med en gammal polare över en öl på nätet (japp så kan man också ses) och Björn spelade poker o mådde bra... så de var mys tills morgonen börja smyga sig på igen... :-)

Hoppas Din helg varit fin ocksååå,
KRAAAM
Miizen.

O K E J

nu har jag druckit några glas vin och några öl men jag bloggar ändå ;-P  I dag har vi varit på systemet och fyllt på förrådet, har inte särskilt stort förråd.... hhaha, men ändå, konstigt jag inleder med alkoholen va :D

Sen har vi hjälpt carina och flytta, hiit. Jag, Björnen och Tom, och efter det så åt vi tillsammans här :-) myys! Så aa nu har hoon flyttat in. Hon ligger där inne och försöker sova just nu men hon är förkyld så vi får väl se hur det går...hjälpte henne packa upp lite innan också. Konstigt att hon är här när vi vaknar i morgon och för henne också att vakna här...... Fast just de... det är helg och då sover vi över hos varandra, så Tom är ju här också i morgon!! Eller ja, vi och vi.... jag och björnen hamnar hos Tom i bland på helgerna och i bland sover han här. Nu är han här och ja rummet e ju upptaget nu, Hans rum :P haha, nää, men det finns en extra madrass och säng också :) så no probs. Jag tycker det är myyys när vi är alla under samma tak. Tror Mallan också tycker det ( O´malley (katten)) :D

åhhh, jag önskar vi hade en jacuzziii right now... då hade vi badat framför filmen här med ölen i hand... yammi. men så är det inte... :P
(tror fan de e precis de här glasen vi har) ( VAAA!! Finns de sådana jacuzzzii?? cool. trodde de var bara i min dröm)

PUSS & KRAAM
Miizen
ps. undrar om det är roligare när jag skriver och är berusad :P ds.

friday

Music´s life
Lyssnar på musik o väntar på en gitarrist ska komma hit  så ska vi spela o sjunga lite, äta lite o dricka lite vin : )
Har annars tvättat en del. Bland annat ett stort täcke som hängt och droppat i hallen hela i går kväll och natten och halva dagen. Tar lång tid för ett täcke och torka... Carina ska ha det så därför har vi tvättat det. Allt klart för inflytten här nu, hoppas att hon är färdig för flytt där borta. Verkar mest som om hon joooobbbbar.

Myskväll
I onsdags drack vi vin, ett vitt vin av Riesling som heter Moselland. Gott gott... o så kollade vi film tills långt i på natten, mysigt. Dock tråkigt de inte finns jobb för Björnen ännu. Har skrivit ut alla papper för de kommande taxiproven också, nästan, så det är bara och börja plugga på allt nytt! :)  mitten av mars är det dags igen. Kul att få pluggsällskap nu när Carina flyttar hit. Roligare att vara två! :) "Säkerhet och beteende" - delen ska inte vara några problem, hade ju bara missat läsa lite där, o missade ändå bara med 3 p. hihi.. det är lugnt. Lagstiftning vet jag inte hur det ligger till med, inte kollat i genom det ännu. Kan vara mer o hålla reda på där, men tror inte de var så mkt så det jämnar väl ut sig.

Pappa
På måndag åker pappa och hans nya och någon kompis till henne till Italien för att åka skidor. Bussresa som pappa alltid åker på, förut med mamma.. men han har även fortsatt efter. Det är vackert där, varit med 2 ggr med syrran. . . 1 v.... På tal om syrran ska jag försöka ta mig dit och hälsa på också, men just nu går det bara inte. Ingen inkomst = inget kul utanför lgnh som inte är Gratis, i princip... Fick ett alla hjärtans dag kort av henne från Norge förresten. Några dagar sent kom den men var jättefint, och så fick jag ett långt mail här om dagen också. .. jaag SAKNAR henne...:( (  .....  näee nu ska jag fortsätta att vänta på gitarristen jag Aldrig spelat med innan och vara lite social med Björnen. Förresten så anledningen till att de blir av att gitarristen kommer var att han frågade när de passade i går, och jag föreslog i dag.. så så blev det... trevligt att det äntligen blir av. Väldigt längesen vi stötte på varandra och det kom på tal så de ska bli kul o testa o spela lite... får se vart de leder, håller tummarna för att de ska kännas bra och att han är professionell i sitt spelande och sätt att vara..

Sköt om er o ha en mysig kväll,
KRAAM
Miizen

Carinaaa

nu har vi inrett lite till i rummet som ska bli Carinas rum fr.o.m helgen : ) Vet ju att hon älskar böcker och så, så vi har fixat lite : ) Överraskning för henne blir det, men tror nog hon ska gilla det : ) Vi har gjort de finare i vardagsrummet också och i sovrummet :) Får ha en lite inflyttningsfest i helgen för Carinan tror jag minsann, eller vad säger du Carina?? ;-)

Lillebror hälsar också, det ska bli kul att du ska flytta hit!
Hoppas du ska trivas hos oss sötis.

Puss puss
Miizen

Martha Ligia

Det är det namn jag döptes till ursprungligen i Colombia, å min adoptivmamma tyckte jag skulle använda det för mina skivor alltså som artistnamn, så det har jag gjort :)
KRAAM
Miizen

en mamma

En mamma hade ju inte varit fel. SAKNAR min mamma. Såg "I taket lyser stjärnorna" i går på CANAL+. Jag Hatar Cancer och att vara mödralös. Kan hon inte bara komma tillbaka. Hon var så söt... :(. Två år sen blir det i sommar, i juni. Två år utan mamma.

Skickade in en ansökan till "Spårlöst" i går, men chansen är liten att man blir utvald där, men hoppas går ju. Har ju iaf lite information om mina biologiska föräldrar. Tänk vilken lycka att hitta dem.....
De är några stycken som varit tillbaka till just Colombia och hittat sina mödrar och syskon. Gripande att titta på när man är i samma situation med samma längtan själv. Det skulle betyda så mkt, allt, att inte vara "ensam" längre. Få hitta min familj, mitt blod.

http://www.tv4.se/sparlost

Kraam
Miizen

..med linjal och penna...



Tickelitack, tick tack tack tack tickeli tack.


Låg och vred på mig hela natten, björnen somnade på en sida så gott och lill-kissen på andra. mm, Lite utrymme för moi, trots en stooor säng??  svar: jaa.. Jag lovade mig själv att inte kolla på klockan även om jag låg vaken, för att inte göra saken värre, ni vet hur det är. Man kan än mindre somna när man sett vad klockan är.... när de börja kännas väldigt länge och jag varit uppe på toan kund ejag inte låta bli.... 04.25. Ahhhrrr.. panik. Lyckades inte somna utan att vakna förren 05-snåret och skulle upp 07, ögonlocken bara hängde, INTE bra. Nej inte bra, sen var de en himla trafik på vägen dit, morgon- fu--ing- rusning....blö, stressad var jag alltså redan när jag kom fram, underbara morgonstund. De var dessutom helt grå-mjölkvitt, fy vad Fuuult sånt väder är, verkligen fult.

kändes såhär typ,fast d inte var riktigt så :P

Å mjölken utanför betongblocken här var inte såhär fin som la globee

120
Väl på plats så loggar man in med sitt personnr och läser lite om hur de ska gå till. sen när man tycker man är klar med det så trycker man start. Denna gång var det 20 frågor som skulle besvaras, å så kommer tiden man har på sig upp 120 min. SHIT, vad länge, ska jag sitta här så länge? för 20 frågor? Yep. Linjal, penna, miniräknare, kladdpapper och kartbok fick jag också.... jag läste frågor, mätte, adderade, dividerade, multiplicerade ... tyckte jag var noggrann men antingen så underskattar jag proven, överskattar jag min förmåga och med det skulle jag isf underskatta pluggtiden hemma, vilket jag inte tycker att jag gör, men jag vet inte tydligen? : / : (.. för jag missade med några poäng igen, jag förstår inte, Inte! förstår jag. Men räkna är ju inte detsamma som att läsa ren teori klart, särskilt så tycker inte min hjärna det, den gillar inte räkna alls. mm, j-vla mätande med linjal på kurviga vägar åhh, de är nog de svåraste egentligen, att få till exakta avstånden på stadskartor som är små och har massa vägar, mät mät, jaa är de 300 m, eller? 500? 450? och så plus de jag ska köra på motorvägen sen, i den hastigheten, dela, lägga till. VIRRA tilll....  f-n.... såå, hur som, nu har jag tagit mig, just d, Ingenstans. Wiihii.... inte mkt att göra, får öva mer och satsa på att göra om detta i mars också då..... Om jag har tur kanske jag är klar i JUNI :D (iroonii) :P (Kuuul va) SUCK. HUR SVÅRT KAN DET VARA DÅ!! DooH!
g

Another giiirl.


Hittade det här på en tjejs blogg, från Ö-vik var hon visst.  Sökte bara på kartprov eller nåt sånt o så kom hennes blogg som handlade om just det upp, hon har redan tagit sitt taxileg. Såå Jag backade i bloggen en bit och hittade det här:
"Provdagen inleddes med kartläsningsprov (kartdelen, kartprovet) som man hade 2 timmar på sig att slutföra. Det var riktigt svårt. Det känns inte direkt säkert att mäta med en linjal efter småvägar på en karta när man i vissa fall kan använda sig av tabell och liknande. Man vet bara inte när. Poänggränsen för godkänt var 11, och maxpoäng var 16. Jag klickade på "avsluta prov" och höll andan i 2 sekunder tills resultatet stod på skärmen. 12 poäng! Godkänd! Så grymt skönt. En perfekt start på provdagen!"

"...Dagen resulterade alltså i att jag klarade två prov av tre. Jag vet inte riktigt hur jag ska känna. Jag sa innan att om jag klarade två prov och misslyckades med kartprovet så skulle jag ändå vara nöjd, eftersom jag hört att det ska vara svårt. Nu klarade jag kartprovet, men snubblade på ett av de andra. Efter lite eftertanke så är det nog det bästa möjliga misslyckandet. Jag vet precis vad den enda saken jag måste kolla upp är, och provet går snabbt att göra om. Jag är supernöjd med dagen! Men det är ändå surt att.. Äh! Supernöjd!"

kul och skönt att läsa om hon gått till väga. å höra att de faktiskt inte är så lätt, slipper man känna sig såå dålig. tänkte skriva till henne och se om man kan få lite råd och gratulera kanske... (Om du vill läsa mer av det hon skriver så finns de på http://emilies.se/category/taxiforarutbildning.html)

Kraam
Miizen

"my favorite things"

Jag var tvungen att plugga när vi slöat lite vid tv:n idag, legat och myst i björnens knä ( de var sömnpulver i det som vanligt, nedrans). Jag var tyvärr inte på jättebra humör heller och ganska trött... beror på att d både blivit sent och alkohol i helgen +  att jag är nervös inför i morgon, tycker inte alls om delen jag pluggat nu. Gillar inte att räkna och d är mycket räkna nu, även om det inte är så svårt egentligen så blir jag iaf nervös.. buh..min hjärna är ingen räknar-hjärna. Björnen erbjöd sig att åka o handla själv för jag behövde ju plugga iaf, så snälllll. Väl var hemma igen så hade han med sig mina favoritchips och gelehjärtan:) :) och så gjorde han en jättegod middag till mig medan jag satt och pluggade i köket, jag har världens bästa älskling jag =) =) å efter en timme eller så, så åt vi, de var jättegod fläskfilé med ugnsbakade potatishalvor (som receptet så fint hette) o så bernaisesås till det och lite gurka hehe. rocculan var slut i affären sa han, så de blev gurka : ) saftigt och gott! (inte tomater som de blivit om ngn viss person varit med o handlat, jaa, på ren rutin alltså, gott m nåt annat). Björn gillar inte tomat jättemycket och de var kul att han köpt mat helt själv! Å lagat då! och pricken över i:et blir att avsluta med kladdkaka alá Björnen nu. Fin alla hjärtans kväll:) ....måste ta de lugnt och sansat i morgon nu bara. Inte räkna några km-fel. kom igen nu!!

(min hjärna)
G


Natti natti vänner
skriver i morgon igen! :)
Promise!
Kraaam
Miizen

det enda

provet jag skriver i veckan blir det i morgon, kollade i genom delen jag tänkte göra, som var inbokad på onsd också. Alldeles för mastigt o omfattande, ska avboka i morgon o göra även det i mars. Känner mig dålig som inte kan vara mer motiverad eller fokuserad, men så är det, har ju iaf varit på intervju och i växeln, motiverande!! Ja, d händer mkt hela tiden, Så 1 prov innan månadens slut fåre bli och får jag vara nöjd med. För övrigt ett omskakande slut på veckan o början på helg... håller tummar upp för framtiden!

Alla <3-dag


M- 08.15

..alla hjärtans och i morgon ska jag skriva prov igen, det enda jag tänker på om jag kommer att kugga igen eller inte. Suck. Vi får se, tar inte ut ngt i förskott så klart, Nervös.

for U.

hjärtans dag, ja. vad säger man, vi har väl hjärtans-dagar med varandra ofta, så d händer väl inget särskilt här i dag. Vi hade en mysig kväll i går, mycket mysig, vi badade och drack ett glas vitt, klockan var ju över 00, så de kan väl räknas? Kan bli en bio i kväll vi får se. Annars går alla mina hjärte-tankar till vänner och familj och alla er andra som hittat hit!! :) Stoora kramar och pussar till er!!!
KRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAM ! :) <3
Miizen

--ö-ö-öö-ö-ö-ö----

1 vecka kvar...

Annars har vi varit och handlat (så lite vi kan i denna tid) på Ikea för att kunna förvara saker i, plastbackar blev det! Å nu är allt packat!, och rummet ser ut som ett helt annat rum! :D Skönt att det bara är grovjobbet kvar nu, dammsuga, torka, damma och flytta in soffan... sen så, färdigt för inflytt för söt-carinan nästa helg :)


Får inte slappna av, måste kämpa!!
Å jag har bokat ny tid för min miss på vägverket nu, tyvärr fanns de inget på den delen jag missade förrän i Mars! Inte mycket att göra åt, jag bokade tider för de två tyngsta delarna i Mars å de två andra proven jag har kvar skriver jag  nu på måndag och onsdag. Sen får jag se när jag kör upp.. bara ringa och boka! Jag avbokade tiden jag hade innan i dag för de kändes för pressat. Har mailat och frågat lite ang. uppkörningen å när jag får svar på de frågorna, och om jag vill, så är de är bara att ringa o boka igen! De fanns tider i Södertälje innan feb slut nu, så om jag vill kan jag göra den också innan Mars. heja! Sen är det två st internkurser som väntar på mig!! Å läkar- och drog- prov.. !

KRAAM
Miizen

hemskt

Middagen var jättetrevlig på vasagatan i Sthlm hamnade vi. Tyvärr lite efter vi skulle vara där och vi fick ta en omväg dit. De sa det hänt en olycka,  ofta när de säger så vet man nästan vad som hänt som Björnen sa. Det är ju inte precis som om tunnelbanorna krocka med varandra här. Å mycket riktigt det var en sån där hemsk olycka...Å där sitter man och har det hur trevligt, varmt och mysigt som helst.... Det hade varit total kaos på t-centralen när det hänt... en man 40 år som tappat sin mobil, och försökt hoppa ner och rädda den på spåret efteråt, utan att så enkelt bara hoppa upp efter åt, det var flera som hade försökt hjälpa till men ändå inte lyckats innan tåget kom.... många hördes av norrmalms-polisen innan de var klart att de var en ren olyckshändelse....... stackars familj. även om det känns väldigt naivt att faktiskt hoppa ner på spåret överhuvudtaget så handlade han väl säkert i panik, över sin mobil, kanske sitt jobb och annat han skulle i stunden gå miste om.,utan sin mobil.... Björn sitter just nu och plinkar på "I"ll be watching you" det får bli låten för att tänka på dem som blev kvar efter denne 40 åriga män... hoppas de inte fanns barn med i bilden... uh... Å där satt man och hade de trevligt åt middag och var o kollade när de spelade biljard, familjen hög... lyckligt slut.



TOPCAB

jaha då har jag varit på möte, blivit intervjuad, själv fått fråga mycket och suttit med i TopCabs växel. Verkar inte lätt men inte heller jättesvårt. Mkt en vana de där med radion o sådär. Kul att ha kontakt med växeln och inte som de andra bolagen har, enbart via datatrafik. Kul!! Hoppas bara att det ja, vet inte... hm.. känns främmande, men det är ju en bit kvar innan jag ens ska tänka på att köra så. Skönt det också så man får med sig allt man behöver innan, bl.a är det två internkurser på taxiförarnas yrkesskola. Blir spännande, verkligen. uh, å nervöst!

(åå de lovar jag att de har också! Inte ngt de bara kan skriva...)


Nu snart dags för middag med Björnpappan i stan. Är rätt trött nu men det ska väl gå... ; )

Kraaam
Miizen

UPP

Grrrrrrrrr
Efter provet så åkte vi med skruttisen till en verkstad, rutan fästes provisoriskt upp eftersom de kostade flera tusen att beställa en ny fönsterhiss från Tyskland, underbara bil. . . d blir inte på ett tag, å det blir inte beställning från sthlm.


Catch up

Vi åkte sedan norr ut för att hämta Björnens mobil hos Tomen som inte var hemma men de gick fint ändå då han hade Björns mob och Björn hans nyckel. Efter det pratade jag med min sångkamrat sedan Kulturama på tlfn som precis fått barn. Hon o sambon var båda lediga dagen till ära, så dit bar det för att se den 1 månad gamla bebisflickan och mysa med lite te och prat hos dem. De fick tulipaner, ett litet grattiskort och en nalle med ett hjärta till Lillan : ) Å så fikade vi gott! Jättemysigt! HUm hum hum...:) :)

Smilee
Sedan blev det en sväng förbi Ester-Bester innan hemfärd mot Sthlm. Myyys : ) Ester är så sööt, hon gör mig glad!Det har varit en jättemysig dag som avslutades i soffan med älsklingen för att kolla på dokumentär och lite dokumentär till o film då... men nu är jag tröttis, lång dag... sovdags...bums..

Sleep Tight :)
Puss o Kram
Miizen


- 3 kap - 3 p.

jaa, jag skrev upp Björn körde mig dit och jaa SKRUTT-bilen har ju lyckats bli "sjuk" i sin ruta och ville absolut INTEE gå upp igen efter vi dragit ner den för att stänga porten efter oss för två dagar sen. nepp.. så sen dess har vi åkt runt med öppet fönstret. Måste säga att det blåser härligt ljummet ute så d gjorde oss verkligen inget alls ....o nej...

hur som kom fram till klarabergsviadukten 80, som ligger vid t-cen, björn körde med en filt över benen dit :P  Där blev vi i ca 40 min... när jag var inne på mitt prov. Därinne märkte jag att jag inte kände igen frågorna från det jag repeterat. OUUPS... så till slut så blev de helt omotiverat klickande framåt, ouups... och när jag tryckte på "rätta" så var jag 3p från att få ett Godkänt....Ouups igen...;P Jag kom ändå ut leende eller ja skrattande där i från, skrattretande var det och typiskt mig att inte bli arg utan skrattig av de.. Vill tro att det är en bra egenskap ändå...Det finns ju två sätt att se på livet som en Komedi eller som en Tragedi!! Men de skulel bli hemskt om man klagade över allt, mycket roligare att försöka ta det mesta med en klackspark o vara glad för det som man faktiskt har och har kvar. Trots min otroliga värk jag haft och trots  många i min släkt inte lever i dag så försöker jag verkligen alltid se det positiva. Självklart har det funnits perioder som varit vidriga och sjukt jobbiga, men de har jag inte visat för alla, utan jag har haft stunder för mig själv och med mina absolut närmsta...det räcker.... att visa många fler huuur jobbigt de varit hade varit ett nederlag både för dem och mig. Jag hade verkligen inte mått bra av få och se fler ledsna. Jag har försökt fånga upp andras leenden och berättelser, det har gett mig själv, från början, små små leenden men framförallt så har jag kunnat vila mitt lilla huvud från mitt och mina tankar kring allt som har hänt och som hela tiden händer, alla faser man går i genom efter ens mamma avlidit i en så svår sjukdom.... (använder dock det hela tiden i vardagen också, tar hjälp av andra bara genom att lyssna och titta på dem, alla leenden och skratt jag ser,  det funkar verkligen! Varje leende ger mig lite energi, de ska ni veta alla underbara vänner. Å det är såå mycket som handlar om inställning, det har jag lärt mig) Så d finns Ingen anledning att dra ner andra i sin egen skit, de räcker så gott med de närmsta, de är redan i det oftast för att man själv är det, de är  familj ((din "familj" väljer Du, det är det absolut bästa med familj!! )) d förstår bäst.....man är på samma plan och det är så viktigt! Viktigast för att få känna förståelse och utbyte, det tror iaf jag. Man måste alltid försöka se uppåt o framåt! ...Det hade mamma velat! :)
_____
hur som tillbaka till provet...
Jag hade missat läsa 2 kap som jag inte trodde hörde till "säkerhets beteende-delen" oupsiidooopsii..... klarade mig Nästan ändå, synd där.. men värre saker har ju hänt, å för den delen vill jag känna att jag verkligen kan de jag gör också o inte bara gissar och råkar gissa rätt och får Godkänt... de är Feel tycker jag, känns oansvarsfullt även om de varit skönt så säger hela jag bestämt nej till bananskalstekniken! ! ! Får läsa delarna jag missade och gå dit igen för att sätta full pott ; )

Pusspuss
Miizen


Bilder från Sol-dagen *

Det var precis när vi kommit fram Hit som ComHem-teknikern ringde o sa att han stod vi vår dörr! Typiskt ju! Var Bara o vända om och skynda hem. Jag gick som sagt själv hem eftersom Björnen har längre ben, pratade med syrran på vägen tillbaka till lgn... ComHem-teknikern löste hur som vårt problem, så nu har vi OnDemand-tjänsten fungerande igen. Skönt!! :) Njut av solljuset på bilderna, de var varmt och vackert den dagen, hoppas på att det kommer en ny sådan dag snart igen!! :) :)

haha

joo vi kom ut. sent blev det,... när vi kom dit så råkade vi (tror ajg iaf) komma in gratis. De trodde nog att vi tillhörde ett annat gäng vid dörren nämligen. Vi Försökte betala men icke, haha, fint det. Sen hann vi en öl och en drink var, innan de stängde 03. Vid stängning fick vi tag på Tom och dit begav vi oss för efterfest... Drinkar hos honom så sent känns dock inte som någon hit så här dagen efter, men de var jättekul och se honom och umgås lite, verkligen, heh.  Vi var rätt många ett tag, men mestadels 4 st. Jag somnade ngn gång vid 08 eller nåt, vaknade lite över kl: 11 igen då var bröderna fortfarande uppe men avslutade just  tv-spelet för kvällen(?), morgonen. Vi åkte hemåt då o var hemma mitt på dagen här... så dagen har bestått av mestadels sömn. Sen tv och pizza, riktig bakisdag. Jag var JÄTTEbakis först men fantastiskt och väl nog så gick de över så de har varit en helt okej kväll hittills :) Har faktiskt pluggat också, nu är man ju tyvärr inte så trött. Men ska inte skriva upp förren 12.15 i morgon som tur är...
Wish me luck ; )

Puss o kram
Miizen

Vin


Tip Tapp Tip Tapp


Carina kom hit och vi åt hemlagad god mat. Köttbullar med potatismos, mmm.. : ) Det kom dock aldrig ngn Tom hit, men det var nog tur det. Eftersom jag somnade nästan direkt då  Carina gett sig av hemåt,  hon skulle upp väldigt tidigt o jobba på lördagsmorgonen. Jag drack två glas av Rieslingvinet vi köpt, sen deckade jag och sov hela filmen vi skulle se....igeeeen.. haha. Björns knä måste det vara nåt sömnpulver utstrött i.... Zzz... Så gick de med den kvällen... Nejj, när jag vaknade till igen och surat klart över att jag somnat så tappade vi upp ett bad där vi avslutade kvällen.. det var mysigt.... :-) :- )



Skåål

I dag har jag blivit klar med alla delarna inför måndagen. Å så har vi tv-myst och lagat kyckling med currysås och ris och druckit några öl. Varit tråkigt väder i dag så inte haft lust att gå ut... borde väl gjort det, men så har det inte blivit. Funderade på att åka in till stan på kvällen, gå  ut en LITEN runda, inte typ fem ställen, men jag tror inte de blir av nu. Kanske, men antagligen inte... :P...

Nervöst

I morgon blir det repetition av kapitlen inför måndagen... men nu, Skååål! ; )

Puss & Kram
Miizen

ComHem


Buildings
Jaaa, ut kom vi... kollade på hitta.se hur vi lättast skulle ta oss till vattnet. Gick förbi en skola en högstadie- och en lågstadie- skola. På ena stället stod de ute och rökte, och på de andra så var de massa ungar och lärare och pulkorna var framme...puh... Vi gick och småkikade på husen där omkring också, vi är rätt överens om hur vi vill vårt hus ska se ut och vara byggt tror jag, det är kul o kolla iaf, gemensamt intresse de där ;-) Jag är ju uppväxt med att kolla in byggnader och hus som om de vore ngn slags "kurslitteratur". När vi varit utomlands med familjen så har ju varenda kyrka varit markerad på kartan haha. nej men ni förstår, allt sånt där som är flera hundra år om inte mer... de var ju jääätteekul när man var i skolåldern., hehe.


Gliittter glittter NOway.
hur som, efter ett tag kom vi fram till vattnet, eller ja, den snötäckta isen. Det är ju finare med glittrande vatten! Men det töar just nu hoppas det fortsätter så, så att de blir lite andra färger utomhus. Det enda som är jobbigt med att våren ska komma är att min allergi kommer som ett brev på posten då också. Suck. Utomlands skulle man bo!! Slippa sådana här långa vintrar. När vi stod där vid vattnet så ringer min annars rätt tysta mobiltelefon för fulla muggar. Vår ON DEMAND box (se-Tv-när-du-vill-grej) har nämligen inte velat fungera p.g.a. att höghastighets-modemet  inte velat fungera, så vi har ringt till kundtjänst för comhem och de ville skicka ut en tekniker någon gång mellan kl: 12-17 den 5 feb och SJÄÄÄLVKLART ska han ringa juuuust när vi kommit ner till sjön och står och kolla utsikten! De resulterar i att vi skiljs åt där eftersom Björnbenen är längre än mina. Jag passade på att ringa syrran som bara hade några få timmar kvar hem från Oslo, där hon mellanlandade en natt, innan pappa skulle hämta henne vid stationen hemma..

Hemma.
Ikväll blir det middag med Carina här och senare kommer nog lillebror nr 2 hit också och då blir det klart att sprätta upp en öl eller två... ahha kul ord, sprätt sprättt... haha... nej nu bliree lunch... tjoohhejj.

PUSS
Miizen

SOL

Vaknade av att solen värmde rummet! Vilket humör den ger oss, vi ska ge oss ut på en promenix nu och tror att vi ska göra något gott hemlagat att äta sen! Köttbullar med potatismos kanske? : )

O´Malley är en riiiiktig skrikhals i dag btw...*suck*.... vi sticker ; ) hehhe.

KRRAAM
Miizen

bilder vs ord.

Jag tycker bilder är jätteroligt, men jag kan inte tycka att ordspråket stämmer om att en bild kan säga mer än tusen ord. Självklart så kan jag hålla med ordspråket i vissa fall.....bilder kan vara Väääldigt talande t.ex. som bilder på lidande eller lyckliga människor. Men vardagliga bilder på stilleben är varken särskilt talande eller berättande, de blir snarare tråkiga utan en tillhörande text. Det kan jag känna nu när jag lagt upp en del bilder, o det är säkert därför jag inte lagt upp så mkt bilder innan heller. Men sen ska man ju skilja på när det bara finns bilder eller när det handlar om multimodala texter, vilket är bilder med texter till. Det är klart allra, allra mest underhållande men texten ska iaf utgöra den större delen, som i exempelvis nyhetstidningar! Summan av kademumman - Leve texter! ; )

STOOR KRAAM
och leve Poesin!
Miiizen

Tyst

I dag så har jag pluggat säkerhet och så har vi städat - dammat, dammsugit och svabbat allllttt. Skönt för de behövdes verkligen! För dagen har jag väl inte så mkt mer att säga. Vi ska söka CSN samt bostadsbidrag nu, se hur det går och funkar. Å just d, det är klart nu när Björnens syster ska flytta in här :D inte nästa men nästa helg!! :D kul!


KRAAM
Miizen

V - interland 2010

Så här har vår vinter sett ut... :-)

Gången till t-banan
Kraam
Miizen

Gemla-bilder.

Köket...
hehe vi byte julgardinerna när vi var där.... O´Malleys lilla klös + leksak han har när han är i Gemla! :)
Björn, när han såg bilden:  - Shiit vad rakt jag sitter :-O
Black and White! ; ) Sessan 13 år och O´Malley 4 månader. Undra hur stoor han kommer bli egentligen?? :P
Utsikten från köksfönstret.
GÄÄÄÄÄÄSP....
ZzZzzZZzz....


KRAAAM
Miizen

Äntligen!!

Örhängena jag fick i Juklapp av älsklingen med små safirer i :-D
:-D :-D Min finaste julklapp!!

KRAAM
Miizen

Snöstormen här

Ojjjjj vad det blåste och snöade i dag när jag skulle möta Paulina vid vår station i dag. Fyyy... men det gick bra, vi fikade lite majsbröd och Johan och Nyström -te, mycket gottt! Kul o se henne och att hon fick se vart vi bodde och så kissen så klart. Han växer så det knakar väger över 3 kg nu den lille rackaren.

3 månader
När hon varit här ett tag så var det dags att ge sig ut igen för att hälsa på paret som jag bodde i kollektiv tillsammans med, de har fått barn. Lille Hugo 3 månader, han var jättesöt, kul och se dem igen och få visa Björnen vart jag bodde när jag kom hit för några år sen. De bjöd på kaffe och marängtårta, gött! Men det var inte lätt att ta sig varken dit eller hem, fy fasen vilket väglag. uhh..men det gick bra.

Otäckt
På väg hem hade det hänt en stor olycka vid vår infart precis, fast motsatt riktning, ambulanser och allt. Usch, det var jättemycket snö på vägarna så man såg inte mittlinjerna, riktigt jobbigt och svårt att köra i, hade aldrig gett oss ut om vi inte haft en inbjudan inplanerad. Kvällen avslutades med Tacos sen iaf, mycket gott : ) Snart läggdags, bara lite till mys i soffan först... I morgon blire plugggg inför säkerhetsprovet!
På väg till bilen efter att ha stannat för att handla Tacos vid SKHLM -centrum.

KRAAAM
Miizen

ONE YEAR

Storm

Vi landade mjukt efter att har kört upp med O´Malley sovande i knäet på oss som alltid. Gick jättebra och köra upp, vi missade precis det hemska ovädret men det nosade nog oss i hälarna. Pappa sa nämligen att det var en väldig storm där när vi precis kommit innanför dörren här. SKÖÖNT! : )

Stampe

Vi stressade i väg till spelningen på Stampen i Gamla stan. Paulina och bandet var verkligen kuul och se, de hade väldigt mkt energi på scenen. Slår vad om att de säkert kommer blir kända en dag, för det var verkligen bra. Kul att se ett par på scen så också mycket kärlek ger mycket både energi och entusiasm, häftigt!

19 glas

Vi gick förbi 19 glas i allt snömudd på väg från Stampen, kunde inte låta bli att gå in och fånga en Kalasöl på vår kalasdag. Ååå den är god!! Det var Nils Oscars Kalas öl, å det ångrar vi inte...

Återvände...

Sedan återvände vi till stället där vi träffades som även det ligger i Gamla Stan. Rockstället Medusa. Vi sa det att om vi någon gång skulle vinna pengar så skulle vi bosätta oss i någon mysig våning just i gamla stan. Efter vi varit där en stund fortsatte vi till ett annat 03 ställe, också ett ROck-hak "Harry B James". Efter de så blev det ett 05 ställe på Stureplan haha. Sen åkte vi hem med Top Cab... det blev ju ingen finmiddag och vin kan man ju säga  hahaha... men kuuul vare!! Skåål =)

KRAAAM
Miizen

Yap

Förflutet

På helgerna har jag för ovana eller ja, vana att inte blogga. det har hur som varit en trevlig helg. I fredags var vi här hemma och åt, Kim var också här och vi gjorde de sista på "Phantom of the Opera". Till maten hade vi vinprovning eftersom pappa skulle avsluta helgen med ett vinprov, Goda viner drack vi, fast jag smakade bara lite eftersom vi inte var helt klara med inspelningen utan fortsatte även efter maten. Det gick bra o vi hann vad vi skulle. Vi bestämde att avsluta inspelningarna för den här gången på fredagskvällen/natten. Egentligen hade vi planerat även för söndagen men eftersom vi hela tiden legat före i planeringen så är det mixning som gäller för Kimen nu innan vi kan fortsätta igen... Inte mkt kvar sen. Så, vid kl: 12.00 på lördagen så var hela hans studio på plats hemma hos honom igen.



Lördagsparty

Kim bjöd till fest på lördagskvällen som han inte själv närvarade på ;P Han gick på en kompis 26 års fest i stället. Hans systrar var dock där o andra trevliga snubbar, var en kuul fest han bjöd in till! Senare bar det till deluxe, det var mkt folk o vi köade i -18 grader, inte ngn hit! :P Men de var kuul. Jag träffade några musikstudenter från tiden jag läste på Universitetet i Växjö de var verkligen jääättekul o se dem!! :-D :-D  Tyvärr slutade inte kvällen lika lyckligt, men det är en lång historia som jag inte tänker ödsla tid på att skriva om här. Ingen kom till skada iaf och de var absolut inget tråkigt med Björns och min relation eller så. Det var ett bråk, rasistiskt sådant vi fick uppleva (punkt).



TeliaSonera

Innan vi kom till Kim på lördagskvällen så hade vi varit en sväng på stan o returnerat lite saker jag köpt med ett presentkort på H&M och två skjortor Björnen köpt på dressman som inte satt alls som han ville. Vi fixade därefter obundna abonnemang hos telia. Björn har nu ett abonnemang för 49 Kr månaden o i det ingår även 5000 fria sms ( vem utnyttjar det? ) och så ringer han gratis till alla som har Telia och Halebop . Så nu slipper han fylla på hela tiden! Jag har ett liknande abon. men när man är över 25 så får man inte Gratis-smsen. Så för mig blir det 149 i månaden + det jag ringer utanför Telia o Halebop. Får se om de lönar sig, annars återvänder jag till "storpratar" abon. hos dem t.o.m. 26 mars 2010 då min bindningstid för de abon. löper ut.


Små Busfrön

När vi var klara med stan på lördagen så bestämde vi oss för att åka förbi min syssling. Så vi svängde förbi dem på vägen hem, vi hade tur för de kom 1 minut efter oss, minstingen hade varit på barnkalas. Min sysslings sambo öppnade helt nyvaknen. Han hade tydligen varit ute på isen och tagit ut sig i kylan. Men vi blev inbjudna och där stannade vi.... Vi åt middag..... och så fick vi duscha där, och Björnen och sambon fixade fram en undanställd säng till gillerstugan (en 120 cm-säng) som de ställde framför braskaminen. De små busfröna tyckte de var jättekul att vi var där och tyckte de var speciellt spännande att få ha nattbesök. Vi kom hem vid lite i fyra efter vår utekväll och då låg det tandborstar på sängen : ) Det blev dock inte många timmars sömn med en 4 och 7 åring i huset. Vid 09-snåret väckte de oss. FRUUUKOOOST! =) de Hoppade i sängen och levde om. Men de var kul, hade dock varit roligare om man inte varit bakfull ;P Sen var vi där halva dagen, de myste med oss i sängen nere vid kaminen och jag läste översättningen på NATURE. Ni vet djurkanalen, jättemysigt! Björnen tyckte nog de var sådär o ville mest sova vidare. Barnen och jag gick upp senare och då kunde man se ner för trappan hur Björnen sov där nere. Så då sjöng 4 åringen och jag "BJörnen Sover i sitt lugna bo..." å så sprang han o tittade på Björnen, så sööt (Björnen också) :-D :-D.  De skulle i väg på stan mitt på dagen för att ta kort så då åkte vi, väl hemma så skjutsade vi pappa till hans prov ... och hämtade honom ...och sen kom Busfröna ut till oss för att kolla på kattungen en sväng..... Seeeen fick vi sova :P :S




ÅRSDAG <3

I morgon firar Björnen och jag 1 år! ;) Gulligt va :P Ska kolla på min kompis som spelar i Gamla Stan och laga nåt extra gott hemma o dricka lite vin =) mer orkar vi nog inte efter ha rest hela vägen hem till sthlm på dagen.


KRAAM
Miizen

RSS 2.0