Greklaaaaaand=) jaaaaaaaaaaaa!!!

Saaaannttooorriiiniii <3  här landar vi om 2 veckor nu.. WIII =) =)
snart ska vi till underbara cykladerna
CYKLADERNA

start på:
Santorini










Mallan.

men kolla vad Liten blivit STOR Å svart om nosen!! =) =)



Du var det bästa som fanns Mamma. JAG SAKNAR DEJ!!!





Mors dag :/

Grattis idag mamma om du funnits kvar hade du som vanligt fått blombud, massor med rosor hade skickats hem till dig idag Mamma massor!
Älskar dig för alltid kära lilla mamma. Du är bäst! Älskar dej. Älskar dej. Älskar dej.
SAKNAR dej varje dag, varje stund jag saknar dej älskade mamma.

the weekend.

fri. sat.
fredagen blev väldigt still p.g.a all värk. Lördagen var vi inne på Sofor, djuraffären på söder och bokade en tid för Blankisen att klippa klorna och kollade Anti-skall-halsband, Dyrt. Det får hennes husse isf stå för om han vill öppna för möjligheter. För Om vi kan lämna henne ensam då o då så öppnas verkligen nya dörrar. Vi får se vad som händer där. Annars lämnade vi tillbaka filmer vi haft under veckan på No1 på götgatan. Det regnade en skur på oss och vi var på väg hemåt igen. Vi åt fläskfilé med potatis  väl hemma som var över sedan gårdagen och sedan tog vi oss en behövlig nap. Städade o diskade lite hann vi innan söta Ester dök upp =) Under kvällen roade vi oss med att se lite halvt på ngn b-film med jennifer aniston och prata om sommaren o hösten och om musik. Å så lyssna vi på lite olika musik - Jättemysigt!! Ester gumman e så söt! <3
Vi lyssnade bl.a på talangfulla Daniel som gick vidare till final från talangs tredje semifinal i fredags. Otrolig!! Lyssna och Njuut!


sun.
morgonturen med Blanka, efter ytterligare en hemsk natt med värk, var i hettande solsken. Uhh, trots Mööörka solglas var det för ljust ute för mig. Jag tog mig som vanligt sakta runt kvarteret och Blanka skötte sig som hon skulle, fick sin mat när hon kom in. Tugga lite på ett ben och tog en liten nap till. Jag vaknade vid lunch igen och satt i köket o småpratade lite med Ester innan hon skulle vidare till ett rep på musikhögskolan. Nu ligger jag här och tycker det är skönt att inte ha Lika ont längre, även om jag är väldigt trött efter en nätt med ihärdig värk i höger sida från höften o neråt så är jag nöjd med gårdagen, de var verkligen mysigt :) Precis lagom aktivitetsnivå när man är sliten efter en vecka med mycket värk det :) Tack Ester. puss.

Kraaam
Miizen

Räddning.

Ont.
I natt har jag haft så ont att jag t.o.m fick byta säng. Måste köpa en ny säng, det går inte känns som om jag ligger på sten. Gjorde såå ooont. Usch. Idag har jag sovit i kapp, helt slut. Ringde  till pappa o grät ut också, det skönt. (ja, vi har en mkt bättre relation nu än tidigare). Idag på dan kom jag (trots det onda) ut 40 min på Blankas efm runda, hon var lös i skogen och vid den stora fotbollsplanen så jag gick väldigt sakta och hon fick springa som hon ville. Hon är jätteduktig och jag tycker det är skönt o vara ute. Satt i solen lite och på ett berg i skogen. Det gick sådär o sätta sig där, högg till i höften något gruvligt. Men jag satt en stund o tog mig upp och fortsatte efter ett tag igen. Kanon att hon kan vara lös...A, Som sagt skönt att varit ute sammanlagt en timme idag. Kanske att Björnen kan ta kvällsturen med min lilla sötis <3 Vi får se.



No Skall.
Kan ett anti-skäll-halsband och att ha vovve i veckorna men inte helger kanske vara vår framtida överenskommelse med hennes husse och därmed räddningen att fortfarande få vara med Blankisen. Jaa jaa ja, säg att det kan vara en bara lösning och fantastiskt deal. Björn är på den! Hoppas hoppas hoppas.


Kraaam
Miizen

Blanka.

Det rullar inte bara framåt...

Om jag ska jobba med barnen (eller med ngt överhuvudtaget), gå utbildning till hösten och på vattengymnastik, möten, terapeut och mera.... då åker hunden med största sannolikhet. :( :(  men de säger ju sig självt att det blir för mkt annars.....åhhhhhhh. Jag hatar min kropp!! Varför kan den inte bara vara stark och frisk!! AAHHH!! Åh varför kan inte hunden klara sig som alla andra hundar på dagarna. Hur kan det vara så hemskt att vara själv!??

missnöjd,
Miiz

joda.


Test.
Det gick bra, jag ska vara hos lilla Neo två ggr i veckan, mestadels kvällstid. Å vissa helgdagar. Det ska nog gå bra det. Min första gång blir nästa torsdag. De är ju inget företag som betalar mig i timmen så det är ju inget välbetalt jobb. Men jag förhandlade till mig en timpenning jag är nöjd med under kvällen.  Efter intervjun. Pratade med henne igen och fick därmed än lite mer i timmen. skönt.



Det onda.
Det är fortf inte borta (såklart, jag lever ju med det). Men jag menar det värsta. Det går ju i perioder det där och just nu är det en sådär period. Jag talade inte om att jag hade värk, levde med värk, under intervjun idag men ska göra det på torsdag tror jag. Förhoppningsvis kommer det inte störa särskilt mkt i just hennes fall då jag ska vara mest kvällar och ganska få timmar. Han kommer sova en hel del under mina pass så de kommer nog inte bli mer än vad jag klarar. De är ju inte varje dag heller utan bara två ggr i veckan. Är så trött på att ha denna värk, jämt. Fast är just nu inne i en värre period eller är det bara att jag rör på mig mer nu än innan, vet inte. Suck.


better.

på en skala från 1-10,  4.
Det är bättre idag även om det inte helt bra. Det går riktigt sakta att gå, men det går, tycker synd om vovve bara som jag hela tiden tar ner tempot för. Vill släppa henne lös, tror det skulle fungera bra, men vågar inte riktigt ännu. Mest för andras skull, man ska ju absolut inte skrämma hundrädda med en lös hund. Hon är ju inte så liten heller.


- Stanna.
Jaa, dags för intervju vid 15.30 då alltså. Några timmar kvar. Blanka ska med, ligga i hallen på en matta. Det ska väl gå bra hoppas jag. Lite orolig.... men Björn sa att det är absolut ingen fara om man säger till henne och stanna då stannar hon :)  Jag vet ju också det egentligen men blir ändå nojjig, bara för det är intervju antar jag. Åh. Jaja. Det kommer säkert gå skitbra ;)


Kraam
Miizen

j-vla v'rk.

maktlös.
uhh kunde inte sova i natt p.g.a värk i höften och i dag har varit en jäätejobbig dag som bara fortsatt med värk värk värk. puh, när björnen kom hem blev det ett varmt bad, de var skönt och äntligen känns det lite bättre. Björn var snäll och tog efm-rundan med Blanka när han kom, min guldklimp :) En sådan här dag behövs verkligen hjälp. usch. Nu är han ute på kvällsrundan. Hoppas på att i morgon är en väldigt mycket bättre dag. Dags för intrevju nr 1 imorgon också :)

poker.
Björn har varit riktigt fast vid pokern ett tag nu timme efter timme efter jobbet. Riktigt tråkigt, men om hundar och djur är min passion är väl poker hans I guess.

Natti, natti
Kramar
Miizen

jo.

work.
Haha jag har faktiskt fått svar på Grannar.se och ska ha två intervjuer. En torsdag och en fredag. Lönen är ju inte som när man har en utbildningen precis men det är ju pengar alla gånger! Å om man skulle hålla igång o passa barn skulle jag kunna tjäna några tusen i veckan, LÄTT! Skönt för det är skillnad emot 0:- i veckan det. Alours on Dance. Sooo you Dance?? haha :D Håll tummarna för mig nu och att min kropp pallar ungar, de Måste den för jag vill ha egna en dag!!



oense.
Snart dags att ta det svåra beslutet om hunden, stanna eller gå. Det är svårt och det värsta är ju att hon inte klarar sig själv, alls... Det komplicerar saker. Men det har löst sig bra hittills den gamla ägaren hjälper till bra, eller ja, hans assistent. Men fortfarande, inga impulsiva utekvällar eller liknande. Antagligen är de just detta som kommer förstöra allt. Jag tycker det är jätteskönt att ta mina dagliga promenader o det är säkert bra för mig också. Men Björnen är inte ngn hundmänniska, han tycker inte illa om henne men han tycker inte heller jättemycket om henne. Å han vill absolut inte offra så mkt tid och planering som de krävs för att ha henne. På mina promenaderna är det bara jag och Blankisen, Jag har inget problem med det vi är ute och tränar och badar och har mysigt tillsammans :)  men visst saknas han :(  Å jag som gärna vill vara ute på dagarna ha en anledning att vara ute, utan hund är jag väldigt dålig på att komma ut alls och det trivs jag inte med. jobbigt. Vet inte hur vi ska göra, ingen vill göra den andra besviken/missnöjd. åh. men va f-n.... kära i-landsproblem. kära blankisen.

Filmtips.

"Såg i skuggan av värmen" i går kväll innan jag la mig. Herreguuud vilken gripande film. Jag kan bara säga EN sak. Den är Svensk.  men, Se den ändå. Punkt.

S o L

Jaha vädret är tillbaka igen! Daance daance.
Tydligen Gratiskonsert i Kungsan i kväll. Hm, kanske skulle vi åka dit då?
MAD -  Music Against Drugs är det som håller i den tror jag. Funderar förresten på att få
mina naglar professionellt omhändertagna. Skulle kunna vara snyggt. Skulle
behöva lite extra pengar nu dock, Åhhh. å Inget napp på grannar.se ännu.
Suck- lite tidigt att döma kanske :P men annars - Skitsida. hahah. We´ll see.

Waiting.

HTC -Desire






För den elektronikintresserade finns en Info Video egadet  om mobilen under "Länkar".


rain man.

No 1.
Dagens första promenad blev precis innan regnet började igen. Slut på det soliga vädret och i veckan väntas en helt annan temperatur. Tur att vi förberedde med filmer att mysa till en söndag som denna :) Å ikväll har vi tänkt äta tacos till middag. Muummma.


good luck?
Nu ligger vi nerbäddade nära varandra i den stoora sängen med altandörren öppen och lyssnar på regnet som faller ner utanför. Å ibland åskdundret. Djuren ligger också här inne. Mm. Hoppas det slutat regna tills nästa tur med Blankisen :)

En tanke.
I kväll ska det bli lite städning gjord. Å om man kollar vädret nu så är det nog UTMÄRKT att biljetterna är bokade i förväg till Grekland :P

Kraam
Miizen

weekend.

Tor.
fredagen var både Björn och jag av ngn konstig anledning väldigt slöa. Det var inbokad picknick i Vasaparken med en god vän och hennes man. Ja, Man, de är alltså gifta. Tyvärr började det spöregna så den planen gick rakt ner in the trash. Vem vill ens sätta en fot utanför när de bara slog ner regn, och så åskade det också. Nej, vi läste lite tillsammans i vår spännande bok och sen blev det lite nattmat. Björnen deckade efter det, själv blev jag av ngn underlig anledning uppe tills det var morgon igen. Jag somnade en halvtimma innan Björnen klev upp. Å då hade jag varit ute med Blankisen o gett henne frukost :). Sen somnade jag gott, sov ca 6h innan jag var på fötter igen :)



0034.
Jag ägnade natten åt att registrera mig på Grannar.se. Det var även där jag hittat vår eventuella hundvakt för idag. Hon var här och hälsade på Blanka och allt, men när de började närma sig dagens grillning så backade hon ur det hela. Jaa, men otur är jag dock van vid. Är det inte de ena, det andra eller tredje så är det de fjärde -men jag är glad ändå :) Mackan ringde från Spanien idag och han lyssnade på vad jag hade o berätta om min värk och situation just nu. Han sa att jag verkade se det positiva i det som Är just nu, och att jag lät glad, å det är jag, Glad :) Allt är relativt och för min situation så är allt så bra som det kan vara just nu. Jag är glad för det jag har, det jag får hjälp med dagligen i vardagen som jag inte klarar av och den hjälp jag får av samhället för att må bättre i kroppen. Jag är så GLAD att det inte är värre värk än vad det är, just nu, och Jag är glad för vart jag är och dem jag har omkring mig, jag står trots allt som hänt relativt stadigt på jorden känns det som och det känns Bra! :) Jag känner mig trots att jag inte umgås mycket med andra i vardagen (rent fysiskt) väldigt omtyckt, och viktig, älskad av er och det gör mitt liv så värdefullt, det gör Allt. Så Tack, ni gör mig lycklig, alla ni uuunderbara Vänner o släkt som jag har på avstånd. Vi har varandra och det är Guld, kärlek!! Mm!

Gyrella.
Även idag har vi varit trötta, men fulla med kärlek, vet inte om vi är såååå slööa p.g.a att det är åsk-luft o lite allergi för båda i luften, men ngt tar energi iaf. Vi tog oss iaf in till söder till sist och åt lite på ett litet utehak. Blanka var med och låg o väntade så fint. Sen hyrde vi film och köpte lite godis. Blanka satt bunden utanför och väntade medan vi valde filmer från hyllan inne i butiken, duktig. Hemma så möter alltid O´Malley boy oss vid dörren söt :) .....nu har vi hur som tillbringat kvällen i varandras famn i soffan. Jättemysigt. Sådär filmer hittills  dock. Björnen spelar poker nu o jag funderar på att....decka :P

Natti natti folks :)
KRAAM
Miizen

hot hot hot

sooolar på balkongen 21°C i skuggan!!! wiihoo

Nejjj!!

Kollade nyss på sistaminuten-resor till Grekland Santorini. SKOJA att det kostar 795Kr för två veckor nu!!!!! Klart det gör med det här toppvädret !! men F---n vad surt att allt redan är betalt ändå. Vilken miss??! eller? Åhh...Men Klart Om man vill säkra en plats över midsommarveckan(orna) så är det kanske inte så dumt att ha bokat i förväg. Alla är ju lediga de veckorna så de där priset lär väl iof stiga då, även om vädret håller i sig. I guess, iaf lite....men ändå...... f----n vad surt. Känns som om man bara KASTAR bort tusenlappar. Flexibilitet när Björnen jobbar heltid fungerar dock sådär, det är bra veckor att vara ledig för honom vid midsommar!  men ändåååå SUUURT.

Surt, på fornisländska Surtr, var i nordisk mytologi anfader och mäktigast av eldtursar, en jätte i underjorden som var eldens härskare och väktare i Muspelheim, samt på Island förbunden med vulkanisk aktivitet. Namnet Surtsey, "Surts ö" kommer från denne eldturs namn.

eddadikten Völuspá berättas att Surt hade ett brinnande svärd som lyste starkare än solen, och när jordens undergång, Ragnarök, var i antågande gick han i spetsen mot gudarna i Asgård och mötte Frej som hade bytt sitt beryktade självsvingade svärd mot att få gifta sig med jättinnan Gerd . Surt, som blev svårt sargad av Frej i striden, ty Frej borrade in sitt vapen, ett hjorthorn, djupt in i Surts ögonhåla. Surt klöv Frej men förgick själv, galen av smärta, i de världsuppslukande vågor av eld,som han själv var ansvarig för då han släppte loss all kraft från både sig själv och svärdet, samt i det massiva vattenflödet som strömmade in då marken rämnade.

källa: http://sv.wikipedia.org/wiki/Surt

Mmm..

Suddigt.
Idag har jag varit ute o gått med djuret, hälsat på i studion på söder där hon var när jag var på vattengympa och synundersökning idag. Vilket för övrigt gick bra. Jag ska testa att ha +1 glas när jag läser och hänger här, vid skärmen, då ska min suddiga syn jag upplever på längre avstånd förhoppningsvis försvinna. Sköönt.


Jiddra inte.
Vi har för övrigt kollat på Historia, programmet på tv4 tsm nu under kvällen och börjat läsa den nyinköpta boken, också tillsammans. Väldigt mysigt och spännande är den!! Längtar redan till nästa avsnitt imorgon!! :)
http://www.pelosio.se/
MER AV PELOSIO FINNES UNDER "LÄNKAR" >>>>>>>>>>

Very much.
Ååå vilken värme det är ute och vilka underbara kvällar det varit i veckan!! Helt otroligt. Älskar Stockholm och allt staden har att bjuda på, så fint här. Om man ska bo i Sverige, hur kan man då vilja bo ngn annan stans? Å då menar jag inte än i innerstan i Stockholm, men iaf relativt nära så man kan besöka vatten-staden så ofta man vill. Underbart!! U N D E R B A R T!!

Kraaam
Miizen

Vill ha!!

Så vi kan få fiiina bilder från Grekland med oss hem!!

sambobambo.

Klipp dejjj!
I går när vi väl var hemkomna från staden så åt jag jättegod kycklingsallad på balkongen med en välkyld cola. Väldigt goottt:) Dessutom bokade jag in grillkvällar för helgen, myys! Å när Björnen väl var hemma så klippte jag honom! Hans hår växer såååå snabbt, jag fattar inte, jag klippte ju honom nyss. haha :D jaaa hur som, det blev braa förutom lite på slutet, då blev de visst ett litet fel då, men de gick lätt att rätta till, Faktiskt ;P(hade för ont i handen o fötterna, men jag är envis, det kan jag ju vara när jag vet att jag inte har ngt mer jag måste göra). Faktiskt ;P  Måste vara så skönt för honom att få håret klippt o urtunnat när han jobbar så fysiskt som han gör i den här värmen!! För hans hår är verkligen tjockt, så fin Björni björn. Ska se om jag kan fånga en bild senare idag så ni får se hur det blev :) När jag fått min HTC så blir det mer bilder diiireeekt till bloggen!! Weee ;D

Kraam
Miizen

på riktigt.

Slipper svettas.
jahaa då har nysandet satt igång. åhh. efter min o Blankas morgonpromenad så är det verkligen i full gång. Ligger o lyssnar på the voice i efterhand... Vaknade visst inte 06 idag :P Nice dag med sol idag också, fast ida e d ngt svalare. Men det gör inget för igår var väääldigt varmt. Vi tar bara en sådan jätteevarm dag ngn gång ibland tack. haha. Tack tack.
Mat.
Efter morgonturen blev det mat för Blankis. Å O´Malley låg o kollade på!! hih.


Kraam Miiz

Under "Länkar"

hittar du min
;)

HTC desire <3

Coolers.
Inom ngn vecka blir jag ägare till den nyaste HTC mobilen "Desire"!!! Å jag har Startat upp min twitter nu också!! Välkomna! :-) Ni hittar mig om ni söker på "Martha Ligia". Ska se om jag lyckas lägg upp den här men troor inte det :P Det har varit ytterligare underbart solig o VARM dag i Stockholm. Å Blanka var så söt när jag skulle lämna henne bara för ngn timme idag, hon villlee inte lämna mig....åå. vi är bästisar hon o jag =) Blaankiiis.

Natti, natti :)
Kraam
Miizen

water.

Recording.
Dags för vattengymnastik igen. Å Blanka får vara hos sin gamla husse i hans fotostudio så länge. Igår lämnade vi nämligen henne i 45 min typ. Var o köpte ny mat till henne utan att hon fick följa med igår, fast hon egentligen kunnat göra det, vi handlade lite mat till oss också. För att veta hur det gick när vi var bort så spelade jag in henne via min dator. Hon klarade ganska exakt 30 min innan skallen kom. Frågade en snubbe utanför om han hört en skällande hund också, han sa nej och att han stått där ett bra tag.

Citron.
Men... Jag ska prata med hennes husse idag och se om man kan fixa ett sådant där halsband igen, som sprutar ut ngn doft när hon skäller så det blir obehagligt. För en timme eller två måste hon ju klara!! Annars blir det här besvärligt. Kan aaaldrig göra ngt, det fungerar ju inte heller.

Kraam
Miizen

Badaaa

matchpoint.
Det strååålar sol ute o jag har varit med Blanka o badat igen =) sköönt!! =) Gick en 40 minuters promenix i värmen, sakta men säkert går det när vi är ute o går. Skönt o känna att jag kan matcha henne, hon har ju några år på nacken så jättesnabbt går det som tur är inte. Vi är en bra match damen o jag. Vi är en Slooowfox mix hon o jag :)

KRAAM
Miizen

Monday

Soool
Morgonpromenaden blev i strålande sol. Har klurat på lite jobb-ideér under förmiddagen, men de är väldigt lösa ännu, men spännande!! =) Vi får se vart det leder. Jag är förresten anmäld och har betalat till höstens utbildning på Huma Nova i Gamla stan nu :)

Next
Snart är det dags för Blankas andra tur för dagen, tror vi ska gå ner o bada lite idag, det är en väldigt varm o solig dag igen :) Jag känner av gräsallergin nu också, bara för det blivit varmare, skit också. Skitsverige!:P  Hoppas allt är bra med dej!! =)


KRAAM
Miizen

Söndag....

Yap yap yap.
igår kväll så storstädade Björnen och jag. Han dammsög och tvättade lite lakan, och jag lagade hemlagade biffar med rålök och diskade!! Sen var jag ute med vovve. Björnen flyttade även om lite i vardagsrummet sååå sköönt. Så nu har vi min extremt sköna säng där inne så vi kan ligga skönt o se på tv =)  Vårt extra rum är nu för tvätt och dylikt. Sånt vi inte vill ha i vägen, typ extrasängen, madrassen, fåtöljerna och träningsmaskinerna. Så Niice o ALLA vintekläder o skor är nu bortplockade även fröken C:as. Så niiice med lite Ny ordning här hemma...mmm.. =)
KRAAM
Miizeen

Blanka och O´Malley


better.

Lättnad.
Andra rundan under efm gick mkt bättre. Hon är Glad igen :D jaaa. Jag pratade med hennes husse också och han sa att hon har varit så innan ngn gång och sen att hon är en otrolig Drama Queen :P, så man ska inte tycka för synd om henne haha lite kan säkert vara seperationsångest också. Fast han verkar haft väldigt lite tid för henne medan jag/vi har all tid i världen och hon är mkt ute o går. Så vet inte om hon verkligen saknar att få så lite uppmärksamhet och korta promenader, fast självklart så kan hon ju sakna röster o lukter och miljöer såklart! Dessutom har hon blivit flyttad mkt så visst kan det vara lite jobbigt för skiljsmässovovven :) Men hon verkar i stort trivas väldigt bra, så glad vovve :) Sen finns det faktiskt en liten möjlighet att hon bara var riktigt, riktigt trött i morse för det blev seent mot vad hon är van med igår, eller bara lite ont, men a, vet inte ? ...Nu ligger iaf hon o Mallan och sover här i vardagsrummet med oss =) hihi. söööta! Hoppas verkligen att det ska fungera att lämna henne ensam i över en timme nu bara, helst mer. Borde testa i morgon för på tisdag ska jag på varmvattengympa och är borta i lite drygt en timme, ca 1,5h tror jag det tar ungefär. Han har ju gjort det misstaget att hon i princip aldrig varit ensam så det är svårt att ändra nu när hon är så gammal men det ska gå och nu har hon ju sällskap av kissen o allt. Hittills har vi bara testat att gå ut ur lgnh i tio min, men då var det iaf tyst :) Svårt och testa de där innan också. Kan ju inte bara sitta utanför i en timme för att kolla läget liksom, lite tråkigt va, sitta på gården bland barn o allt folk o bara vänta njee, ingen lugn o ro heller. Får helt enkelt testa, fundera på att be grannarna över att ge mig en rapport på hur det gått när jag är tillbaka efter 1,5h. Ska fundera mer på det, känner ju dem inte. Men vill inte de ska bli störda utan att veta hur det ligger till heller... hm..


Den runda.
Nu är det snart matdags för oss, vet inte vad vi ska hitta på idag faktiskt :)


Kraam
Miizen

När Blankis var en Liten voffsing :D


spöke

Trippar.
i dag på förmiddagen när jag skulle ta morgonpromenaden med Blanka så betedde hon sig sååå konstigt. Som om hon var rädd eller hade ont. Hon såg ut som om hon hade sett ett spöke... Hon villle bara gå precis intill mig och nästan trycka sig mot benet. Så jag fick liksom följa henne ut på gräsmattan så hon kissade och ville göra tvåan, men hon ändrade inte sitt beteende. Och en gång under vår lilla morgonrunda stannade hon bara o stod heelt stilla o kollade skumt runtomkring sig. Vet inte vad det är med henne hon brukar vara glad ute o vilja nosa på allt men näe, och hon skällde när hon vaknade också, å jag sa "gå ut??", men hon såg inte alls så pigg ut på de, vet inte vad det var :( :( Om hon har ont i höften eller vad som har hänt... Det var likadant i trapporna hon gick otroligt långsamt, tänk om det är hennes höft. Då kommer hon inte kunna bo här, för vi har ingen hiss och jag kan inte bära en vovve i hennes storlek. Tyvärr. Om det här inte blir bättre till nästa gång vi ska ut och gp en runda så får jag ringa Blankas husse och fråga om ngt sådant här har hänt tidigare.... :/ Hon  åt iaf o drack som hon skulle under hennes frukost... men, ledsna ögon.... Hon som varit såå Glad hela tiden här innan, vad har hänt nu?????!! :((

????

Återkommer om hur efm/kvällen utvecklar sig....

Kram
Miizen

handlade

Jiddra inte.
Igår gick Vi i gassande sol till centrumet som vi har bara 1,5 km från oss :) Där handlade jag ett flexikoppel till Blanka, lite mer levergodis o så behövliga påsar. Sen handlade Vi mat och jag hittade boken jag ville ha som släpptes typ i förrgår, å vi fick tag i Sista exet!! yeaahh=))

Den runda.
Till mat blev det överbliven  suupergodlax med potatis o kallsås. Passade bra i de riktigt varma sommarvädret :) Kvällen avslutades med några kalla framför tv:n och kvällspromenad med vovve. Björnen var dock vaken till morgonkvisten medan jag deckade relativt tidigt efter dagens 1,5h långa gång o shoppingrunda i sommarvärmen!! Min kropp blir ju tyvärr totalt urladdad efter bara små ansträngningar, inte så mkt att göra ngt åt mer än att bara försöka acceptera det.

KRAAM
Miizen

Det här är fiina, fina Blanka <3


Badaaa

Ekerö
Hunden jag och Björn tog oss en promenix till vattnet igår som bara ligger några minuter bort härifrån. Från badplatsen kan man se Ekeröfärjorna och Ekerö, fint litet badställe :)  Å Blanka Hon fullkomligt ÄLSKAR att bada där, så där blev vi sittande ett tag, det var jättevarmt men molnigt.

Gårdagens runda
Hemma igen så diskade vi och började med maten. Det blev Laxkotletter med kokt potatis och kall sås med  cremefraiche, färsk basilika, pesto, lök med mera .... jäääteegott. Sen blev det kladdkaka till efterrätt och så tv o film innan det blev läggdags, rätt sent. Myysig dag :) :)

Katt o hund
De funkar förvånansvärt bra ihop. Nosar på varandra o katten NÄSTAN stryker sig mot hunden. Försökte jaga Blankas svans för ngn dag sen haha, ja de är söta! Vi får se vad som händer o hur de här utvecklar sig. Men jag gillar vovven hon är en väldigt lättlärd och väldigt snäll hund. Vi låter tiden avgöra...

Stan?
I dag är det grymt fint väder. Kanske blir de en sväng på Söder. Lite mer jobb nu när man inte har bil bara, men det går ju. Vi får se vad Björnen säger o tycker när han vaknar här :)

Kraaam
Miizen

inte duktig

Gone gone going

Ja det blev en hej då öl utanför Gröna Lund i torsdags med alla syskonen höglanders + fler :) d va mysigt, å Björn o jag åt god fläskfilé där. Blanka var också med, låg vid eller under bordet, fast hon blev otålig ganska snabbt. Inte van o göra sådant tror jag. Efter vi hade strålat samman med gänget som var inne på Grönan o åkte för fullt så tog vi buss tillbaka, ist för Djurgårdsfärjan som vi åkte på vägen dit. Å på vägen hem satte sig jag och Björn o Blanka i den otroligt fint blommande Kungsträdgården o tog oss en öl på Fridays =) På kvällen fick jag superont i kroppen efter 6h på stan, uhh. Inte värt, men ibland blir de ju sådär. Jag deckade tidigt o sa hej då till C på kvällen. Å när vi vaknade igen så var Carina borta med sin stora backpacker ryggsäck!! Jag såg en glimt av henne i fönstret. Jag vaknade nämligen när dörren gick igen :) Såg tungt ut. (Om man vill läsa mer om vem Carina är o vart hon o hennes resekompis befinner sig så kan man läsa o se deras exakta resväg på carinareser.blogg.se OCH så kan man läsa hennes söta resekamrats fina blogg också linneaegnor.se Mycket Nöje! :) ). Tyvärr så är jag inte så duktig på å uppdatera här varje dag, ledsen för det men That´s me! ;)

KRAAAM
Miizen

10+50+20+10

Ja det är dagens turer med den mörka lurviga glada Blanka, så söt!! Det har ju varit jättefint väder så vi har varit ute mkt idag! Å hon har badat i sjön också:) Hoppas på en lika fin dag imorgon... Jag, Björn o Blanka avslutade med att handla och sen äta ihop alla tre (alltså människor:P) i kollektivet samtidigt som vi kikade på Anna Anka söker assistent. Ja snart är Carinan på resande fot =) 1 dag kvar här tsm, å i morgon är ju alla lediga, hoppas på en "hej-då-på-ett-tag-öl" i solen tsm :) Nu är det snart sängen... trötttt.
Kraaam
Miizen

I miss Him.

Saknar min sambo nu, men jätteglad att han har ett så bra jobb som han har nu. Många timmar tills han är hemma igen, men Imorgon, då är han Ledig!! wohoo...myyysigt!! :D

06.15

Vår morgonpromenad blev i strålande sol. Verkar bli en härlig dag även idag. Allt gick bra och vi mötte en annan hund... och så helt plötsligt när vi passerade en kvinna som stod o väntade vid en busshållsplats så skulle Blanka rakt över gatan och hälsa hon blev JÄTTEglad verkligen, fattar inte? Hon kanske liknade någon? Hon var i 35-40 års åldern o hade blont hår uppsatt i en tofs, ganska stor och normalt lång. Hm.. skummish. Annars gick turen helt normalt och bra.. :) Efter det sa vi hej då till Björnen och nu så tittar vi på The Voice. Blanka är fortf lika fascinerad av O´Malley kissen o kan absolut inte släppa blicken. Men hon är jättelugn och ligger eller sitter bara o kollar och hetsar inte upp sig ngt särskilt. Hon vill liksom bara kolla...o han kollar också...Vi får se hur det utvecklas..
Morning,
Kraam
Miizen

Blanka.

Sällskap
Yep, nu har vi hund på prov också, en jättefin Munsterländer som heter Blanka :D Jag har just tagit min första promenad med henne, hon är stor och stark och hjälper mig bra framåt, kanon!!

Varför?
Jaa det kan man ju undra, hur vi blev med hund hipp som happ. Jag har ju velat ha hund Lääänge, längtat i fem år nu sedan jag var tvungen att lämna bort min. Jag har letat efter ngn man kan hjälpa här i Sthlm länge. Å nu har jag hittat en!! Vi hjälper en fotograf som inte har tid att ta hand om Blanka som mycket som han vill och önskar att han kunde. Hon är en skiljsmässohund, det är därför det har blivit så :P Blanka har varit med honom mkt i hans fotostudio men nu känner han att det inte funkar längre då han reser mkt i sitt jobb. Å hunden hela tiden får vara lite här och lite där, så nu bor hon här. Än så länge på prov eftersom vi har katt. Men det ser ljust ut... vi får ge de ngn vecka till en början så får vi se hur det går och känns sen.

6.

Vovven är lite äldre och har tydligen ngt problem med sin höft (som inte märks) men det är ändå bra för mig, då jag inte är helt okej. Men hon har fått mkt motion och är stark! Så verkligen inget som märks, hon får "dra" mig mer eller mindre när vi ska ut på lite längre promenader. Hoppas det kommer att funka att hon ger mig lite stöd. Bra då hon ska bantas och bra för mina fötter och min höft :)

Inte varje dag

Blanka kom till oss idag och han hade med sig Allt hon behövde, verkligen allt! Å för henne har vi inte gett en krona. Jag har dessutom lite hundgrejer, leksaker, koppel med mera hemma i källaren. Ska hem och rota fram det också :) Förhoppningsvis kommer det här att fungera utmärkt! Håller tummarna.

Inte Blanka.
Såhär ser rasen ut! :) Kommer bilder på Blanka senare, väntar på att få sådana nämligen!! :D


Kraaam
en Glad :D
Miiz


bra

det gick bra, kände en del efter i kroppen men ser ändå fram emot nästa gång. Däremot är jag tveksam till grupp-vattenpassen då de ska vara mkt hårdare. Vi gjorde nämligen bl.a. en övning som gjorde riktigt ont i höften, så jag kunde inte ta i som jag ville. Satans kropp alltså. Efter bastade jag liten stund också, det var skönt!! :) Mitt första pass var ca 35 min. Lite lagom för att se hur kroppen reagerar. Jag känner ju att jag varit i väg så här på kvällen. Förresten... f-n vilket fint väder vi haft här idag, helt underbart :)
Kram
Miizen

waiting...

jaa, solen lyser och katten ligger här o vill gosa med mig. Om 30 min ska jag iväg på min första varmvattengympa. Skulle eg. behövt köpa ny baddräkt men väntar med det o ser om d funkar med bikini till en start. Jag har 3 gng inbokade med en sjukgymnast för att  o se vad jag tycker, o hur d känns i kroppen. Uppdaterar sen. Dags o börja packa väskan nu.

Kraam
Miizen

St:Görans

Smärtklinikbesöket är nu gjort. Träffade både sjuksköterska och smärtläkare. Det är till 99,5% fibromyalgi. De gjorde smärttest och gick igenom hela det tjocka formuläret jag hade fyllt i. Efter 2h där så fick jag en sjukresa hem fick ont efter att de tryckt och testa olika saker på mina ömma punkter. Blir en lugn efm och kväll nu... Puh, nya tag imorgon då väntar varmvattengympa! :)

Update

Valborg firad.
Sjukgymnastbesök gjort.
Cover-rep.
Hembesök och
Inspelning med Kim under 2 dagar.
Snart smärtkliniken &
Tis
Varmvattengympa individuellt.
Slutbetalning Greklandsresan.
Å sista dagen att bestämma mig hur jag
vill göra med höstens utbildning.

Tiden går. Jag har planer och mål.
Snart är det sommar och allergitid på riktigt.
Snart är det Grekland och snart är det höst igen.
Kraam
Miizen

RSS 2.0