No Picture!! Miss miss miss.......

SAAKNAR!!!
Åhhh vad jag saknar denna maskin. Det är ju min pappas å han har precis varit på en resa till Egypten där han så klart ville ha med sin kamera - med all rätt. Men f-n man vet inte vad man har förrän man förlorat det eller hur man nu brukar säga, det stämmer iaf verkligen. Trodde inte att jag skulle märka så stor skillnad på att inte ha den här hemma. Jag tyckte inte att jag tog så mkt bilder?! Men jag använde den nog mkt mer än vad det kändes som att jag gjorde för Tomt det är det, verkligen.
__________________
KALAJS!
Ska snart ner till Växjö igen för mer firande av hans födelsedag, dags för andra sidan av släkten om vi bara kan få i hop ett datum. Så efter den festen så hoppas jag på att få tillbaakaa den, hoppas hoppas hoppas. Men ska nog gå, den ligger ju bara o dammar när han inte är i väg på sådana där speciella resmål, därför Han har köpt den!! Men han verka tycka att det var kul att den dyra maskinen blev utnyttjad även annars, iaf sist jag hade den förutom att han blev lite orolig att jag skulle slita ut den :P  Så mkt som det blixtrar om den när jag har den menade han haha! Men det är ju vad den är till för också, som han själv tillade sa, så, Let´s blixtra på!! <3 åhh min Låne-D90!! JAG SAAKNAR DAJJ, KAMERAN kom tillbaka så lovar jag att jag aldrig mer ska gnälla om att jag inte har Photoshop! Ska köpa det istället så blir det tyst på mig!!:P:P
_____________________________________________________________________________________________
Måste ge Cred till vår Olympus ändå med bilder sedan i somras på vackra Grekland
Riktigt bra Kamera det också! Som tar otroligt fina bilder!! Inte att förglömma den lilla skönheten!!
ska genast plocka fram den igen tror jag :) Lätt att glömma den stackarn när man slänger fram en superstor Nikon
de skiljer sig faktiskt bara  ca 3 lappar i pris!!!
En Grek-Kisse sen i somras, IOS 2010.
Vid Hotellets ingång, IOS 2010.
En foten i havet, Andra på land. IOS 2010.
_______________________________
Sleep tight berättar jag mer om BRIS-kvällen, snart...
_________________
Natti natti,
Kraamar
Miizeen

My Hair

Dags att gör något åt allt hår, men vad det vet jag inte?? Hjälp!!
I dag har jag varit lat och inte gjort så mkt på dagen, fast jag borde ha gjort massor, sen mötte jag upp världens bästa Hélena för en väldigt uppskattad kvalitetstid med henne. Hon har flyttat hem från London till J-kpng!!!! Underbart att ha henne närmare hoppas att hon ska trivas i Sverige nu och inte få abstinens och dra tillbaka till London igen!! Hon har iaf anställning ett bra tag framöver så hon kommer att ha gott om tid att känna efter hur Sverige känns nu efter många år utomlands!! Skönt!! Hoppas på att vi ska hålla en fin o bra kontakt nu så kommer hon aldrig vilja lämna Sverige och Maaj sen :P :D ;) Ellerhuuur gumman!?!?!?
_______________________
Under kvällen har Björnen och jag varit på BIO för halva priset, sånt gillar vi!! Överblivna företagsbiljetter jag fick köpa av en god vän på Huma Nova!! Vi såg  "The tourist" - en riktigt bra film med Jolie&Depp i huvudrollerna!!!
_____________
Dags o sova lång dag i morgon med skola och lägenhetsvisning samt BRIS- informationskväll!! Blev kallad då jag fyllde i ett formulär och när de granskades tyckte de jag var lämplig för att finnas på deras ideella förening o bjöd in mig till informationsmöte hos dem. Där ska de berätta mer kring deras verksamhet och hur jag skulle kunna hjälpa dem med deras huvuduppgift, som är att möta barn som har det svårt där ute. Ska bli intressant... berättar mer om det snart...
_____________
Seeya!!
Kramar
Miizen

Bostadsrätt!!

Sorry, vet att jag inte är så duktig på att uppdatera min blogg mkt annat att göra och tänka på. Projekt just nu är att hitta en lgnh, bostadsrätt, hoppas de ska gå vägen! Vi missade visningar idag p.g.a våra inre klockor sa att vi hade en timme mer på oss än vad vi hade tror jag, eller ja, såg fel, eller båda, vi vet inte. Hur som blir de flera st visningar i morgon, kanske, om allt går enligt planerna! Annars är det skola och terapi som gäller, så de blir en FULL dag! å det blir tisdag och onsdag också, hjälp, den här veckan kommer gå snabbt! Måste sova nu!!
Now, Wish us luck!
_______________________________________________________________________________________________
Åhh snart är det sommar igen!! Tänkte på det idag när solen lyst så fint över Sthlm,
helt plötsligt är dagen lite ljusare och längre, så snart ÄR det sommar igen!!! =) :P
den här är från när jag var ute o gick i somras här i vårt område!!
Å det här är min bättre hälft på vår sista hotellnatt på Santorini i somras
dag 13 av14 då det bar hem till Stockholm igen ( år 2010).
____________________________________________________________
Natti natti!!
Kraaamar
Miizeen

Innan vintern 2010.

Kände bara för lite höst i vintern! Haft en jättetrevlig kväll i kväll men saknar helt klart min bättre hälft!!
Hoppas att ni också har en bra helg!!
Kramar Miizeen


Födelsedagskonsert 2010.

BKO
Denna konsert fick jag av Björnen i födelsedagspresent. Jag har velat se Bo Kaspers Orkester sedan de började på 90-talet men de har inte blivit så. Synd bara att jag inte lyckas se dem förrän alla har hunnit bli mer eller mindre gubbar i bandet och jag typ "tant" på läktaren, haha, iaf mot hur gammal jag var när jag började lyssna på dem :P Jag pratade iaf med han som sjunger i bandet, Bo, efter precis när han slutat signa. Han var trevlig :) Jag Tackade för skivan han gjorde tsm med Frida Öhrn. De tonsatte Pär Lagerkvists dikter. Å eftersom käre Pär är uppväxt på samma lilla ort jag kommer ifrån o är otroligt känd o skrivit många vackra o hel underbara dikter (som är ett stort intresse) o så gjorde min favoritsångare en sådan inspelningen tsm med Frida då kändes just den skivan lite extra speciell ( Frida Öhrn är hon som sjunger i "Oh Laura!" deras kändaste låt som slog heter "Release Me"). Han tyckte var jätteroligt att jag påsken just den skivan, och var glad att jag tyckte om den, för han var väldigt osäker på hur han skulle göra med den innan han bestämde sig för att spela in. Jo, han var trevlig Bo, kommer minnas vår lilla pratstund väl o länge.


Bilderna
Bilderna som jag visar här är alla från den kvällen (förutom den på mina presenterna som jag fick på dagen) och de följer nedan i kronologisk ordning. Konsertbilderna är rätt lika - vad jag vill visa er är ljussättningen som gjorde sitt under konserten, jag tyckte om den. Annars är det helheten av musiken de skapar tsm i bandet och så Bo Sundströms fina texter jag faller för och alltid har gjort!



Titta på bilderna och njut av mina två favoritlåtar

Bo Sundström & Frida Öhrn

Bo Kaspers Orkester
(Ville ni skulle lyssna på "morgonfågel", men den fanns inte på youtube)



Mycket Nöje!
jBild från min födelsedag!

Jul och O´Malley The Caat

God Morgon kära läsare
Jag har lagt upp lite bilder från Björnens och min Julafton å så på vår fina O´Malley Cat!
Har inte så mycket mer att tillägga just nu faktiskt, är rätt trötttt nu. Har suttit och valt ut bilder hela natten så vill mest bara sova nu :P Jag ska försöka återkomma med ett inlägg rätt snart igen hoppas jag!!
Hoppas att Ni ska gilla mina bilder!!
Mycket Nöje!!

____________________________________________________________________________________

Jo Granen, Jag, Blanka och Wilda är på plats för en mysig jul hos Björnens föräldrar =)
Wilda 'Matilda' tar sig en sväng runt om granen =) (Matilda fyller jag alltid i själv, Wilda är namnet)
Ute på gården i det lilla huset bor alltid jag o Björnen när vi besöker Norrland =)
Den svarta Voffsen heter Blanka och är Björnens o Min vovve =)
Julgodisbesöket vi gjorde hod goda vänner till faren i Växjö innan jul. Konstälskande människor.
Julgodisbak krävde även en Tomteluva :)
Björnen och hans Mor =)


Shmallan....
O´Malley vill säga :P

Shit majbritt då var jul och nyår över! Nice!


hej käära bloggen
jag hittar inte den där fotografen jag skrev om för ett tag sen!!
Annars har de varit jul o nyår o vi har varit på resande fot alla fyra djur. Det har varit kul och trevligt mysigt o allt de där men det är ändå alltid skönast att vara hemma igen, de gillar vi. Tyvärr vet vi ju inte hur länge det här kommer att förbli vårt Hem nu dock. Var o kollade på hus men de låg för lång ut o skulle nog bli snäppet för dyrt i slutändan ändå, så de blev det inte.

För övrig åkte jag till skolan idag och fick vända på halva vägen. Skitskola som inte kan informera när folk är sjuka, första jag gjorde var att kolla skolmailen. Så trött på EC. Vissa saker är toppen andra dåliga och verkar förbli sådant. Får verkligen hoppas de gör ett uppryck snart. Klart lärare kan bli sjuka men informera då för
he----e.

Nog om det, här kommer lite bilder från Jul o Nyår. Jag har inte längre testversionen och jag äger inte Photoshop CS5 själv så hädanefter är allt oredigerat. Det ser ett tränat öga väl, men jag väl ändå påpeka saken. Foton utan redigering är en konst att ta dem också ;)
Mycket Nöje!

Julklädd = klar för julspel ;)

Julens hit-spel, SET.
Björnen och hans kära Morfar.
Björnen med sin bror på broderns födelsedag!
Våra päron vid dukat nyårsbord i Åre.
Syskonen Höglander fanns också vid nyårsbordet i Åre.
Värdparet för kvällen var Pappa och hans Lillasyster. Gjorde utsökt nyårsmiddag!
Större delen av Höglander-familjen vid 12- slaget. NU blir det 2011!!
Min släkt vid 12-slaget!
GOD FORTSÄTTNING PÅ 2011 ALLA SOM SER DETTA!!
KRAMAR MIIZEN! <3

RSS 2.0