Moving Out.

No time
Jag är ledsen för dålig uppdatering men vi har haft besök av min underbara syster o en vän till henne + FULLT upp med flytten samtidigt, så därav inget bloggande. Det är en lyx i vardagen och en hobby ju ;-) Jag Måste återgå till o hjälpa Björnen igen nu! :) Kul för vi har mycket, mycket mer energi nu p-g-a Herbalife näring och proteintillskott. Vi fyller på med extra mycket näring nu när det är mkt och göra och vi orkar mkt mer!! Så skön känsla att känna att man blir starkare o starkare :D


Scanningresultat v.3
Gjorde ny scanning idag och har nu sänkt min fettprocent, totalvikt och metaboliska ålder och o därmed höjt min viloförbränning!! :-) Fantastiska resultat bara efter 3 veckor, ska fortsätta så här och börja träna också! Så ska den metaboliska ålderna ner till 16 år igen!! precis som för 5 månader sen. Just nu är min inre ålder 22 år, men jag jobbar på det =)

okejj då.... - WOW!

Ren, mjuk, skön känsla..
Till serien från Herbalife kan jag bara säga WOW och ge ++++++++ i kanten allt annat vore o ljuga, faktiskt. Jag tog ett pumptryck och tvättade mig med, kollade  upp i spegeln som alltid för att se hur många gånger till jag kommer behöva tvätta mig innan allt smink o svart runt ögonen försvunnit, o jag tappade hakan... ALLT svart runt ögnen var helt borta på ett pumptag, kollade närmre spegeln då jag fortfarande inte trodde min syn, men så var det allt smink var borta, jag var ren. Dessutom var cleansern den mjukaste, lenaste av ansiktsrengöring jag någonsin känt mot mitt ansikte hittills. Nu kändes det inte jobbigt att tvätta mig - jag längtade när jag la mig till morgonen, då jag skulle få känna denna mjuka lena friska känsla igen, friska upp o få bort den osynliga, okännbara smutsen med hjälp av tonern o sedan få smörja in ansiktet med den mjuka fuktighetskrämen igen. Som sagt Wow, över all förväntan!! Tack Herbalife.
Foto: Martha Ligia


Långt över mina förväntningar!
Jag hade verkligen int förväntat mig att Herbalifes NouriFusion-serie skulle vara så bra som den visade sig vara. Jag använde innan denna gröna flaska med skumtvätt som heter "Oliva", den har olivextract o andra bra egenskaper. Men den tvättade jag minst två gånger för att få bort allt smink vilket i sin tur lett till att jag blivit allt mer lat för att tvätta mig ordentligt vilket snabbt försämrat min hy avsevärt. Nu är det ändring som gäller och det med glädje - särskilt för min hud. Visste ni förresten att man åldras 17 dagar varje gång man missar/hoppar över att tvätta dig ordentligt under en dag? Vår wellness-coach berättade det under vårt senaste möte. Det förklarar min jämförelsevis raspiga yta mot när jag var mer noggrann med min hud. Det var bra vår wellnness-coach påminde om hur mkt det påverkar hudens åldrande, vill gärna behålla min fina mjuka hud så länge det bara är möjligt och det är många långa år till om jag bara sköter den väl. Som sagt, tack för pushen Maria o tack Herbalife!
Foto: Martha Ligia

Fotokommentarer.
Kväll och inomhus därav det dåliga ljuset här jämfört med bilden ovan som är tagen mitt på dagen. Då var det problem på andra hållet med för mkt ljus. Men tycker jag fått till båda foto relativt bra med de olika ljuskällorna o inställningarna, iaf för att vara med min kunskapsnivå när det gäller fotograferande.

Hemskt.
Det är egna inställningar av bländare och ISO på dem båda. Autoinställningarna som kameran själv ställer in på Autoläge tog rentav hemska bilder, särskilt inne nu på kvällen så jag känner mig rätt nöjd med mina inställningar då det gäller båda fotona faktiskt. Båda är fotade helt utan blixt, vilket ni säkert förstår och vilket helt säkert syns tydligt för ett tränat öga. Kanske skulle jag använt en upplättnadsblixt för att slippa det gula i den nedersta bilden, svårt det där. Hur som... Jag ger mig själv Godkänt på dessa foto:)





Mycket Nöje
Trevlig Helg!
-Miizeen-

Några av Herbalifes produkter

HEJ vänner! I går hann jag inte lägga upp ngt nytt. Jag hade o göra hela dagen och under kvällen tog vi emot det här o lagade god mat. Björnen släpade hem sin beställning på hela 35 Kg medan jag gjorde i ordning en jättegod köttgryta med råris. Här ser ni lite av Herbalifes sortiment som vi valt ut att ha hemma :)

YTTRE NÄRING - Ansikte 3 steg

Från vänster ser ni nu hudvårdsprodukter, så kallad yttre näring -  det är trestegspaket för ansikte, alla innehållande A, C & E Vitaminer. Från vänster till höger alltså:
  • Cleanser - Ansiktsrengöring som varsamt avlägsnar smink, smuts och fett. Rengör o ger en fräsch känsla.
  • Toner - hjälper till att avlägsna alla återstående smutsrester. Bidrar till att göra hyn mjukare.
  • Moisturizer - återfuktar hyn o ger den en mjuk o slät känsla, har dessutom solfaktorn 15 SPF i sig.
Här är de utanför sin lilla kartong :) Dessa ska invigas i kväll :)




Mer YTTRE NÄRING - Schampoo, Balsam och Duschcreme.

Schampoo för dagligt bruk som Björnen kommer använda då han såklart duschar varje dag efter sitt dammiga byggjobb ;)
  • Schampoo - Innehåller kaskad av olika extrakt: avokado, rosmarin, vindruvekärnor och ingefära + helblad av aloeveraväxten.
    Sist? Tycker nog också ett sista datum kanske skulle vara lämpligt? haha
    Kul grej btw..... å tack för en rolig blogg med mkt tankar och funderingar.
  • Balsam - Innehåller kaskad av olika extrakt: avokado, rosmarin, vindruvekärnor och ingefära + helblad av aloeveraväxten.
  • BodyWash - Innehåller kaskad av olika extrakt: avokado, rosmarin, vindruvekärnor och ingefära + helblad av aloeveraväxten.
Dessa finns så klart likadana utan att de är för dagligt bruk, utan vanliga. Skillanden är att de här är extremt milda o snälla mot håret när de ska slitas på så ofta.

INRE NÄRING - Formula 1, Shakes.
Här syns nästan alla smaker de har att göra shakes av.  Man blandar med mjölk man gillar och så shakar man ;)
Å av dessa har vi smakerna som presenteras nedan hemma:
  • Jordgubb
  • Vanilj
  • Tropisk frukt
  • Choklad
  • Cookies and Cream
Vi saknar endast:
  • Cappucino
Dessa innehåller en balanserad kombination av: sojaprotein, vegetabiliska kolhydrater samt ett högt innehåll av viktiga naturliga mineraler och vitaminer vilket hjälper dig att nå upp till rekommenderat dagligt intag (RDI). Inneåller färre kalorier än 220 Kcal per shake, som gör det enkelt att hålla koll på det dagliga kaloriintaget.

INRE NÄRING - Mellanmål Proteinsnacks
Här är mina favvisar, jag har fastnat för choklad jordnöt hittills. Har dock inte testat vanilj/mandel ännu, har ju inte hållt på så länge :) Dessa små godingar stoppar jag i mig mellan de större måltiderna och smakerna är:
  • Vanilj/mandel
  • Choklad/Jordnöt
  • Citron
Det här är ett nyttigt mättande mellanmål med låg fetthalt och få kalorier och det bästa är att de smakar riktigt bra, som godis på riktigt. De innehåller:

• 10 gram protein per bar bidrar till att hålla energinivån på topp
• Bara 4 gram fett per bar
• Cirka 140 kcal per bar

dessa är en kombination av sojaprotein o kolhydrater som ger en jämn frisättning av energi. Har ett högt innehåll av B-vitamin som bidrar till att frigöra energin från fetter och kolhydrater.





Omega 3

Äter du inte fisk (som inte är från giftiga Östersjön) 3 ggr i veckan?? Inte jag heller, men nu äter jag Omega3 från de djupaste ishavsvattnen!! Det smörjer hjärnan, hjärtat o lederna.



Träning och koncentration.
Vätskeersättning och en sundare kick än vad Red Bull ger dig om du behöver ha helfokus!
  • LIFTOFF - lågkaloridryck i tablett-brusform, med bara 9 kcal/portion. Innehåller koffein från guarana och koffeinpulver som hjälper dig att vara alert och fokuserad . Innehåller hela dagsbehovet av B samt C vitamin med antioxiderande egenskaper.
  • H3O - Snabb återställning av vätskebalans, Ger omedelbar förminskad energi, Antioxidantskydd med hjälp av vitamin C och E, är Uppfriskande subtil o välsmakande med en touche av citron, Inga artificiella sötningsmedel, smakämnen eller konserveringsmedel - vilket betyder att H3O är ett naturligt alternativ att dricka före och under motions o idrottsaktivitet!
Hjälper dig att undvika  de negtiva fysiska effekterna av vätskebrist!

Mallan posar.
Mycket Nöje!
Kramar
-Miizeen-

Slowmotion.

Efter mycket om och men satt jag i skolan. Men jag var trött o de syntes väl, en klasskompis såg hur trött jag såg ut kring ögonen trots jag piffat till o sminkat mig - jag kände själv att de syntes. Resan dit var väldigt kämpig o jag kunde redan då känna hur ögonlocken var tunga. I hissen upp till skolan bekräftade även spegelbilden min känsla, under ögonen var det lite mörkt. Hjärnan var inte med, men jag försökte. Läraren förstod mig och gick igenom de uppgifter de gjort från Testtentan med mig när jag kom. Jag blev kvar till sist idag och jag fick svar på mkt igen. Jag är glad jag släpade min arma kropp till skolan o gjorde vad jag orkade - det var bra kämpat även om prestationsförmågan inte var på topp. Jag är nöjd. Är fortfarande trött nu och ska försöka komma tidigt i säng idag och få en bättre dag i morgon istället.

Kram på er
-Miizeen-

Leva med Fibromyalgi.

Öm, trött och okoncentrerad.
Trots att värken gick över efter fullmånen o var mkt bättre redan i söndags är jag fortfarande väldigt öm i kroppen och väldigt trött efter en lång ihärdig värk helg. I går i skolan var det helt möjligt att känna annat än trötthet efter en hel helg med värk, men jag kämpade på. I dag sa dock sa kroppen i från och jag sov över larmet, återhämtningen är ju minst lika viktig efter värk... Lätt att glömma det har jag. Så nu några timmar för sent ska jag försöka bege mig mot skolan, det tar veeerkligen emot då jag fortfarande är trött o vet hur svårt jag har att koncentrera mig då men jag lärde mig trots all trötthet ändå en hel del i går, så min förhoppning är densamma idag. Kunskap, gees mig kunskap! :P (Mitt inre: vill inte vill inte vll inte, fötterna ömmar, kom igen, iväg med dig nu du måste, det blir roligt..)

Hoppas ni är utan ömhet i era kroppar
mår bra är glada av solen o värmen ute :) :)
Mycket Nöje!
Kramar
-Miizeen-

Promenix Obelix.

Modellhunden.
I går var Flompa och jag på en liten promenix i solen. Hon gillar att posa framför kameran den här tjejen, hon gick o satte sig där själv när hon såg jag fotade trappan - jag tror hon är van då hennes ägare (som står på hennes papper) är professionell fotograf!

Changes och sång.
Planerna blev lite ändrade då jag haft mycket värk så de har inte blivit mycket av packning, men förändring är väl bra? ;) Får försöka styra upp det i eftermiddag/kväll eller i morgon, men nu är det dags för mig att bege mig mot skolan!! I fredags sjöng jag förresten när Kim spelade, vi hoppas få till ngt gig i sommar på ngt litet hak så det är rep vi kör inför det. Ska se om jag kan få upp ngn video sedan i fredags vid senare tillfälle också, så ni får se :)

Obelix ska också vara med så klart när det står så =)

Moi.
Mycket Nöje!
-Martha-

Full Moon.

Borta. Vår wellnesscoach Maria sa på en gång när jag sa jag haft mkt värk under några dagar att de varit fullmåne och att många som har problem med värk får än mer problem då eftersom vi består av så mkt vatten. Jag skulle vilja vet mer kring hur det där fungerar med månens påverkan. Vet du? Hur som är värken borta nu, hur skönt som helst. Äntligen fri.

Distrubutör.
I dag var vi tvungna att få lite hjälp av vår wellnesscoach då de snabbt blivit tomt i vårt lilla örtskafferi. Så här är vår lilla familjs Distrubutör för Herbalife på väg mot t-banan för att åka och hämta lite produkter så vi  klarar oss, tills då vi beräknar att vår order ska vara här. Jag hjälper också till att distrubutöra ;) men det är Björns som skrivit under på de här, så det är hans konto faktiskt! Han har fått otroliga resultat snabbt och vi båda har mycket mer energi över nu!! Det känns väldigt skönt att hitta ett tillskott som är helt naturligt och välbalanserat på protein/näring och kolhydrat från naturliga källor som vi båda tror så hårt på o som vi hjälps åt med att driva framåt.

På tunnelbanan.
Foto: Martha Ligia
Nobelpris.
En utav dem som varit med o tagit fram en produkt för Herbalife har t.o.m fått Nobelpris för hans forskning kring den. Du kan läsa om produkten som heter Niteworks från Herbalife här:
http://wsn1015.well-shaped-now.com/vmchk/Kosttillskott/Niteworks/flypage.tpl.html
(Jag lägger även till den under Länkar och kallar den då "Nobelpris för Niteworks" så tar du dig dit med ett enkelt klick:))


Trygghet för den skeptiske.
Jag känner mig av flera anledningar väldigt trygg med Herbalife! Å Jag är väldigt noga med vad jag stoppar i mig och avskyr genmanipulerad o kemisk framställd kost av alla slag, den är så farlig. Det är mycket därför jag sett till att dricka Noni också, sedan flera år tillbaka OCH det finns en anledning till varför Börje Salming, AIK och FC Barcelona, LA Galaxy använder sig av Herbalife de också. Jag lovar att både Börje Salming, AIK och FC Barcelona är väldigt rädd om sig/ sina spelare och verkligen månar om deras hälsa och vill de ska ha den absolut bästa hälsan som ska vara mkt energi och extra bra tillskott från växtriket så de får den ultimata återhämtningen efter hård träning och kan bygga än mer muskler. De vill också självklart ha de absolut bästa resultat de kan få! Å kolla in både AIK:s:
http://image.herbalifemail.com/lib/fef6157676630c/m/1/DS+flyer+AIK.pdf
(Jag lägger till under Länkar också)
och FC Barcelonas resultat sedan 2 juni 2010 och framåt kanske du känner till? ;)
Herbalife, tror jag verkligen på!


AKTA ER FÖR...
De näringstillskott du kan hitta överallt i affärerna idag, akta er för dem!!! ...produkter är inte korstestade o de kan ge farliga kemiska reaktioner i kroppen i kombination med varandra. Dem avråder jag verkligen att peta i sig, de har givit flera idrottare positiva dopingresultat på grund av att de inte är naturliga eller testade!!! Dem vill företag bara tjäna pengar på att sälja! Akta!!

Felefonmötet i dag. (det är meningen att d ska vara ett "F";))
Det gick hur som mycket bra, mycket bra...så kul att få jobba ihop med min bättre hälft med Herbalife! Telefonmötet i dag var med Björns vän, det är alltid lika intressant med kostfrågor. Vår coach genomförde en wellness-analys på kompisen via telefon (konferenslinje) o vi lyssnade i studiesyfte då allt fortfarande är väldigt nytt för oss. Intressant var det.

Mycket Nöje
Martha Ligia

TWO.


Herbalife.
Efter en vecka har vi två vänner som är intresserade av Herbalife och också vill veta mer. En av dem vill absolut börja med deras produkter och har redan tittat ut vad han vill beställa, den andra har vi inte prata med ännu.  En av dem är en vän (som jag inte vanligtvis har eller haft kontakt med ) till mig och den andra är en nära vän till Björnen. Björns vän kommer vi ha telefonmöte med under morgondagen tillsammans med vår wellnesscoach som kommer presentera allt, då vi bara är nybörjare :) Det gör mig så glad att våra, också unga vänner, verkligen månar om sin hälsa och insett riskerna med maten vi stoppar i oss idag.


Pappa.
Även min pappa har visat intresse vid förfrågan, mot alla odds (!) och kommer att genomföra en wellnessanalys o scanning när han kommer på besök nästa gång som det verkar. Jag hoppas även att min syster ska vilja lyssna och få vad vi äter för gott presenterat för sig, provsmaka när hon kommer hit med hennes vän näst nästa måndag-onsdag (å vännen också förstås). Det skulle vara så kul att se dem man älskar stoppa i sig rätt slags mat och bli lite piggare och orka lite mer o hålla sig friska! Det skulle vara guld, verkligen kännas bra - å det är mitt mål att få mina närmsta att lyssna och sedan efter det, säga bu eller bä, men iaf lyssna o smaka :)


Värk.
Kämpar med ihärdig värk. Har haft väldigt ont några dagar, tror det är väderomslaget jag inte tål. Skiftet mellan vinter och vår, som varken är det ena eller andra. Hoppas på att de ska gå över snart för det suger ut all energi ur mig och med den mitt humör till viss del. Att äta rätt trollar dessvärre inte bort min värk, iaf inte helt, även om de förbättrar att tilsätta rätt protein, näring o mineraler + omega3.... Men det är ju en sjukdom, så de har sina förklaringar varför det inte försvinner helt. Fibromyalgi är dock om man har TUR en sjukdom som kan försvinna men även då helt åt andra hållet - bara bli värre o värre. Men Jag har tron åt det positiva hållet och gör allt för en bra hälsa nu och när jag bli gammal. Jag tänker inte åderförkalka mig själv, det är en sak som är säker. Det är dock möjligt att jag tänker räcka fuck you åt min värk nu o ta en öl fast jag vet det kan förvärra. Hm...? Jag kan ju slappna av bättre då iaf :P värken gör mig verkligen inte avslappnad så bäst att hjälpa till lite på traven. ( Det blev ingen öl, kändes efter bara några klunkar)

Fotokurs.
Funderar på när jag ska få till en fotokurs. Min dröm o målsättning är till hösten, gå 2 kvällar i veckan under 3 månader efter skolan. För då har ju min andra skola slutat, men vi får se vad som händer. Det kräver en hel del för att lyckas få igenom den drömmen. Men drömma o hoppas det kan jag ju alltid :D
Tänk fotografen som fått ta den här bilden :)   ---- Fotograf: För mig Okänd.

Trevlig helg Stockholm, Växjö, Göteborg och Oslo! ;)
Å alla andra som läser också så klart :)
Tack för ni kika förbi!
Kramar :)
-Miizeen-

HERBALIFE - resultatet efter 1 vecka.

Herbalife.
Vi har använt Herbalifes produkter i exakt 1 vecka i dag som komplettering till vår egna mat idag, och i kväll gjorde vi vår 2:a kroppscanning i samband med GI och Blodsocker mötet Herbalife höll på Kungsholmen. OCH efter 1 Veckas tillskott av protein och näring har Björn gått upp 1Kg i Bara MUSKLER! utan att ha tränat. Helt otroligt. Hans kropp behövde extra protein och näring i hans fysiska och stressiga arbetsmiljö och kroppen omvandlade snabbt detta tillskott till Muskler. Häftigt! (Vågarna är extremt välutrustade och dyra, de kan t.ex väga muskelmassan i bara din ena arm.)

Må bättre.
Vill du också kontrollera din vikt? Bygga muskler? Ha mer energi? Gå ner i vikt? Få i dig RÄTT näring och protein? Stabilisera ditt blodsocker och insulinnivå? Sluta småäta? Ha mindre huvudvärk? Orka mera? Kontakta gärna oss så berättar vi mer :) Vi ger dig:
  • Gratis info kring produkterna,
  • Gratis wellness-analys,
  • Gratis Kroppscanning för att mäta dina inre värden och
  • Gratis uppföljning för dig som väljer att testa någon produkt :)
Det enda som skulle kosta dig någonting är om du väljer att testa någon produkt. Men det är Absolut Inget köptvång å om du är nyfiken och bara vill ha lite information så går det jättebra. Om du vill testa så föreslår vi dig produkter som passar Dig och Din livsstil och Din ekonomi. Vi gör det Gratis för att alla vi som är Distrubutörer för Herbalife vill hjälpa dig att bli ditt bästa gladaste och piggaste du :)


Åhh... KOLLA Vem som använder samma Herbalife näring och protein - tillskott som vi gör. Hela LA-Galaxy och FC Barcelona. Om de har bra poängresultat?? OM de har... och vi kan ju säga så här. De använder inte tillskotten för att banta!! Nej de vill vara och göra sitt absolut bästa på plan o ha massa energi kvar efteråt o få en god återhämtning. De vill ha energi över till familj och andra aktiviteter, de vill vi alla :) Herbalife sponsrar flera lag och de gör då reklam för Herbalife men på annat sätt marknadsför sig Herbalife inte. Det behövs inte :)






OCH FC Barcelona....




Toppresultat!!!


Vad erbjuds på café och lunchhak idag?
Vi lever i ett kolhydratsamhälle som förstör våra kroppar på olika sätt. Våra genforskare ser en genförändring på 0.02% under 4000 år vilket betyder att våra kroppar fortfarande är anpassade för stenåldersföda, som grönsaker, kött, bär och frukter - Inte sädesprodukter såsom spaghetti, musli, ris, potatis, pommes o.s.v. Säd fanns inte överhuvudtaget, inte i någon form, om du bara backar 1000 år bak i tiden - så tänk på hur du hanterar det bästa du har, din kropp. Därmed inte sagt att vi behöver plocka bort sädesprodukter helt, men att tänka på fördelningen och ge kroppen extra tillskott är det snällaste o absolut bästa du kan göra för dig själv och din kropp.


Uppmärksamma  skillnaden på den totala kalorimängden mellan målen.
Läs gärna igenom resten av de värden som finns presenterade också.



Herbalife hälsomål 22kr/måltid.
Björn och jag är väldigt glada och positiva distrubutörer för Herabalife och vi är supernöjda att vi kom i kontakt med dem. Hellre äta Rätt för ca 22kr/ måltid och bygga upp kroppen än att äta dyra kolhydratluncher eller rent av hoppa över vissa mål p.g.a tidsbrist/stress, lathet och på dessa sätt bryta ner kroppen sakta men säkert, inte sant? Vi anser att en Herbalife Proteinshake är värd varenda krona och är en himla gott smidigt frukostmål. Då det ofta är snålt om tid, eller energi på morgonen är en god shake så himla lätt och god att dricka. Den har en noggrann utvald blandning av protein/kolhydrat/näring som håller blodsockret på en bra nivå, vilket också föder ett gott humör, trevligt va. Det här är en av de produkter vi använder och Vi är Så nöjda :)





Energifull!
Vi mår väldigt bra och känner redan oss piggare efter bara en veckas tillskott, dessutom sparar vi dyra matkasse-pengar och lunchpengar såhär. Om du också är en av dem som bryr dig om din hälsa och kropp i dagens kolhydrat-samhälle som är så fattigt på protein och näring o vill ha snabba märkbara och mätbara resultat, Kontakta oss för ett trevligt litet telefonmöte eller ett möte IRL :) Vi hoppas att du hör av Dig och ser fram emot att få prata med just Dig om vad du har för mål för Dig och Din kropp :) Bättre träningsresultat? Bättre näring och protein -intag? En God smidig frukost? Viktminskning? Maila om du har vidare funderingar eller frågor kring det som står här om Herbalife.


Tack!, för att Du tog dig tid att läsa det jag tog mig tid att skriva o berätta för Dig här :)



Välkommen att höra av dig
Bästa hälsningar!

Martha Bjernestedt, 
0730-20 68 86
[email protected]

Björn Höglander 
070-54 59 569
[email protected]om


Distrubutörer Herbalife,
Stockholm



PS. Du behöver INTE befinna dig i Stockholm eller Sverige. Dagens teknik gör det möjligt för oss att prata med dig var du än befinner dig. Och även om du bor i Stockholm tar vi hjälp av tekniken för att informera dig och svara på dina frågor om du har snålt med tid :) Hoppas på att höra av Dig :) Ds


Lite musik att läsa till - läsmusik :)
Härlig musik, en stjärnartist som lever idag för många, men är död sedan 2003.
Bara att njuta. Tyckte denna videon kunde passa bra här :)
Det här är Orginalversionen, Nina Simone.

COVER AV Michael Bublé



På vägen till Herbalife-mötet i kväll
Jag roade mig med att ta kort på vägen till mötet, var lite väntetid på bussen så trixade lite med kameran. Sista bilden jag lagt upp gillar jag absolut bäst. Hoppas att ni också ska gilla dem! :)


























<3



Mycket Nöje!
Kramar
-Miizen-


Härliga Säckpipor.


Jag hittade en ännu häftigare version med ett helt hav av....
Me like. (men sångmässigt är de andra versionerna mkt bättre)


Höger hand.
Sedan i går har min höger sida spökat. Jag har värk i höger, fot, ben, knä, arm och hand - heeeela tiden. De vill inte släppa. Det extra jobbigt att hantera hundpromenader och datorn just nu, men det går. Jag ska djupdyka i min kurslitteratur nu är tanken så jag verkligen får vila mig fram tills eftermiddagen - å då tänker jag vila mig från datorn och allt som hör den till. Det är viktigt att int påfresta det onda, som när det gäller handen och underarmen kommer just från allt datornanvändande. inte bra, inte bra... måste verkligen ta vara på mig här nu. Bad hjälper också bra, får nog bli ett sånt i eftermiddag för mig!! Hoppas ni mår super i kroppen och tänk på att stoppa i er mat under dagen tillräckligt för att orka bra mina vänner!! (Särskilt du som tentapluggar hm hrm :P )

Kramar
-Miizeen-

Enskild terapi och HumaNova Utbildning.

HEJ! Jag har tillbringat min dag i terapirummet på förmiddagen och i HumaNovas mysiga utbildningslokaler under kvällen. Vi har haft gruppterapi där vi fått berätta hur vi upplever oss i grupp med andra och hur vi upplever vi fungerar i den stora gruppen där. Vad vi tar för roller, vilka delpersonligheter som dyker upp och vad vi kan använda gruppen till att öva oss på, utmana oss själva med. För min del vill jag bli bättre på att slänga ut krokar kände jag - min sociala sida med andra ord. Gruppen och skolan med våra lärare är verkligen ett bra forum att praktisera de verktyg vi lär oss att använda för att kunna förhålla oss till oss själva o andra, dem vi har svårt för, dem vi älskar - förhålla oss på ett bättre sätt för vår egen skull. Vi kan aldrig förändra någon annan än oss själva... Du själv kan välja förhålla dig på ett annorlunda sätt, med en annan inställning, attityd som förändrar och utmanar dem i vår omgivning - men det viktigaste är att vi på så sett tar ansvar för oss själva och våra behov och känslor. Bli dem vi är och tycka om oss själv, acceptera och utveckla oss själva är en lång väg att gå och jag är glad att jag befinner mig på den livslånga resan i dag. Det är befriande och härligt att vara på väg. Mycket intressant med triggerpunkter också, vad blir vi triggade av? Å varför? Hur långt bak, djupt inne sitter det, egentligen. Nya dörrar och fönster öppnas, jag är så tacksam för alla tankar, erfarenheter och minnen jag får dela med min grupp på Huma Nova.

Bilden är tagen med en av Mac-inställningarna.
Stuck.
För övrigt har jag helt fastnat för Katies "The Flood", jag har ngn låt jag fastnar för i 1-2 dagar nu för tiden. Jag lyssnar inte på ngt annat när det blir så för låten liksom fastnar i huvudet och vägrar försvinna. rätt jobbigt men också rätt fascinerande. Kan mycket av texten utantill just nu....mm ....Snart är det helg igen vänner, då åker köket ner i lådor och mycket annat ska packas ner det också!!

Nu är det sovdags,
Kramar
-Miizeen-

Ger mig rysningar. Katie.

.... blundar och flyter med....... wow... åh vilka kroppar männen här i den här videon....wow...igen ;)
(Det här är HELA 2:a låten I mixen nedan.)



Kraam igen
-Miizeen-

Underbart känslosamma, Katie Melua.

Njut. Bara Njut.
Nighty night!
Kramar
-Miizeen-

You´re the Voice - John Farnham

En av världens bästa låtar ;)


We have the chance to 
turn the pages over 
We can write what we wanna write 
We gotta make ends meet 
before we get much older 
We're all someone's daughter 
We're all someone's son 
How long can we look at each other 
Down the barrel of a gun? 

[Chorus:]
You're the voice, try and understand it 
Make a noise and make it clear 
(Oh Oh Oh Ohooooh) 
(Oh Oh Oh Oh Ohooooh) 
[ Find more Lyrics on http://mp3lyrics.org/flb ]
We're not gonna sit in silence 
We're not gonna live with fear 

This time, you know that we 
all can stand together 
With the power to be powerful 
Believing, we can make it better 
We're all someone's daughter 
We're all someone's son 
How long can we look at each other 
Down the barrel of a gun? 

[Chorus:]

We're all someone's daughter 
We're all someone's son 
How long can we look at each other 
Down the barrel of a gun? 

[Chorus]
Lyrics: You're the VoiceJohn Farnham [end]

 



Sol över Stockholm jag sitter instängd i skolan. Men det går iaf bra! :) Kopplar C#kodning till SQL-databas.
Kul när det fungerar och det gör det mestadels just nu! Bäst att det fortsätter så tills det är dags för tentan! ;)


Hoppas ni har en bra tisdag!
Kramar
-Miizeen-

Rythms del Mundo

Påminner om sommaren på Ios 2010 med Björnen. Vi satt med fötterna på pallar tillbakalutade i sköna fåtöljer med goda drinkar i handen och hur nöjda som helst över fina inköp och njöt till den här låten. Vill tillbaka, tillbaka, tillbaka.... Får hoppas drömmarna tar mig just dit igen. Här är mer musik av Rythms del Mundo fast då mixad av Charlie Belda!

itunes pic

TRACKLIST

01 Nickodemus- Mi Swing Es Tropical (Zeb Remix)
02 Bomba Estereo - Cosita Rica
03 Systema Solar - Ya Veras 
04 Una Mas Trio - Clear As Water (Mo'Horizons Restyle)
05 Raw Artistic Soul - Pa la Loma (ft Ediisney Portales)
06 La Troba Kung Fu - Cumbia Infierno
07 Calle 13 - No Hay Nadie Como Tu - (featuring cafe.gif Tacuba)
08 Shantel - Being Authentic
09 Nickodemus - Just move (ft Kwas) (The spy from Cairo remix)
10 Smod - Ca Chante
11 Manu Chao - Me gustas Tu
12 Marzebian - Che Lingua
13 Mo Horizons - Tu Fiesta Personal (TM Juke Remix)
14 The Cat Empire - Hello
15 Healer Selecta - Rockarolla Boogaloo
16 Rodriguez Attack - Bimba!
17 Bomba Estéreo - Pump Up The Jam (Ponte el Pon)
18 Major Lazer -  Pon de Floor (feat. VYBZ Kartel)
19 Nappy G - Haba Na Haba (DJ Smash Remix)
20 Pablo Fierro - El Carinoso (Gregor Salto Remix)

MIXED BY CHARLIE BELDA



Mycket Nöje!
Hoppas du haft en fin helg!
Kramar
-Miizeen-

Delicate food and Company.

SÅHÄR såg vår  lördagskväll ut. Det blev god hemlagad mat, vi lagar mat varje dag så kanske inte så speciellt men väldigt gott. Fredag eftermiddagen så åt vi Rådjur med ris och på lördagen en härlig älgköttfärsås med fullkorspasta. Mycket gott. Lördagskvällen fortsatte vi med breezer, öl, rom & cola och gott sällskap.
FREDAGS-middagen.
LÖRDAGS-middagen.
En God Kall Öl.
Mellanmåls proteinbaren från HerbalLife som smakar choklad men är matersättning.
Kan behövas när man dricker va =)
Finaste whiskyn han har, Öl och en Rom o Cola. Lyx-Björnen ;)
Våra inneboende. Livliga samtal, härligt!

Foto: Martha Ligia

Mycket Nöje!
Kramar
-Miizeen-

Sol sol sol.

Fredag.
Det blev ungsbakad laxfilé till middag i går. Sedan satt vi och pratade och drack några öl, såg lite av en serie. Mysigt. Det har förresten varit fint väder  flera dagar här i Sthlm och verkar fortsätta så :) Likie, välkommen våren!!

Lördag.
Började dagen med en solig morgonpromenad, fortsatte med en jättegod preoteindryck var till frukost och såg ett ytterligare avsnitt på serien. Sedan blev det lite TV. Nu är Björnen ute med Flompan igen och jag sitter här. När han kommer in är det dags att göra älgfärs med pasta till lunch!

Fest.
Vi är bjudna på fest i kväll men vi är inte så mkt för rena suparfester. De har visst redan börjat vilket känns väldigt mkt som en överdrift. Avskyr ful-drickande, dricka bara för att bli full och ha som de kallar der "Suparfest, det blir awesome" , samma visa varje gång. Känns väldigt fjortis. Männsikor som dricker tills de inte kan gå rakt "bara för att" kommer jag aldrig förstå mig på helt på om de inte är tonåringar som testar gränser, annars förstör sådant mest. Tycker det är onödigt, tråkigt att se och skadligt för kroppen och hjärnan på alla sätt de kan vara. Typiskt svenskt - supa till man stupar, tappar minnet - tragiskt.... Kan gärna umgås, äta gott och dricka för att det är gott, även gå ut och dricka men då rätt kontrollerat och med konrollerat menar jag att jag kan bli full men fortfarande gå rakt, inte bli för högljudd, inte må illa och framförallt minnas kvällen. Annars ger det mig inget som helst nöje - suparstadiet det är jag över, jag är för f-n snart 30, jag är klar med suparfesterna. Men som sagt jag menar inte med de att jag inte gillar att dricka gott på helgerna :P Skål ;)

Nu kom Björnen just hem från sin långrunda med Flompan, såhär såg det ut:
Underbart väder idag!!!  :D
Foto: Björn Höglander, HTC Desire.

Taget en annan solig helg i Sthlm!
Djuren poserar när vi packar, en annan helg.
Favoritplatsen brevid husse en vardagskväll i Mars.
Foto: Martha Ligia

Hoppas ni får en trevlig helgkväll! :)
Mycket Nöje!
-Miizeen-

Utekväll den 25 Februari.

Började kvällen lugnt...
Moi och Björnen. Innan jag klippt mig här :P
Björnen pratar med sällskapet - Vidare eller ngt mer från baren?
Strangers.
'
Baren.
Tom, Niclas.
DJ.
Vandrar vidare, mot nästa ställe.
Björnen med hans syster.
Ridande poliser.
Hela gänget.
Medis by night.
Björn.
Björnen, Niclas.
Strangers.
Strangers.
Björnen beställer!
Bartendern.
Strangers all of them.
Stranger vid Black Jack.
Niclas Carina.
Tom, Daniel, Björn.
Carina Tom. Skål!
Carina, Tom, Daniel.

Hemväg blev  = Utgång igen för oss 2. Här byter vi till rätt tåg för mer fest.
En bild på fotografen :P
Blev inte mer kort sen, har inte tillräcklig kunskap eller utrustning för att lyckas med bra
foto i en sådan pass mörk och blinkande miljö vi befann oss i på nästa ställe :P

Mycket Nöje!!
-Miizeen-

SMOOTH CRIMINAL -Michael Jackson (Covers) + Orginal.

Music´s LIFE!
Love musiiiic.

Mycket nöje
-Miizen-

Det doftar ljuvligt.

För ett tag sen gjorde Björn pannkakor med vitsås och tonfisk och jag gjorde samtidigt kärleksmums. Väldigt effektivt att göra så, och suuupergott med både god middag och efterrätt!! :D
Det var kväll o väldigt skumt o tråkigt lampsken, därav ljuset o färgen på vissa bilder....
Blev super god!
Mums ;)

Å Björnens mästerverk!
Köksbordet de gillar vi.

KNIVSKARPT LÄGE
Kunde inte låta bli :P



Mycket Nöje
-Miizeen-

Kroppscanning.

Skola.
I dagens fina väder drog Blanket och jag till skolan. Det gick bra, var lite mindre produktiv i dag men fick ändå med mig en del kunskap om databaser hem. Gjorde bland annat en egen databas i SQL-Server och fick som vanligt praktiska övingar att göra på plats med stöd från läraren. Alltid kul. Mitt på dagen tog Blank och jag en lite tur nere vid Hammarby Sjöstadens vatten och sedan vid 15-snåret gav vi upp för dagen. Åkte hem och tog en promenad till innan det var dags för mig att skynda i väg för att möta upp Björnen för kvällens aktivitet, äntligen! :)

Scanning.
kl 18.10 var vi framme och fick grönt te och vatten när vi kom - Gott gott!. Våra scanningresultat blev jämförda med hur de såg ut i Okt 2010 då vi gjorde kroppscanning på Hälsomässan i Solna, mycket intressant. När man gör en sådan här kroppscanning visar den hur mycket:
  • Din totalvikt är
  • Hur många % Vatten du har i din kropp
  • Hur många  % Fett du har i din kropp
  • Hur många Kg muskler din kropp består av
  • Vilken viloförbränning du har
  • Vilken Metabolisk ålder du har (vilken förbränningsålder du har)
  • Ditt inre bukfett (kan ha högt bukfett även om du är smal beroende på vad du stoppar i dig)
  • Din fysiska gradering
  • Benmineral (benmineralmätning får man en siffra på hur mycket kalk som finns i skelettet mätt i g/cm2)
Ser exakt ut som vågen vi stod på! Handtagen drar man upp och håller i händerna så väger den varje arm och mäter av mängden muskelmassa i varje arm.



Changes.
Våra resultat sedan Okt 2010 till nu Mars 2011, (5 månader senare) hade ändrats. Vi låg kvar på samma fysiska gradering, hade liksom hållit oss inom ramarna för den graderingen vi legat på, men åt olika håll. Björn lite mer positivt sedan Okt och jag lite Neg sedan Okt till nu. Ska ändra min trend åt rätt håll igen. Å Björnen har lite han behöver komplettera på sin mätning också så vi ska kämpa tillsammans nu:) Kul!

Intressant.
Vi satt och pratade med vår HerbalLife Wellness Coach  från 18.10 - 20.30. Var inte meningen de skulle bli så länge men det var så intressant och självklart kommer vi testa produkterna. Mycket intressant och bra möte hade vi. Ju bättre du Äter och är medveten om din kost ju bättre resultat får du när du rör på dig, du får lättare att koncentrera dig och du presterar bättre och orkar mer i skolan eller på jobbet!! Värt, värt värt!! Om du tränar men inte äter så att du får i dig tillräckligt mycket protein och näring för Dig så ger det dig inte mer muskler, energi eller pigghet....utan då är det dags att tänka till lite extra :)


Mål & Syfte
Mitt och Björns mål skiljer sig lite, men det är framförallt att få i oss rätt mängd näring/protein så vi kan må så bra som möjligt, hålla oss pigga både fysiskt och psykiskt och hålla oss mätta och glada länge - Nu och i framtiden :) Men eftersom vi också har som plan att börja träna så känns viktigt att äta bra och veta vad och när man ska äta för att få ut det bästa som möjliga av träningen. Vi vill ju bygga muskler och vill absolut inte att vår förbränning ska ta av våra muskler (Lätt hänt, mina siffror visade just så, just nu, trots jag hade annars fina siffror) då kan allt bli väldigt fel, inte bra. inte bra. Det är värt att äta rätt och Förbränna rätt, förbränna fett!!!

Traineee. MEN Vi kommer bo granne med ett träningscenter då vi flyttar så snart är vi i gång! Så KUL =) Vi ska peppa varandra nu till att träna och äta tillräckligt och rätt!!! Jag ska t.e.x ersätta min obefintliga frukost med en god proteindryck :) Björn kommer också dricka en god dryck till frukost då han kan bli bättre på de där med frukost även han! =) Proteindryck är absolut inget man går upp i vikt av utan ngt kroppen behöver mer av för att stärka och bygga upp kroppen. Å en bra muskelstyrka, stark kropp det är ngt vi alla behöver - proteinet hjälper dig att förbränna rätt, förbränna fett.
Ekonomisk vinst.
Å tro mig, vi sparar pengar på det här även om det ser lyxigt ut så kommer Vi Definitivt (!) Spara. Vi kommer att ersätta en hel del dyr mat med olika mycket billigare protein-produkter/portion!!! Vi kommer Definitivt Inte sluta med att laga mat tillsammans och äta mycket vilt kött hur som, men det tyckte både hon och vi bara var jättebra =) Vi ersätter bara de jobbiga, överflödiga och dyra måltiderna som ändå består av för mkt kolhydrater och fel sorters fett och socker med proteiner så klart=) Man får ju inte vara dum ;)

Infomöte hemma!
När vi kommit i ordning i vår nya fina bostadsrätt =) då kommer jag att ordna en inflyttningsbjudning/info-möte för er vänner som är intresserade av att höra mer av en expert inom området och själva få göra en kroppscanning GRATIS!! det Lovar jag!!  Jag ska meddela När det blir i framtiden här på sidan - jag kommer bjuda in de närmsta personligen, men alla kommer att vara välkomna att vara med, så var inte blyga jag bli bara glad om ni vill och vågar vara med även om vi inte känner varandra så väl :) Det är bara häftigt tycker jag!! Hör av dig!

Vill du Kroppscanna dig Gratis???
Även mindre träffar går att ordna och det går säkert att ordna omgående så var som sagt inte blyga om ni är sugna på att göra en sådan här kroppscanning NU!! GRATIS! Bara att hojta så fixar jag!! =) Välkomna att höra av Dig/Er!! :) Du förbinder dig inte till något utan får bara ut dina siffror och veta hur du ligger till i dagsläget :)



ÅHh Ni - Kolla vem som gör reklam för HerbalLife, man ser inte HerbaslLife-reklam knappt någonstans men FC Barcelona gör reklam och HerbalLife ger dem produkter från dem. T.ex hjälper Wellness Coacher lagets alla spelare med proteinshakes som är individuellt anpassade för varje spelare. De görs i ordning och så dricker spelarna dem direkt efter match. Proteindryckerna står då klara med respektive spelares nummer när de kommer in till omklädningsrummet efter match - det är Coolt!! Bra går det för dem nu också.....säkert är kostfrågan en viktig och stor del av bra resultat - det vet ju alla idrottsmän hur viktig kosten är!! Så de har säkert väldigt mycket att tacka HerbalLife för goda resultat.
Att FC Barcelona använder HerbalLife är häftigt! Det ökar förtroendet för HerbalLife för min del!

BRIS och GRÖNA LUND
Fått mail från BRIS och Grönan. Båda tackade för visat intresse! Blö... tråkigt men bara att söka vidare! Håller på med det och försöker söka jobb varje dag. Både Extra och sommarjobb. Jobbigt de ska vara så svåårt!!! Jaja, Kämpar!!

Sleepy.
Nu är det sovdags, krama kudden. Är nöjd med dagen idag jag =) Godnatt och sov gott!! Eller God morgon kanske? ;)

Mycket nöje
-Miizeen-

Flitig!

C#.
Suttit i skolan och programmerat övningar i C#, svarat på frågor och fått super lärorik och pedagogisk undervisning hela dagen. Mer och mer faller på plats! Jag var dock väldigt seg hela dagen, väldigt... men jag fick ändå mkt gjort så jag är nöjd :)  I kväll lagade Björnen mat till mig, sen blev det goood semla till efterrätt och en film med världens bästa sambo. Promenader med Flompan blir det också alltid på efm o kvällar :) I morgon har vi ingen vakt till henne mitt på dagen så i morgon har hon fått lov att följa med mig till skolan :)  Vi är inte så många där nu då de flesta är ute på praktik, går säkert bara fint. På tal om praktik kommer jag antagligen att göra min vid senare tillfälle. Går bra det också:) Jag är glad att jag kan vara i skolan nu när vi får extratimmar med de inhyrda konsulterna. Att få fokusera helt på programmering och Sharepoint och fullt ut kunna utnyttja deras stöd och närvaro är värt så mycket för mig. Jag ska djupdyka i kurslitteratur när det blir egna studier senare i veckan.

Spännande
I morgon är det dags för Kropp-scanning på Herbal kl 18. Det ska bli spännande och se resultaten! Hur mår kroppen min tror ni?! Hörs vänner, ska krama kudden nu =)
Foto: Martha Ligia
  • Namn: Blanka
  • Ras: Munsterländer
  • Tysk jakthund, fågel.
Kontinentala stående fågelhundar (av spanieltyp) - wikipedia.se
  • Ålder här: 7 år och 5 månader. (bilden är tagen för någon vecka sedan).

Mycket Nöje!
Kramar
-Miizeen-

Weekend.

Helgensom vi spenderat  i Småland började med en tidig tågresa dit i Fredags morse...
Frukost på tåget - å självklart skulle vi hamna bredvid en morgonpigg lite unge som trodde hon var
prinsessa med sin tiara. Hon och hennes mamma skulle gå till bistron, jag log i samma stund åt Björn fast
ungen trodde jag log åt henne och tryckte ihop ögonen och kisade argt åt mitt håll. suck -
lilla skit.
Flompan var med på tåget och hon skötte sig lika fantastiskt som alltid. Hon e
rätt morgontrött den här damen så hon sov så gott efter hon ätit sin frukost ombord.
Väl framme hade jag hunnit med att sitta med live på min lektion och sova lite även jag.
Bussen tog oss hem till mitt barndomshem då pappa var upptagen på annat håll.  På dagen
väntade vårt bankmöte. Det gick jättebra och vi känner oss väldigt nöjda med vår affär.
På kvällen bjöd pappa o lotta på trerätters och efter det blev det lite whisky och mys i soffan :)

Lördag.
På lördagen var vi i stan för att fixa lite småsaker och sedan hälsa på min syssling och Gudmor som fått en liten flicka:) Vi  köpte en härlig vår-sparkdräkt med små byxor till som går ha innan sommarvärmen är här :) De verkade glada för presenterna o bjöd på gitt fika:) Eftermiddagen tillbringade vi där, mysigt :) Björnen fick lilla flickan i sin famn och satt o mös hur länge som helst med henne. Här ser ni lilltjejen med Björn och brevid dem en stolt fader :)
Efter ett härligt besök handlade vi lite ingredienser inför kvällen. Vi lagade mat då
pappa var så förkyld. Även vi slog till med trerätters, blev väldigt gott :) Efter det god god
gammal gammal lyx-whisky och sen väntade jag hela natten på syrran skulle komma hem.
Men jag lyckades bara nästan. Hon kom en timme försent för mig, la mig 03.00.

Söndag.
Söndagen började jag med att väcka lillasyster med en STOR KRAM 09.00 vi låg kvar i sängen och tjattra lite  och sen blev det en mysig frukost med hela familjen samlad :) Vi hann både vara effektiva hemma och prata rätt mycket innan tåget mot Sthlm 12.34 skulle avgå. Vi gick igenom gamla skolpapper bl.a, roligast var när syrran hittade sitt gamla, gamla skolarbete - snacka om ärligt hon skrivit- blev mycket skratt där haha. Synd det inte blev längre tid tsm, så klart, å jag längtar redan till nästa gång, lär dröja lite men bara att stå ut.

Hemresan.
Tåget kom, och SJ körde in tid mot alla odds, så vi var några minuter tidiga till vårt Stockholm. I kväll har vi ätit lammfärs med ris o sen bara tagit det lugnt. Ny vecka som kommer nu. På tis ska Björn och jag på kroppscanning t.ex, spännande va?!? Vi hörs vänner ;)


Kramar
-Miizeen-

Min Skola.

HEJ och god kväll jag kände att jag ville visa er min arbetsplats och skolbänk. Såhär ser det alltså ut på EC-gruppen i Hammarby Sjöstad. Like It a lot. Å där står min fina skoldator. Älskar att vi jobbar praktiskt hela tiden, självklart har vi kurslitteratur också som komplettering, men mycket tid är övning i skolbänken, föreläsningar och vidare praktik på företag. Nu när allt rullar kan jag inte vara mer nöjd. Älskar min skola! I morgon kommer jag inte vara där men kommer ändå kunna vara med live på lektionen via TeamViewer och på så sett se min lärares skärm och höra honom o kunna följa med och göra alla inställningar vi ska göra och lyssna till allt han berättar om hur databasar fungerar och annat kul han lyfter fram i föreläsningarna. Som sagt, sa jag det att, Jag älskar min skola! Precis så It och tekniskt som jag önskade det skulle vara är det nu! Sjuuukt kunnig lärare också ++++++++++++
Min utsikt i vårt söta lilla klassrum. Stefan föreläser självsäkert, det känns tryggt.
Han vet vad han snackar om ingen tvekan!!
(Här sträcker han lite på sig efter många timmar i klassrummet, han sitter inte så ofta :P)
Jag antecknar bäst och mest! :P Alltid varit snabb på att få ner mycket svart på vitt.
De andra är rätt dåliga på att föra anteckningar måste jag säga. Vi är ca 3-7 studenter
per tillfälle. Vart resten håller till? En del är duktiga och kan mycket på egen hand, resten????
Vi som är där känner varandra väl vid det här laget och har mycket trevligt i skolan!!
Det är mkt skratt och hjälpas åt som gäller. Vi är en fin liten grupp vi som är där.
Jag trivs iaf fint, känns som att vara på ett litet "företag" :)

Mycket Nöje
-Miizeen-

My Hair.

Trax 143 mix by Full Nelson & Joe Goddard by TRAX MAGAZINE


TONI&GUY
Nu har jag klippt mig!! I går 09.30 bar det i väg till Toni&Guys som har 6 nivåer på frisörer. Frisörerna klättrar längre upp ju mer erfarenhet de har och stannar på varje steg några år (jag frågade). Toni&Guy är en känd kedja som finns över hela europa. Nedan presenteras de sex nivåerna från mest erfarenhet till minst:

 

  • Creative and Managing Director: Cut & Blowdry 
  • Artistic Director: Cut & Blowdry
  • Senior Style Director: Cut & Blowdry
  • Style Director: Cut & Blowdry
  • Top Stylist: Cut & Blowdry 
  • Stylist: Cut & Blowdry

 



10.00
Sharp - träffade jag Sara som är Artistic Director, näst översta steget. Aldrig har någon varit så noggrann när de klippt mig. Jag fick ställa mig upp när hon klippte, sitta, ställa mig, vända, klippa, klippa lite till - på samma ställe om och om igen. Ja shit, till slut tyckte t.o.m jag som gillar noggrannhet väldigt mycket att de kändes som en överdrift. Men j-vligt bra blev det måste jag säga :D och med stor sannolikhet kommer jag att träffa just Sara igen!! Så här såg det ut när hon klippte mig.

Vi pratade inte mycket men de få ord vi bytte handlade om hennes tatuering på armen och
om musiken som spelades. Jag gillade henne :)








Home again.
Väl hemma tog jag lite bilder på min fräscha nya frisyr så att ni skulle få se hur det blev lite närmare.


Frisyren tagen i Macbooks förinställning "Färgpenna"
Mycket Nöje!
-Miizeen-

Down down down.

Packing våra saker - Down down.
Förr förra helgen och förr förr förra så packade vi alltså ner allt vi ansåg överflödigt att ha framme nu inför flytten till vår nya bostadsrätt den 1 April....WEAAH!! Första helgen vi packade glömde jag nästan fota men såhär såg det jag fångade på bild ut. s u d d i g t men det kändes ungefär så här suddigt till en början också. Vårt hem blev en enda stor röra.......dah!

Helg 2.
Näst kommande helg packade vi enda från fredag kväll till söndag. Vilket har gett oss ledig tid helgen som nyss var, å helgen som kommer då vi ska ner till Småland. Skönt att inte känna stress trots att vi nu kommit in i mars redan (!!), bara några få veckor kvar till flytten. Vi känner att vi gjort helt rätt som startade så tidigt!! Ellerhur..!
'





PAUS.



Måste vi packa mer???!?!
Fast bilden är rätt orättvis då det oftast är jag som inte orkar egentligen, haha. Här
har vi ju den drivande mannen "vi måste bli färdiga, kom igen, jag orkar inte stressa sen".


Flompa gillade Björn extra mycket den här dagen. Han fick helt enkelt inte packa vidare
ett tag utan de var tvungna och gosa bara liiite till. Så jag packade på egen hand ett tag,
men det gick fint det också:)



Nära slutet.
Här har vi inte mycket kvar för dagen. Hade ett tydligt mål den här dagen också då
vi skulle ha en lite bjudning för våra inneboende på kvällen. Det är skönt med mål det är
lättare att få saker klara då, särskilt när tiden ligger en hack i häl. Packa packa packa!



Skriva på alla lådor - yep yep.




FÄRDIGA! Look, what a different.
Dags att duka upp och tända ljus inför en mysig lördagskväll.Duken
vi fick av Björns mormor invigdes här också, himla fin tycker jag. Passade
perfekt på vårt svarta vardagsrumsbord!













Sunny Sunday.
Dagen efter en trevlig, men lugn lördagskväll så packade vi
relativt lite, sen tog vi det bara lugnt. Kände vi var värda det.
Missen också <3







Today.
Idag har den där högen byggts på än lite mera  på höjden då vi fått dit något mer allt eftersom.
Har tvättat större textilier och etc och packat ner och sen lagt på högen också. Till nästa helg
så åker allt överflöd som finns i köket också ner och placeras till högen. Vem behöver 5 olika
sorters kastruller? 10 former? 7 djupa tallrikar? och 50 olika bestick? Nope, minimalistiskt,
som modet just nu :P det är vad vi strävar efter. På tal om det, f-n vad jag längtar till ett jobb
och kunna köpa kläääder. Jag vill, jag vill, jag vill. Att vara student suger på det viset. Lycklig att
jag har Björnen som ställer upp då det krisar i bland <3


Mycket Nöje
-Miizeen-

Guess who.

Bästisar.
Gissa vem som hade värk och inte kunde sova i natt och knappt kom upp i morse. När jag väl gjorde det och var ute hade jag så ont i höger handen att jag knappt kunde hålla kopplet och som träningsvärk i hela benen, lite stel i nacken också. Har fortfarande ont och borde haft en 100% fri data-dag. Men det gååår inte, haha. Så nu vet ni iaf det. Jag har varit hemma i dag lät bli datorn tills eftermiddagen då jag fixade i ordningen bilderna från helgerna vi packade ner typ hela vårt hem. Allt vi inte behövde som fanns utanför köket. OCH jag fixade bilderna sen senaste helgen också! Har ett inlägg klart sen pack-helgen som jag kommer lägga upp efter det här faktiskt :D Bilderna från helgen vi var ute får ni längta till lite till... Men.... först en äldre bild, d har blivit lite av en tradition nu va :P
Bilden är tagen sensommaren 2010 (tror jag).
Två av mina allra bästa vänner. <3 till Er två. Vi har alltid så kul tillsammans. Hoppas vi ses snart igen Ester!! Kanske i morgon? Puss puss


Mycket Nöje!
-Miizen-


Music´s Life.



Debaser Slussen sommaren 2010.





Terapi.
Obligatorisk enskild terapi stod på tur efter en låång dag med programmering. Hann hem och sova en knapp timme med bästa lilla familjen här innan det bar i väg igen. Terapin är dock alltid givande och jag går jämt positivt inställd och lite lättare från dessa möte. Efter det lagade vi sen middag, hemmarullade köttbullar brunsås o mumsig potatismos. Blev fina matlådor tills i morgon. I morgon som blir ytterligare en lång dag med programmering :) Jag blir helt sluuut i huvudet av allt tänkande....


Nightynight.
Nu är det dags för krama kudden. Vi hörs o ses i morgon igen :)

Kramar
Miizeen

RSS 2.0