On my way.

Nu ska jag springa till Tunnebana för att åka till skolan! :D

Hoppas att ni Du får en bra dag i dag!
Kramar Miizeen

No moonlight tonight.

Efter en månfri nattur med Blanket och Björnen känner jag mig lite piggare. Det blev inga kärleksmums en annan dag men slutet på filmen vi började se blev det iaf, "Invictus". Å nu är det dags och sova för mer skola = programmering i C# i morgon och tisdag :D Ska nu lägga mig jämte den här mannen och missen som sover på armen o min kudde, o vovven på fötterna.... Mmyysigt har jag det här :)
Bilden är från vintern 2009 då vi bodde i en liten stuga med öppen spis :)
Jag lääängtar tills onsdag också då jag äntligen ska klippa mig!! Såhär tror jag det får bli :)
Hoppas på att det blir fint på mig också :S

Sleep tight
-Miizeen-

My weekend.

Party party.
Blev en bra kväll på stan i fredags var hemma igen på lördagsmorgonen :P haha. Lördagen blev en lugn och välbehövlig hemmakväll i soffan i Björnens famn med film och allt som hör en myskväll till. I dag söndag har det varit städdag, kanske ska göra kärleksmums sen också men jag känner mig lite hängig, så kanske ska satsa på att vila lite istället? Hm, Time will tell. Känner efter lite till.

A Picture.
Bilder finns sedan helgen men jag har inte lagt in dem ännu då jag håller på att skapa ordning med andra filer just nu så vill jag inte röra till det + att jag inte hunnit eller orkat riktigt. Tar tid, så är det. Får bjuda på ngt annat så länge:) Här kommer missarna, Mallan lite yngre tillsammans med min Sessan hemma hos pappa i köksfönstret! Söööta va? :D
Kortet är taget Vintern 2010. Mallan är ca 4-5 månader här
och sessan inte så långt i från sin 13 årsdag.



Hoppas Du har haft en nice helg,
Miizeen

So far.

I dag har jag sorterat gammal musik och gosat o borstat Flompan(vovvan). I kväll blir det några Öl och mer musik i storstaden! Äntligen pengar på kontot igen, bäst att spendera på en gång va :P :D Party, party!

Snart är det SOMMAR igen, ellerhur??!?
Tagen med min mobil sommaren -08 eller -09 i Lumapark, på väg upp på lektion i sångskolan, Kulturama!

Mycket Nöje!
Miizeen

"A star shines bright"

Det blev en musik-dag i dag. Bilder i morgon kanske. Hoppas ni haft en bra dag. Nu ska jag krama kudden.
Tack för att Du kikar förbi.
Sleep tight
-Miizeen-

Adele - Someone like You (Covers)

Min stora gissning är att min lillasyster kommer att gilla när den här killen sjunger den här låten:)
Bästa lillasyster, hoppas jag har rätt! ;) Lagt upp den här med den förhoppningen iaf :) Mycket kärlek till dig<3
Mycket Nöje,
Miizeen

Pavarotti på hemmaplan

Luciano Pavarotti, så minns Du honom?
De som inte älskar Opera var inte vana att se Pavarotti såhär utan hörde istället honom på någon skiva eller såg honom framföra någon aria på en stor konsert tillsammans med andra kändisar eller liknande. Men det här var Pavarottis hemmaplan. Det är genom alla hans rollframträdanden och storhet på scen som han blivit så känd för allmänheten världen över. Han har stått på världens alla stora Operascener och sjungit samma roll fast mot flera olika världskända damer. Mot mindre kända kvinnor och män också kan man tänka. Pavarotti hann med det mesta på scenen. Han var fantastisk!

När livet tog slut
Luciano Pavarotti dog av cancer i bukspottkörteln, han vägrade acceptera att han var så svårt sjuk och försökte in i det sista genomföra sin dåvarande turné. Så här står det på Wikipedia om hans bortgång, jag citerar " Den 6 september 2007 meddelades att Luciano Pavarotti hade avlidit i sviterna av cancern ibukspottskörteln.[2] Han vägde som mest under sitt liv 160 kilogram, men när han dog hade vikten sjunkit ner till 69 kilogram."
Här står Pavarotti på världskända operascenen Metropolitan.
Året är 1991.
Arian är från Operan "Un Ballo in Marschera".
Kompositör Verdi Giuseppe.
______________
Livet är kort så
Lev varje dag!
Miizeen

Underbar Förmiddags-Opera...

...medan ni väntar på mer ska dyka upp här ;)

Viorica Cortez sjunger

"Stride la vampa"

Hon håller en helt fantastisk linje i sången! Missa inte tillfället att höra  det bästa jag hört på väldigt länge. Opera i världsklass, åhh jag kan inte få nog!!!! Jag saknar sången en del när jag hör det här, klassiska sånglinjen i 2 år dagligen satte sina spår!  På gott!
OTROLIGT!!
Vill ha mer av henne!! Känns som om jag skulle kunna se hela den här uppsättning av Operan! Kan dock bli svårt den sattes ju inte upp i går så! Viorica är 70+ i dag, men fortfarande aktiv om jag kan läsa och räkna rätt!! :P
  • Klippet är från Operan "Trubaduren" Italiensk orginaltitel "Il Trovatore"
  • Kompositör  Giuseppe Verdi (1813-1901)
  • Filminspelning från 1975
__________________
Mycket Nöje!!
Kramar,
Miizeen

"Never mind I find someone like you..."



ADELE



 


Bra start!
Har haft fullt upp med skola i början av denna vecka, C#, fart på det 120% + intervju på BRIS och terapikväll + ett LIV Tack! :D I morgon är jag hemma så då ska jag försöka lägga upp lite bilder sen helgens stora flyttpackning här och lite annat smått och gott. Det är iaf planen sen ser vi vad som händer :P Jag bjuder på lite ego-bilder i kväll men mer åstadkommer jag inte nu. Jag är nöjd med dagarna hitills på den här veckan, mycket nöjd faktiskt, och vet ni jag har fått en liten pyssling där hemma i Växjö i dagarna också :D Hon föddes i förrgår tror jag det var? kl:04.00, en liten tjej. Det är min gudmor som fått sitt tredje barn - men första babyn med sin nya kile..:) Stora GRATTIS till familjen =)

En tråkig sak har det hänt också men det är en hemlighet. Jag tänker dock mycket på det nu

men det är inget jag kan berätta här.

 

Sov gott !!

Kramar

Miizeen

 

 

 

ps Älskar att jag trollat tillbaka mycket av min musik på datorn nu!! OCH hittat det som gömt sig och som tog upp mycket plats innan också! d e puts väck nu! weee!!! ds

 

ps2 Dagen efter Maria P H tog brons tog en av herrarna, Jens Byggmark, Silver i Herrarnas Slalom!! Ds


Brons för Maria P H!!!

Fotsatt trevlig lördag!
Kramar Miizen

VM Slalom, Damer

Svenska plats 4:a nu!!
Sänds på 4:an just nu. Började 09.45, och första tjej ut i backen lite i 10. En svenska har åkt, Maria P L H
hon ligger på 4:e plats just nu. SKITBRA med tanke på väldigt många väldigt duktiga åkare som åkt!
Mer svenskar på G...

Mysigt med Alpint när det är sol och snö ute,
väldigt nostalgiskt också!!
Mycket Nöje!!
Kramar
Mizeen

Bilder!

Svenska Damlandslaget i Alpina VM
Jag har lagt ut bilder på tjejerna som körde Alpina VM nu i inlägget under det här, så ni vet vilka de är som jag ägnat min dag åt idag:)


Sexualkunskap
Under kvällen blev det Tacos med Björnen och visning av lgnh för blivande hyresgäst här. Annars har vi bara slöat o kollat in sexkunskaps-filmen de numer ska visa i högstadie-skolorna eftersom pedagogerna saknar kunskapen för att undervisa i ämnet så många skolor hoppar helt enkelt över sexualkunskapen idag?!!!? Hur e det möjligt?!? Hur som, filmen var bra tyckte jag!! Du kan se den på: http://urplay.se/161302

Lägger även till "Sex på kartan" under mina  "Länkar" om ni inte vill klistra och klippa själva.





















Mycket Nöje! ;)
Miizeen


Vikarby, dagens stjärna för Sverige!

Startnummer inför andra åket

för svenska landslagets tjejer var:



StartNr 1. Sara Hector (plats 30), +3,32 sek.

(yngst i skaran, syns tydligt:) så söt)


StartNr 14. Maria Pietilä Holmner (17), +2,10 sek.




StartNr 17. Jessica Lindell-Vikarby (14), +1,89 sek.




StartNr 23. Anja Pärson (8), + 1,18 sek.

 

 

(Åkare med snabbast tid i första åket startar alltså sist! Så Maze som var i ledning sist ut i andra åket)



"Anja Pärsons storslalom blev en besvikelse. Men Jessica Lindell-Vikarby överraskade med ett årsbästa. Och nu lovar framtiden gott.

- Jag har en annan glädje för storslalom, säger hon.

Anja Pärson hade medaljläge inför andra åket. 47 hundradelar från pallen lovade gott, men Pärson orkade inte stå emot den snabba banan i Garmisch-Partenkirchen. Hon korsade mållinjen som femma men föll tillslut ner till en 9:e plats, 1.21 bakom vinnande slovenskan Tina Maze.

Däremot presterade en annan svensk desto bättre. Jessica Lindell-Vikarby åkte upp sig från en 14:e till en 7:e plats." och "Sara Hector blev tredje bästa svensk på en 17:e plats."

 

 

(Källa:http://www.gp.se/sport/1.553346-lindell-vikarby-basta-svensk)





Slutresultat, Storslalom Damer, Garmisch-Partenkirchen (TY)


Guld Tina Maze (Slovenien)

 


Silver Frederica Brignone (Italien)




Brons Tessa Worley (Frankrike)


(klättrade 16 platser med sitt andraåk)




 

 


 

God Natt!
Kramar Miizeen



Alpint-VM i Tyskland.

Det är alltså alpint VM i Tyskland just nu. Anja ligger på 8:e plats efter första åket! Vikarby på 14:e i Storslalom, Damer. Inte illa för att vara ett VM, otroligt många starter. Senior-mästerskap. Inväntar nu andra åk. Ska ut med hunden en sväng nu.

Sverige tog förresten Brons i går i lagtävlingen som gick i går, glömt vad de kallar den men både tjejer och killar hjälps åt i den. Anja blev historisk då när de kom på medaljplats!!! Tog sin 13:e VM-medalj!!!! GRATTIS Sverige o Anja va :D :D

Nu lite snö och sol med vovven,
Mycket Nöje!

trött men nöjd.

Tisdagen var det full fart med två skolor igen. De blev väldigt mycket energier och känslor under den kvällen så jag var väldigt trött under onsdagen. I dag är jag hemma och donar lite. Just nu kollar jag på tjejernas storslalom Direkt från Tyskland på tv4. Det är snart Anjas tur hoppas jag (kl är nu 12.14). De skulle ha startat 09.30 men det började  nu kl 12.00. Hoppas på mycket bra åkning. F-n jag har ont i högerfoten idag vet ej varför. Jobbigt. OJ NU är det Anja!!

Tack Care
Miizen

Började och slutade underbart.

EC
Dagen började med den "Nya skolan" - helt bäst! Nu är det såå kul igen, labbar i Sharepoint med en superkompentent konsult från Malmö! (inte så farlig dialekt, Tur! Malmömål är inte att leka med annars).

Huma Nova
Efter den skolan bar det i väg till nästa!! Fantastisk grupp den stora gruppen också!! En tjej svimmade mitt under gruppterapin idag, tydligen försöker hon banta - lite väl hårt kanske - inte bra. Men hon var på rätt ställe och vår fina lärare tog henne i knäet och klappade om henne + flera av vännerna omkring. Hon fick pussar på pannan och vatten, godis, frukt och allt som fanns nära, även frisk luft, så efter en stund var hon på benen igen! Skönt...för att otäckt det var det, hon bara föll framtsupa mot golvet från sin stol. Uhh.. tur tjejen brevid hann fånga henne och hjälpa så hon inte landade för hårt. Själv har jag aldrig svimmat... ännu. Jag stannade förresten hela kvällen från kl 16-21 på skolan. Björnen kom upp till Huma Novas lokaler sen! Kul att han fick träffa en del av dem som inte hunnit gå! :) Det betyder mycket och de vet en hel del om honom eftersom vi går i gruppterapi (ca 20 st är vi) delar vi också en hel del :) Underbar grupp!!

Söder och Thailandsavslut
Efter det kom Björnen till skolan o mötte upp mig o sen var vi på Söder en och en halv timma ungefär, jag drack god, god öl och så delade vi på en god kycklingwrap på en trevlig bar med bra musik!! Efter det körde Björn bil i över två timmar för att hämta brodern Tom som kom hem från Thailand! Från Söder-Arlanda-Arlanda-Jakan-och söder ut igen. Han/vi fick dock behålla bilen då Tom fortsätter vara ledig ett tag till och var väldigt trött efter en lång resa - o vi behövde komma hem relativt snabbt då snickare börjar väldigt tidigt som ni vet :P Så lite i kl 02nu i natt var vi hemma! Skönt o vara hemma efter 17h hemifrån för Min del... ska och måste sova nu. Ny dag i skolorna i morgon. Har båda skolorna i morgon igen! :)

Hoppas ni sover/sovit gott
och får en bra dag i dag!!
Lycka till på tentan nu Carina!! Håller alla tummar o tår för Dig!!
Kramar Miizeen!

Kärleksdag <3

I dag hade jag önskat att världens bästa Björn inte behövt gå upp så tidigt och försvinna i väg på jobb. Jag hade velat vakna och få ligga lite i hans Björnfamn och mysa och kanske se en film eller kolla på ngt kul på tv. Äta en fin frukost och bara mysa hela dagen. *Jag Älskar Dej Björn!! Masssooor!!! =) Pussar!

Nu är det en fantasi och jag gå upp, duscha och iväg till skolan, "Nya skolan" det ska bli väldigt intressant. Efter det blir det skola igen mellan kl 16-21. Men jag funderar på att gå lite tidigare i kväll för att hinna vara med älsklingen något under hjärtansdagen, är inte hemma förrän 22 annars o då blir de väldigt lite tid tillsammans med tanke på att Björnen har ett jobb som börjar så tidigt, men vi får se, betyder mycket att vara på skolan också. Ska prata med älsklingen så får vi se hur det blir ;) Hoppas ni får en fin Alla Hjärtans Dag, MYCKET KÄRLEK från mig till Er!! <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3!!!

Stora Kramar
Miizeen!!

2008

God förmiddag kära vänner,
Bjuder på en bild på mig från tiden jag bodde på Lidingö, tiden innan jag kände er, innan jag visste Björn ens existerade, tiden  då min mammas begravning var förbi, tiden då jag varit förlovad o blivit lämnad, tiden jag sjöng på heltid, en tid då sommaren höll på att rinna ut till höstens färger,,,
//Miizeen

The sun is shining....

Morning bloggen,
Dags att äta god frukost med Björnen sen ska vi börja packa ner allt vi inte behöver ha framme i flyttlådor. Vi har bestämt oss för att INTE få det stressigt, lr ja, mer stressigt än nödvändigt iaf när det är dags för flytten.


Hoppas på en rolig fin och bra dag :)

Kramar Miizen

Bästa Tom !!

I kväll ringde min sambos bror Tom hem från Thailand =) Det lilla kräket har semester och har dragit till Thailand för att hälsa på en av hans bästa vänner som ....dra mig baklänges...pluggar Thailändska där haha. (Har han verkligen nytta av det senare om han inte ska bosätta sig i Thailand? Fast det kanske han ska? Han verkar iaf ha skaffat tjej där nu som ser rätt Thailändsk ut i min ögon - den som lever får se ;)) Hur som nu virra jag helt bort mig. Jo, han ringde iaf och världen är liten minsann, för där nere visar det sig att han umgås dagligen med mitt gamla ex:s ex, alltså tjejen mitt ex var tillsammans med före mig. haha. Hon ringde till mitt ex och ville träffas igen i början av vårt då väldigt nya förhållande, och hur det tog slut mellan henne och mitt ex, det vill jag inte ens ta upp. Hon var min favvotjej nr 1 då liksom - NOT. haha. Nu idag, i Thailand så umgås iaf  Tom med henne varje dag och dricker öl och har det trevligt  - söt tjej o säkert jättego i dag men konstigt sammanträffande! Världen ÄR minsann liten, det är otroligt spännande och Leva inte sant? ;) :P
Tom
Jag har kommit på att jag är barnsligt rädd om mitt liv, att jag verkligen vill leva och älskar att leva mitt liv. Det är det värdefullaste och bästa jag har. Helt ärligt visste jag inte att jag gillade att leva så mycket förrän för några veckor sedan när jag märkte att jag blev totalt livrädd när jag halkade och höll på att falla ner mot den iiskalla stenhårda isen baklänges - det första som slår mig i sådana sammanhang är det absolut värsta som skulle kunna hända efter döden då - AKTA DU KOMMER BLI INVALID!! HÅLL BALANSEN!! så rädd är jag. Freakishhlishh LÖJLIGT rädd. Fan vad töntigt, jag måste arbeta med min lilla hjärna och den där överdrivna rädslan. Men jag kan iaf skratta åt mig själv några sekunder efteråt - det måste vara bra. Sen tror jag att jag är rädd för att min sjukdom gör att det skulle göra minst 10X så ont som när den utan Fibromyalgi ramlar mot marken eller slår i sitt knä eller arm ngnstans. Säkert därför jag tror jag ska dö varje gång också, för sjukdomen gör så att jag tror jag kommer bli skadad för livet jag bara slår i minsta lilla eftersom det ilar ut i hela kroppen många gånger. Det är svårt att greppa de där där både för mig och er tror jag men så är det med det. Nu efter att ha pysslat med min lilla blogghörna hela kvälllen är det dags att krypa intill Björnen och somna så gott. I morgon är en ny dag!! Undrar vad som händer då!! I dag var iaf höjdpunkten samtalet från Tom, han brukar ringa till mig och höra hur Jag har det då och då, det är sött att han ringer oss båda två. Älskar personer som förstår att par inte sitter i hop vi har väldigt olika tankar, känslor och liv - även om en del av livet för oss är ett gemensamt så sitter vi Inte ihop!! Tom är duktig på de där, eloge till honom!

Godnatt på er och sov så gott!!!
Många Kramar Miizeen :)

IT IS FRIDAAY!!!

very good doggie....
Love his bear a bear, Just Like Me!!
Fredag men ändå lite att följa upp...

ÅHH GARFIELD du har alltid varit min Idol och kommer alltid vara I LOVE YOU!!!

Ha en underbar helg min underbara läsare!!!
Mycket Nöje!!
Kramar Miizeen

Ordning med Muji

I Loooove <3......

ORDNING OCH REDA
Blev en ordning o reda pennvässare från serien i kväll för mitt lilla skissprojekt. Köpte lite stuffs när jag var på väg hem från kvällsmötet, jag går nämligen rakt igenom Åhléns City till och från gruppmötet :)
och...

MUJI
Köpte ett MUJI-skissblock å en nice plastfick för förvaring av skisserna också :) inga andra har öppet kl 21 för sådana köp, loooove Åhléns City! Fastnar i princip alltid på skivavdelningen där eller ja, media överhuvudtaget!! Å så pappersavd då=)
Nu åter till skissandet av min systers framtida tatuering. Osäker på om hon kommer gilla mina skisser dock men hoppas kan jag ju alltid!!! Mötet med gruppen på Huma Nova gick fint och var väldigt bra idag tycker jag. Alltid så mysigt att träffa min grupp, härlig dynamik där!! I morgon väntar musikäventyr!! Ska jobba med skivan tsm med Kim igen!!

Kraam
Miizeen

New Neue Nytt Neo!!

Hejj hej :D
Som sagt är jag rätt dålig på att uppdatera men jag kan säga så här,
mycket att det har hänt  sedan senast jag uppdaterade:
  • Vi har haft bojkott mot skolan. De har nu styrt upp undervisning med en åtgärdsplan som innebär att skrota vårt telebild-system helt och ersätta med lärare i klassrummet som flygs in från Malmö och Helsingborg. Vi börjar dessutom om från början för att fånga upp allt kunskapsbortfall som blivit p.g.a väldigt dålig struktur, kommunikation mellan lärare och dålig planering av skolan. De hjälpte att hota med att anmäla dem till YH-myndigheten, jag har själv varit drivande i det här och det är en av faktorerna till att jag inte synts till här, det har varit väldigt energikrävande bara att situationen sett ut som den gjorde. På måndag börjar vi en "Ny skola" kan man säga, SKÖNT!!
  • Något roligt - Björn och jag har köpt lägenhet !!! En lgnh som är så bra belägen och har närhet till allt att jag dör :P  Mig passar det perfekt även om det fortfarande är en bit in till stan. Vi har allt vi behöver där lgnh ligger > ICA, Vivo och massor med affärer till t.ex Systembolaget :P rakt över gatan. Bowlinghall, simhall, gym, bågskytte...bibliotek och t-bana också bara rakt över gatan. Så Nu blir det till att simma, plugga på bibliotek igen och spela lite bowling kanske ;) Vi Ser fram emot att flytta in där den 1 April 2011. Renovering kommer det också att bli men antagligen inte helt omgående. Å stambyts gör lägenheten under den här hösten och även där kommer vi vara aktiva med val och göra en del själva och i samband med stambytet. Vår Bostadsrätt har en Hyra på 1.900 Kr!!!
  • Ett nytt par bor nu i vårt inneboende rum. De jobbar på ett bageri och tar hem semlor o färskt bröd till oss när vi än vill = )
  • Kim och jag har tagit upp slutarbetet på min skiva, nu ska den bli helt klar, allt ska bli helt klart nu! Sen ska en demo lämnas in till begravningsbyråer i och runt området vi ska flytta till!!
  • Huma Nova rullar på och gruppträffar, terapi och möte på skolan. Vi slutar nu till våren det kommer både bli tomt och skönt! Mycket att tänka på och göra när jag har två utbildningar! Det har varit särskilt mycket nu när vi sprungit på visningar hela tiden också, men nu är det slut på det :D :D
  • Jag har sökt sommarjobb i Gamla stan! Håll tummarna verkade lovande men man vet ju aldrig!! Sökte i butiken som jag köpt alla Björnens o Tildas smycken!
  • O´Malley har äntligen fått sin 1 års-spruta hos vetrinären!!!
  • Jag har fixat hemförsäkring + massa andra försäkringar, flyttat elen och com hem till nya ställlet fr.o.m den 1 April 2011. Tänk att jag och Björnen köpt lägenhet tillsammans!!! Wiihoo, det känns fint det!! Älskar honom! Älskar det! Vi ska dock träffa en Jurist fram över som skriver avtal för vem som äger vad och så vidare om Bolån och allt vad det här innebär! Känns också ansvarsfullt, viktigt och smart att göra!!
  • Björn och jag har firat vår 2 årsdag och är nu inne på vårt 3:e år tillsammans!! 2 dgr efter vår 2 årsdag skrev vi kontrakt för vår nya lägenhet så man kan säga det blev en rätt maffig 2års-present förutom ett fint silverarmband som hänger på hans arm nu och min superfina märkespenna då!!Inte visste vi att en ännu större present väntade oss då inte. Mäklaren ringde oss på vår dag och ville vi skulle komma och kolla på lägenhet kvällen efter den. Vi var där och o la ett bud senare samma kväll (vi var ensamma om att lägga bud till säljaren) och han tog vårt bud(!!) och så skrev vi på dagen efter den, mitt på dagen

Nehepp ska bara ta det lite lugnt nu, äntligen kan jag slappna av lite igen - allt verkar styra upp sig, upp på motorvägen igen. Nu är det bara och styra och banka igång hög musik och känna vindfläktarna!! I have a Dream - å nu är jag en bit närmare drömmarnas land. Det är bra kämpat det här, bra kämpat...
Vi hörs!!
Kramar
Miizen

ps. Om en timme bär det dock in till stan igen för Huma Nova möte, så de blir inte så lång vilan :P men ändå en helt annan än hur jag kunnat vila mig samtidigt som allt annat hänt!!! Man kan liksom inte riktigt slappna av då, tror ni förstår :P ds

RSS 2.0