early arrival, wehee

he´s hooome!! <3

haha kyrkans vad?


Önskning.

Jag önskar mig en bättre blogg. En snyggare - en egen!  .se - blogg
En där man kan göra mellanrum när man vill, utan att då behöva göra två eller flera raders hopp. Det funkar liksom i överskrifter o en del annat. Men det hade ju varit super att slippa fula sträck mellan allt. Och kunna göra ett mellanrum utan att behöva börja på en helt ny "avdelning" !!! Det förstör hela skrivarglädjen hos mig som annars älskar att skriva och snyggt strukturera texter. Det är för små punkter också d.v.s. storlek på bokstäverna. Åhhhh - fult fult fult. Ja, ja.....







BLOGGEN


Oj oj oj.

Snart dags igen.
En vecka sedan jag skrev sist. Ja hemma var det fullt upp, jag och Björnen hjälpte pappa att olja en trappa och städa källaren, handla diverse saker och laga mat för ett helt kompani med gäster. Senast jag skrev var jag hemma och 4 dagar efter det också o de dagarna bara försvann i alla hast. Besök till kompisar och släkt och mer lyssning av redigeringar på skivan. Nästa gång jag åker ner till Småland i Maj blir det bl.a för att spela in. Undrar om jag ens kan sjunga längre? Jag har inte testat på länge nu . . . :P

Inställt besök.

Besöket på smärtkliniken som jag skyndade hem till belv så klart inställt p-g-a. att sjuksköterskan jag skulle träffa blivit sjuk, fattar inte vad det är med min tur - Alltid samma sak. Men jag har iaf varit på sjukgymnastbesök! Å så har jag knepat och knåpat med personligt brev + CV. Det var sjuuukt längesedan jag skrev ngt sådant senast. Har studerat lääänge på heltid nu alltså!! Nu har jag iaf sökt en kontorsassistent-tjänst, antagligen är det så klart 1000 till som söker tjänsten o så får man de där "Tack för din ansökan, vi hör av oss om det blir aktuellt längre fram", eller "Tack för din ansökan men tyvärr ...." bla bla bla.....öronen kryllar sig - Känns ändå skönt att ha sökt.

L.

Bakade Lasange och gjorde Grahamsbullar i går jag och Björnen. Allt blev gott!! Mm, gott med hembakat bröd. Vi planerar redan för att baka mer =) Bästa Bear och Jag vi är ett fantastiskt team! I Kärlek har ju verkligen min tur vänt iaf ;-) Wehee, jag tror jag har hittat Honom. Eller jag har det. En vacker dag ska det blir mini-mo-Bears som springer omkring här!! Haha, se upp då! :P.... Å då ska våra syrror ska få fullt upp minsann ;-P hihi :P

haha.

Tänk småbjörnar som precis börjat gå som Carina ska passa:
- Klättra nu inte för högt, Akta!! du kan ju falla där ifrån!?! kom ner nu!
- Å du då, vad gör du? Lille-Björn Nej inte den, Nej, men hallå!! HJÄLP!!

Haha, vilken syn - va kuul =)

Sleep Tight :)
KRAAM
Miizen

Småland

Jahaaa I´ve  lekt med Kim och stött på en gammal klassare på stan.
Checkat tonarter och pratat med Christian, och senare Martina. Alltså, - det finns lite planer för kommande dagar ;) På lördag nalkas middag med moster o kusinen o kanske en öl på krogen med Björnen som kommer neråt snart ;)

Kraam
Miizen

s m i l e

FÅ DIG ETT  stort leende, eller SKRATT, det smörjer själen <3
KRAAM!!
Miizen

Norge-

21.
I helgen överraskade vi syrran på hennes födelsedag i Norge! Vi körde dit från Sthlm, fredag mitt på dagen. Bodde hos syrran en natt och Hyrde en stuga vid Trysil älv andra dagen och där bodde vi 4 st o njöt av att det var hela 24 grader i solen på vår uteplats wow!! (syrran jobbade dessvärre :/ )Behövde inte bry oss hur varmt det var ngn annanstans i hela världen än just där. mmm... de var fint!! Fantastisk helg med god mat, och det var underbart att se syrran även om de  bara var för några få timmar och dagar.


Heron.
Vi avslutade helgen med att se "Shutter Island" på Nordens största biograf som vi princip är granne med hemma i Sthlm. Liten besvikelse men ändå en film som gav en del tankar å som varit kul att diskutera i efterhand.


Smålandet
I morgon på morgonen bär det av ner till Smålandet, för att hälsa på faren! Björnen kommer efter om några dagar :) Skruttbilen ska in på service, IGEN och sommardäcken ska på där nere i Smålands djupa skogar!
typiskt småländsk bild, så mkt gräs som möjligt så jag ska bli så allergisk som möjligt :O :P


Hoppas du/ni haft en bra helg ni också!
Kraaam Miizen

Musik är livet!!

Jag skulle inte överleva utan musik! Å jag lyssnar aldrig på något som jag inte gillar. Askyr det, det försvinner snabbare än snabbast från mitt musikbibliotek. Radera - Klick..
Sådan är jag.
Kräsen.
Lyssnar på allt förutom det dåliga.


Å när du hör ngt du inte gillar, BYT!!!!

KRAAM
Miizen

Kära älskade Colombianska. Fantastico.


Älg.

X-tra.
I dag åt vi jättegod Älggryta här hemma alla tre här + En av mina allra Finaste vänner
som kom på snabbvisit. Vi bodde tsm i Umeå i Kollektivet vi döpte till "Lambada".
Helt underbart rolig tid. Vi hade så roooligt och ooo-roligt. hehhe, internskämt. Ja idag
har det verkligen varit en BRA dag, "en mysig rolig o braaaa dag"
Tog ett hett skönt bad o en öl i badet som avslut! ;)

Sis
PRatade med syrran tidigare idag också snart kommer hon hit, åå jag längtar.
Kusin kanske också kommer o firar Valborg med oss tror jag. Å Ester vad säger du?:)
Vad helgen har att bjuda på återstår att se. Time will tell... ;)

KRAAM
Miizen

ps. Tack för det goda köttet P & P. Tusen Tack. Ds.

Min, lr ja, Vår Älsklingskisssee - Ligger o Dricker. haha.

myy little looovee =) =) =)

Så gick det.

Mm..
Som vanligt har allt blivit lite halvt uppackat sen vi kom hem :P Tisdag, Onsdag har vi iaf hunnit med att äta på restaurang och se en film eller två tsm  och handlat lite:) I kväll blev det lite Tv innnan tröttis-Björnen somnade, mysigt. Älskar kvällarna med omfamningar, skratt o älskar honom...

Future.
Funderat mkt på framtiden på sistone och känt att den här j-vla värken som funnits i tio år i mitt liv och vägrar att försvinna, mer och mer förstör allt möjligt för mig. Den är så opålitlig och kan ena dagen vara helt ok och jag känner mig bra och stark medan den andra dagar gör himla ont. Så illa, vill bara blunda o låtsas jag inte har den. Till viss del gör jag just det, men det funkar liksom bara till jag uppnår allt för mkt trötthet och/eller smärta. Inte mer. Åh jag avskyr den. Att altid behöva ändra ställning i soffan med benet för de gör ont är så frustrerande. Hela tiden röra på sig, mest störande är det om man har någon nära som inte är van eller som är van, som det ändå stör. Det stör ju mig också så jag förstår verkligen. Sorry, jag bara kan inte vara stilla.
'

I DAG
- geblod.nu-

I dag hade vi bokat tid på blodgivarcentral jag o Björnen. Vi fyllde i papper där och som jag befarat fanns ju frågor om man var undersökt eller behandlad för något, om man åt mediciner, bakgrund, sjukdomar i släkten, vikt o.s.v. Sådana frågor som bara är och blir tråkiga för min del. åh. Jag kom förbi första passagen. Blev kallad till möte efter Björnen, som redan låg i en stol för prover när jag klev in i samtalsrummet. Väl där så gick hon noggrant i genom de hälsopapper jag kryssat för ja o nej frågor i. Men, det var en besviken tjej som kom ut från samtalsrummet. Hon bad mig att återkomma. failure. Men jag varvade ju iaf Björnen, bra det. Han ska tillbaka om 3 veckor. Jag kanske om några månader, eller inte alls. Som vanligt, time will tell. Vill inte ens gå på läkarbesöket som taxikort kräver, usch, mina planer kraschar visst bara.. en efter en. Kanske är det inte meningen då? Vilket är mitt öde? Visa mig vägen. Jag måste ta alla steg, inga genvägar är tillåtna i det vi kallar livet. Vilket ÄR mitt öde, paniken börjar krypa sig på. J-vla värk. Å  Älskade älsklingar, hjälp mig.

*Familj o vänner

Snart kommer en underbar helg med mina favoriter!!
'  

KRAAM
Miizen

harkel hrm.

Hrm hrm..
Sorry folk...ni tappra som jag ser varit inne o vänt här för att upptäcka att inget nytt finns att hämta. Nu är jag iaf Back on Track. Ja, hrm, jag åkte ju till ö-vik för att fira påsk med Björnens föräldrar, OCH det första jag gjorde när jag landade där var att ställa i från mig mitt handbagage i ankomsthallen med min kära älskade lap-top i och åka därifrån!!!!! clever, när jag för En gångs skull tagit med mig den, typiskt moi... ja, så jag var utan min dator hela påskhelgen. Ganska skönt på sitt sätt men jag blev verkligen orolig när jag märkte att den var borta där på kvällen/natten när vi skulle lägga oss. Satan. kunde inte alls sova då utan var tvungen att gå in från gäststugan där vi sover för att låna en dator och kolla när de öppnar på flygplatsen igen i lilla ö-vik and so on. Hittade tiderna -vi åkte med sista flighten innan de stängde ner allt för påskledigt. Härligt med småorter. För med det kunde jag ju konstatera att min handbagage var nästan till 100% safe. För det var dessutom nästa avgång de hade tillgänglig vi bokat för att åka hem igen, på måndag efm. Som sagt, skönt med små städer. På Arlanda hade den varit BORTA om jag glömt den. TUUUR får jag tydligen ha i bland iaf. Tack.

påskelipåskpåsk

jo lite skinka och ett och annat ägg blev det. Deras kök är dock under renovering så de serverades inte mat på samma sätt som vanligt där uppe, men jag kan tycka om att de inte blir som vanligt jämt, Det tycker jag är mysigt :) Men jag kanske är lite skadad, är ju rädd för rutiner och fastna i ngt yrke eller annat för länge eller alls.


Festligheter i Ö(de)vik.

Med handbagaget, försvann även legen vilket gjorde vår lilla tripp in till staden osäker. Skulle vi kunna följa med alla ut när de nalkades eller skulle vi vara tvungna att återvända hemåt själva när de andra skulle ut?
Återvända behövde vi inte utan jag tråkade iställlet ut vakten med en detaljerad story precis hur det gått till när vi förlorat dem. Jag;
- jag stod o höll i katten, å då började bandet med väskorna rulla å Björn var inte där då och precis när han tagit väskan från bandet så kom hans mam......blablabla. smile smile.
Vakten (tröttnade som uttänkt):
- Gå in, Välkomna.
niiice då var vi inne där, å när vi skulle byta ställe senare så fanns där ingen vakt vid ingången, inte heller ngn som tog betalt? Weird, men tack, de visste väl att vi skulle komma o ville slippa någon booring story, eller nåt, inte vet jag men vi slank in och de blev en billig o bra kväll de där. Konstigt på det första stället för efter ett tag där inne så kom den där vakten som släppt in mig, fram till mig och frågade om jag var från Växjö??? Ehh ok. konstigt, hade han stått o försökt lista ut dialekt bara under min story då? hm, annars brukar folk gissa Gbg. Aja.

Smått.

Dagen efter sena natten så besökte vi en vän till Björnen som precis fått en liten bebis, 16 dgr gammal bara, söt! Storasystern var 15 månader, söta små liv båda två. Kvällen var vi där, trevligt... väl hemma igen vid midnatt så blev det lite nattmackor och så prata jag med syrran i Norge, innan de var läggdags. Hon hade precis gått av sitt pass. Vi lever lite olika liv kan man säga:)

Inga leg.

När de blev dags för hemfärd igen så fick jag som förväntat tillbaka min dator på flygplatsen, oväntat var dock att inte legen där vilket egentligen skulle betyda ingen boarding för oss. Jo, där stod vi med katt och vår packning. De gick till slut mot alla regler och släppte igenom oss, vi fick dock fylla i ngt identitetspapper av ngt slag. Som sagt så åkte vi ju med första avgången som skulle gå efter jag ställt i från mig väskan, o eftersom vi hade katt var vi även tvungna att sitta längst bak i planet på våra reserverade platser. Under flighten började Björnen fundera på varför handtaget mellan sätena var uppfällt när vi kom. Var det samma plan alltså? Kom han på efter en fjärdedels hemresa och började gräva mellan sätena för att hitta... just det, legen, där låg de!!! OTROLIGT!!! haha. Å sååå sköönt!!

Tji fick vi.

Glada för återfunnit legen så kom vi efter vår flygfärd och vår 40 minuters bilfärd hem till lgnh-dörren i Sthlm där Björn ska ta upp nyckeln. A just d, nyckeln..... b o r t a. BEAUUUTIFUL. Så där blir vi stående tills Carina kom hem från jobbet vilket som tur var inte var allt för länge.... Men ändå, va f-n.

KRAAM
Miizen

1:a tabletten. och skärtorsdag = Övik.

3 år.
I dag var jag tilbaka på allergimottagningen för att ta min första smält-tablett under tungan. De var sådär måste jag säga. Det började klia i munnen och ner i halsen, sen kändes det som när man har allergi-ont-i-halsen och sedan blev det "smuligt" när jag skulle svälja. Satt kvar för observation på vilka symptom jag skulle få inom 30 min. Han sa efter 30 min att de lokala biverkningarna som tabletten ger, brukar bli bättre med tiden. Han skrev ut för en månad, o shiiit vad dyra de var över 1000:- för EN månad och de där ska jag svälja varje dag i TRE år, haha. Tänk om inte högkostnadskort skulle finnas, vilken tur man lever i Sverige! Jag kan känna i bland allt blir så barnsligt enkelt här i bland,  det finns egentligen inte mkt att klaga över. Allt är i-landsproblem.

Hungrig.
Ska äta och packa lite innan vi ska bege oss. Flyget lyfter 18.00 så i kväll är vi konstigt nog i Ö-vik och inte här längre, hehe. Nu ska jag lösa i-landsproblemet  - Hur tar vi oss bäst till flyget med packning och katt? ;P :D

KRAAM
Miizen

RSS 2.0