Slutstädning

I går så började vi med slutstädningen i stugan idag ska vi göra det absolut sista, den ska besiktigas i kväll. Skönt att vara av med det sen. Å hoppas att han godkänner allt och att vi får hela depositionen tillbaka! Ska försöka hinna med lite mellandags-rea idag också. Lite presentkort och sådär har vi ju faktiskt :)  Vilken stressig juletid det varit, känns som om det här året aldrig ska ta slut just nu. Fortfarande mkt kvar att göra innan året är slut o lite tid kvar. Nyårsfest snart... Ett bord måste införskaffas, heja!

Självklart

Såg på en snutt av en film idag där repliken: "den som tycker synd om sig själv tar sig inte långt här i livet". Det är väl ganska självklart! Fy för allt sådant. Framåt, uppåt, inget gnäll. Det hjälper ingen!!, inte en själv eller dem som är nära omkring en. Det drar ner även dem. Lyft upp dem omkring, le och sluta klaga Alla. Det finns bättre saker här i världen att använda sin dyrbara tid till. Uppåt framåt. Sikta mot stjärnorna så kan du nå trädtopparna!!
KRAM

Efter...

...att ha fått klaga lite här, så styrde jag upp med lite varma mackor. Jag stod upp och åt eftersom vi inte har köksbord just nu. Å nu har jag packat upp lite sen resorna och ställt in i skåpen, diskat och tagit hand om kisse. Snart är det hans tur att få pälsen fin och lådan i nyskick också. Jag ska testa nya sanden idag. Han är jättekelig och vill vara med hela tiden den lille o pratar rätt mkt. Snart kommer Björnen hem också, sköönt. Då ska vi åka till stugan så då får han som hatar att bli lämnad, ändå bli det i några timmar. Önskar vi haft en kattkompis till honom ibland....1h kvar sen blir det matlagning med my honeyman ;)
KRAM

Jobb...

.. Björn jobbar mellandagarna. Inte nyårsafton. Tiden går långsamt när jag är ensam hemma. Katten sover iaf tätt, tätt intill mig. 3h kvar. Ligger och lyssnar på "Esbjörns Svenssons Trio" och på smältande snö som droppar i gigantiska droppar på balkongens tak. Har inte lust med ngt alls, inget. Jag blir levande när älsklingen är tillbaka igen, brukar jag bli. Pappa kommer ikväll, tråkigt när inget är i ordning och det fortf luktar lite rök efter hyresvärden. Kände kattens päls fångat upp lite lukt. Fy f-n. Hon hade gjort en helt för-j-vlig slutstädning, inte städat alls typ. Bra gjort de, NOT.... F-n vad tråkigt sånt är. 2 place att städa, tack, precis vad jag längtat efter. Så goood jul. Nu ligger katten och kollar med sina blåa ögon rakt in i mina precis som om han förstår vad jag tänker och vill trösta, säga att allt kommer bli bra. Uppkrupen långt upp på armen, varm och ullig. Liten och söt, ja kära katt, han är fin han.
Gone gone going

Röraa

.. då var vi tillbaks i Sthlm. Allt här är upp o ner eftersom vi inte kunnat plocka upp våra grejer tidigare då hyresvärden fortfarande bott här. Inte kul, det saknas mycket här nu både saker och pengar för att få i ordning. Vi har stugan som måste slutstädas också. Känns inte kul alls, men det löser väl sig antar jag. Mellandags-rean kan jag ju fet-glömma, kommer inte att inhandlas ngt onödigt till detta hushåll inte. Å inte vet jag hur jag ska göra framöver, men antar jag måste köra för att få in lite pengar, blir väl bra. Björn vet inte heller hur länge till han ska jobba jan-feb? eller längre? Inte heller vart han vill plugga, men vad han vill bli har han iaf klart för sig. Men han har ju tid och tänka  mer medan han pluggar upp alla matte- och språkkurser han behöver inför en vidareutbildning. Han vill ju börja så snart så möjligt när han vet han har så många år framför sig. Jag behöver läsa Spanska steg 3 på komvux, ska försöka göra det samtidigt som Björn sen.

Annars vet jag inte vad jag vill. Saknar musiken och sången ngt våldsamt!! Det gör ont! Ska använda alla pengar jag kan sen på att försöka komma  tillbaka till mer sångtimmar med pianist. Känns som slöseri med tiden att inte utöva den längre. Verkligen, varenda liten stund jag vet kunde användas annorlunda känns så tung. Borde ju börja sjunga hemma själv mer, men utan mål blir det så konstigt.... Å det här med Lärarprog. känns bara som ett nödvändigt ont att avsluta, som en nödvändig back up. För Vad kan jag annars bli? Måste väl ha ett säkert kort antar jag? Fy f-n vad tråkigt... just nu känns inte de här med framtiden så kul. Inte. Blö.

THE CATS

Pappa har ju en katt, en hona. Det har gått bra. I början sprang pappas katt undan och gömde sig. Lite skillnad från när vi var och hälsa på i Ö-vik, den katten sprang inte undan utan morrade och fräste och gav sig på Liten bakifrån. Sen sågs de inte mer. Den här katten har accepterat Liten och nu är de inga problem. Hon har sagt till honom några gånger och han har fattat att inte han bestämmer här och hon har fattat att han Inte är farlig. Tror faktiskt pappas kisse kommer sakna vår när vi åker i morgon.....

JahaJahaJaha

Julfirandet över. Skönt. Varit mysigt men med mycket känslor och en del av julfirandet hade inte behövts. Så kan det vara, så kan det vara. Juldagen blev minst sagt full, på alla vis. Även där kunde ju vissa inslag fått va. Kul att träffa alla, men tråkigt att det är sån stress runt det. Jag sprang mellan två ställen pga åldern inte passade både för mig o Björnen. Yaa, sen i säng sent med vanliga fyllekonversationen (som vi inte minns dagen efter) och upp tidigt för släktjulbord. denna efm har vi sovit ikapp lite. Nu återstår bara en hemresa med bil till sthlm, imorgon. Hoppas på bra väder. Pappa ska inte åka med, hade lite o fixa på måndagen med jobbet innan hans tåg som avgick efm. från Alvesta. Men jag ska hämta honom på T-cen ska han hem till oss en sväng, eftersom han har flera timmars väntetid i Sthlm. Så då hinner han se nya lyan :)

hemfärd-nerfärd-uppfärd.

jaha, då var det dags att bege sig neråt sthlm. Flyger från Ö-vik ner till Sthlm, sen får vi se hur det blir, när vi fortsätter ännu längre söder ut. Men ngn gång ikväll eller natt. Sen nalkas julafton, utgång på juldagen i Växjö (där vi kommer att kunna stå på gästlistan pga min kusin varit Dj på stället sen 20 år tillbaks, han är typ 4o+ men kör fortf. Han ser INTE ut som 40. ja, de får man väl tycka vad man vill om ;P snäll är han iaf. Trebarnsfar). Annandagen är det pappas sida som det ska julfiras med, julbord. Då har syster åkt men vi som är kvar kommer att vara där. 27:e är det hemfärd som gäller (kanske tsm med faren då, min gissning är att han inte följer med) , och den 28:e ska Björnen jobba igen, uhh stackarn. Inga mer lugna dagar. eller jo, Nyår! :)

En del av...

Är att dricka glögg verkligen en del av julen, och inte en del av livet? Är att bada på sommaren och dricka drinkar en del av sommaren eller en del av livet? Jag antar att det beror på vem man är och hur man ser på livet. Jag ser allt som en del av mitt liv.

 Jag kan inte känna att vissa speciella årstider eller dagar är viktigare än andra. Sen kan jag absolut tycka att de olika årstiderna har sin charm. Absolut! Likaså födelsedagar, alla dagar är väl lika värda i mitt liv? Att man blir ett år äldre känns ju knappt, kanske är det därför blombuketter inte är ngt jag kan uppskatta. De blommar och sen vissnar de relativt snabbt. Jag vet inte varför men det känns som en liknelse med de relationer, som blommar, vissnar och blir bortglömda. Inte värda mkt, därför älskar jag när jag får presenter som är bestående, så jag kan ta fram och minnas. Eller ja, bära på mig och minnas. T.ex. mina lila mjukisbyxor, de har jag fått av Paulina, jag tänker på henne varje gång jag har dem och det är ofta. Och nu när vi hade julklappsbyte hos Björns familj så fick jag också bara presenter jag kan ta fram och minnas söt-Carina gav oss en te-sil snacka om jag kommer att ha den framme ofta :) och Björnmamman gav mig en bok, den kommer jag ju också hålla och ta i många gånger! :) Björnen har givit mig mkt som jag kommer att kunna ta fram och minnas, men främst mycket kärlek, varje dag. Det är även om jag inte kan hålla i det eller ta på det, det som är absolut MEST värdefullt. Och det är väl ändå Så ska det vara med världens bästa pojkvän! <3


KRAM
Miizen


Bilder klara!



Den lilla byn heter Flärke och jag Björnen och kisse bor i huset längst till höger på bilden :)




O´Malley- pojken!


Nu ska den sisat juklappen inhandlas!!

KRAAM
Miizen


Bilder...

...imorgon kommer lite bilder från där jag befinner mig just nu och på O´Malley kissen :) Imorgon är sista hela dagen och kvällen hos Björnens föräldrar. Dagarna går så snabbt när man har det mysigt. Jag ska vara duktig med bilder imorgon, lovar!

KRAM
Miizen


Pa

Det känns ändå bättre med faren nu. De där dagarna när man var där, var så intensiva på känslor så det är nog först efter lite tid på avstånd, ifrån varandra, som vi båda fått lite perspektiv och fått känslorna under kontroll, de har liksom hunnit svalna lite nu. Pratat med honom några gånger sen jag kommit hit, känns bra. Det går faktiskt mkt bättre nu, hoppas det fortsätter att vara så.

Trysil- Växjö

Min syster yster är på väg hem nu och snart ska vi också dit o träffa henne, simon och pappa :) Myyys. Längtar. Skönt hon kommer några dagar innan också så hon hinner träffa de vänner hon ska utan stress, innan julafton och innan vi kommer. tråkigt att hon ska åka så tidigt den 25:e dock :( Jättetidigt på morgonen ska hon få skjuts till GBG tror jag för att sedan fortsätta därifrån. Kommer ju att se henne så lite. Men funderar att hälsa på henne ganska direkt efter nyår, världens bästa syster ;-) !!

Ö-vik

Det är kallt och snö. Liten (kisse) trivs jättebra, kände sig lite väl hemma till en början. Det bor nämligen en till katt här och hund. Fast hunden är mest i sin hundgård. Katten tyckte dock inte om Liten, två gånger försökte vi med att de skulle kunna vara vänner, men efter att Liten blev påflugen bakifrån har vi inte försökt mer. Lika bra.

Gäststugan där Björn, jag och kissen bor fungerar dock jättebra så det har inte gått någon nöd på lille O´Malley vilket fall.

Igår var vi ute i Övik, trevligt litet besök i den lilla staden. Idag har varit en lugn dag. Björn sov läääänge och jag och Liten kisse var inne en sväng på morgonen och åt frukost, sen låg vi och vänta på att Björnen skulle vakna och slumra till lite emellan åt. Lite efter 14 vaknade han och sen dess har vi varit inne hos familjen med Kisse, ätit lite, ska duscha och äta. Ikväll blir det nog att åka till Björnens mormor tror jag... Interesting...

KRAM
Miizen


Kom iväg

Jag kom både iväg o kunde handla de sista julklapparna igår kväll och kom med flyget till Övik i morse. Det återstår dock en, kanske den viktigaste? eller två ;)  Men vi ska nog med in till Ö-vik med Björnens föräldrar imorgon eller så, tror jag iaf. Så då blir det gjort d också.

Resan med Liten (kisse) gick bra, fast han trivdes mkt bättre innanför min jacka än i buren :) I taxin låg han så fint utanför sin väska och spann, helt otrolig liten kisse. Sen åkte han innanför jackan när vi checka in, och gick genom säkerhetsgaten och hela vägen till gaten och sen o fika. Fast vi var väldigt tidiga så på slutet fick han lite tråkigt, o inne på flyget när han var tvungen att vara i väskan var inte kul alls. Men han var innanför jackan ända tills vi hade stigit ombord på flyget :) Å sen fick han komma upp direkt när vi landat och stigit ur planet igen. Å bilturen till GIDEÅ gick kanon för Liten i knäet på Björnen :) Han träffade hunden Gissa när han kom hit, det gick också smärtfritt. Liten är inte rädd för mkt inte. Sen vi kommit har vi vilat lite och sen bara myst runt, både mamman o pappan är ju lediga här nu så det är jättemysigt! :)

STOR KRAM
Miizen


Storm

Idag har det varit totalt stormväder här, snön har bara yrt. Där frös mina sista klappar in :( men det ordnar sig säkert. Det har lugnat sig nu så vi kanske ska iväg en snabb sväng.

har mått jätteemysko idag. min kropp har bara velat sova sova sova. menn u känns det iaf bättre. ska bli skönt med en varm dusch snart, men först lite mat.

Imorgon kl 08.25 lyfter vårt flyg från Arlanda. Ojj vad vi kommer behöva gå upp tidigt, och Liten (kissunge) ska med också! hoppas det inte stormar då igen. Har lagt en vindtät fleecefilt i hans lilla väska han ska åka i. Han fick teståka i den tidigare idag, det fungerade utmärkt. Han la sig direkt där i, så bara hoppas det går liak fint imorgon.
KRAM
Miizen

Underbart god mat

fantastiskt god mat på Belgobaren som vi var och åt på igår. Det låg på bryggargatan inne i stan, nära t-cen. Mmm.. å vi hade jättetrevligt så det blev en jättelyckad kväll med alla Höglanders :) (-1)

Julkoooort

Har skrivit pappas julkort nu, med Matildas och mitt namn på klart, så familjens julkort då ;-P  Sen har jag packat och nu sitter jag bara lite ner för att sedan fortsätta resan in till stan. Pappa är på jobb långt ute idag så jag kör mig själv till Flyget ;-P Ställer av skeppet där så ska han hämta det ikväll!:) Det blir bra det, sen hoppas jag på att Björn hämtar mig på Brommaaaa, hålla tummarna! ;) Alla Höglander (-1) Vi seees ikvällll!! :-D
KRAAM
Miizen

Jaaá...

..nu har vi bakat pepparkakor och jag har t.o.m. dekorerat dem med glasyr :) Glasyr som jag färgade också, en i Grönt och en i rött! wee :) Imorgon blire julkort, lite klappar och frisör... sen är det dags för hemresa. Tycker det känns mycket bättre nu, den där hemliga gästen var mkt bra. Gjorde det lättare för pappa och mig att kommunicera, och äntligen fick jag någon som pappa lyssna VÄLDIGT bra på, på MIN sida =) =) =) yeaaa... Så jag tror nästan att pappa och jag också hamna lite på samma sida även om vi typ inte ville det, fast det är klart vi ville men aa ni förstår ;-P Nää men, d känns mkt bättre.


Nyår...

Vid nyår ska ju pappa till Åre till hans syster, han åker då tåg och har ett byte i Stockholm den 28:e vilket är samma dag som vi ska åka upp igen efter jul. Så OM skidorna hans går in i bilen, ska han kanske åka med oss upp istället för att ta tåget. Eftersom han har väntetid i Sthlm. och hans tåg där inte går förren 23.50. Men det är bara Ev. ännu... Han har flexbiljett så det ska han bestämma när vi kommer i nästa vecka... i juldagarna, han ska som sagt kolla så att skidorna går in i Citran först och främst :P
KRAAM
Miizen

Klipp Dig!! ;-P

hehe, a imorgon lyckades jag norpa en tid hos Min frisör jag haft sen 10 år tillbaka här i Växjö på KLIPPDAY! Nice det, så nu han jag även avbokat den svindyra tiden hos TONI&GUY i Stockholm. Skulle dock vara intressant att gå dit men får bli en annan gång. En gång när ekonomin är mer tillåtande :-) Imorgon kl 14:00 är det Klipp-mig-dig-dax-sax, Yaooo :D

Orbitrek-variant

Pappa har en träningsmaskin sen början av december, den har jag testat igår, OCH, idag :) Själv har han inte testat den ännu. Han har varit förkyld säger han, fast jag vet inte jag :-P  Den är väldigt skön att trampa på iaf, mkt bättre än min. Men det är en bättre maskin än den jag har, en helt annan klass, även om jag måste säga att jag är nöjd med min. Den här är helt enkelt snäppet värre, cool sak. Me likeii! Efter det lilla träningspasset idag så blev det dusch, sen har jag spelat piano en stund och lagat mat och lyssnat på musik o sjungit :-) Å utanför så snöar det för fullt. Just nu "All I want for Christmas" med Mariah Carey i högtalarna! En låt som jag har själv spelat, gillar den.... lalala. Nu ska jag plocka ut ur och sen in diskmaskinen åt pappa :)

Peppar-pepparkaka-smaka

Japp ikväll ska vi göra köttfärsmackor i ungnen (jag och pappa) med massa ost på ;-P och sen, lite senare, ska vi baka pepparkakor. Jag, pappa och en tredje, hemlig gäst ;-) Så jag ska åka in snart och handla deg och köttfärs så vi kan genomföra´t. Å hälsa på kimen, så jag åker väl om en timme eller så.

TFL

Nu har jag beställt material för att ta Taxiförarleg. Så att jag ska kunna köra extra. Det blir nog bra inför ett kommande halvår! :)
KRAM

Nja

det där mötet gick väl, sådär. Vi tjabbade både före och ganska snart efter det också så. Å han fortsätter med sina nedvärderande kommentarer och skämt. Idag låg det en gammal lapp mamma skrivit om hur reglerna här i huset lyder på matbordet. Trevligt att komma upp till det. Men, men, jag är inte förvånad... tror aldrig det här kommer att ändra sig riktigt.  Nu är det iaf bara en och en halv dag kvar, sen blire sthlm igen!! :D wiii!!  så sköönt. (tyvärr). Dagens roliga är väl att få träffa Kim :)
KRAM
Miizen
ps. när hela familjen är hemma, dvs matilda, simon jag och björnen allihopa är här är det trevligt :)  ds

Väntar

ska äta lite lunch innan det blir dags för vårt möte vid kl: 13.00 det ska bli väldigt intressant. Verkade som om det bara fanns fisk att äta här hemma, fisksoppa eller nåt sånt den är säkert god men är inte så sugen på soppa nu. Inte så sugen på ngt, vill åka till sthlm igen. Här är varken ngn syster eller mamma, tråkigt. Men aa, nu är jag ju nere på hans initiativ för att påbörja en process att föröska trivas bättre ihop. Jag tycker det är han som har mest att jobba på, verkligen, det är det också. Usch, alltid så förnedrande skämt och sånt, blö, han menar ju inte det, men allt kommer jämt ut så fel ur hans stora k-ft så. Får se om vi kan ta ett kliv åt rätt håll nu då... 13 It is...

Snö

Ju längre söderut tåget rullar, ju mer snö, är inte det lustigt? Just nu är vi i Mjölby, nästa är Nässjö sen Alvesta. Tiden går ändå snabbt, lyssnar på bra muuusik är nog därför? : O hih. det tror jag iaf! <3

Blink 182 - I miss you

Nu åker jag tåg, denna gången slipper jag att göra det baklänges dock, såå skönt! Det snöade när Björnen körde mig till T-cen. fast de var så lite och temperaturen ligger på 0 °C så tror inte det kommer stanna det heller. Det enda är att om det nu varit 0°C ett tag kanske marken  till slut är tillräckligt genomkall? Om det stannar på 0 eller under då förstås :-)

Morgonens låt blev Blinks - I miss you .... jag saknar redan Liten (Kisse) och min kääära sambo =) Hur ska liten klara sig själv heeela dagen :-( Stackars Liten. . . men jag är snart tillbaka igen och då väntar bara trevligheter. Åhh vad jag Älskar dem :-) hih.

När jag kommer till Växjö blir det om det finns passande buss annars taxi till huset,  för pappa är antagligen iväg på ett jobb. Vi skulle höras när jag är närmre, för nu kan jag lova att han inte är vaken ;-P

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Sova hade varit skönt men har väldigt svårt att sova sittande så får se.
Varma Kramar
Miizen

Stugan

Ikväll lagade vi lite mat sen åkte vi bort till stugan med bilen och lastade det sista vi hade kvar där. Gubben kom ut och frågade om det var okej att framtid hyresgäst eventuellt flyttar in tidigare och att vi då slipper slutstäda och får mellanskillanden. YES MAN! Men han sa som sagt OM och Eventuellt. Vi skjuter dock upp städningen lite längre nu för att se om vi inte faktiskt kan slippa den. Vi har ju ändå stugan till 31 dec så. Nice nice, sen hade min beställning från foderbilen.se kommit :) En liten karda, borste och kattsand 10 Kg, goodie goodie :) Han gillade kardan jättebra, har kardat och borstat honom nu ikväll och städat lilla lådan. Borsten var dock lite otäck, den luktade nog starkt, fabriks-lukt I think... Nu blir de ngn timme tv-mys till innan det är sovdags och upp med tuppen :) Björn till jobbet och jag söder ut. Mkt resande innan nyår kommer det bli.
God kväll
Miizen

Julklappidapp <3

ja, nu har jag tänkt att dela med mig av mina julklappsönskemål :)
Särskilt då till dig systeryster ;-)

Dior Mascara
De senaste albumen av: Lisa Ekdahl och Kings of Leon
Örhängen
Svart Ipod högtalare från Media Markt
Toppar (T-shirts, sett några snygga på Cubus:) )

Söderöver

Åker till Växjö imorgon för att prata och försöka reda ut ett och annat med faren. Hoppas det går bra. Tillbaka på onsdag och då är det tid med den andra pappan som gäller :)  Bjorns pappa vill säga. Jag ser fram emot båda pappa-träffarna. Björns pappa är på kurs nere i Sthlm, igen, tror jag det är iaf? :) Så vi ska fira Björn igen då och äta födelsedagsmiddag i staden ngnstans, hela familjen, ja, nästan :/ men vi träffar Björnmamman bara två dagar senare så det blir bra :) OCH jag måste fixa rese-kit till Liten (kisse) , han ska ju flyga med oss upp och då måste han ha en speciell väska... yep. Maten han äter heter förresten "ROYAL CANIN Babycat" vet jag har en läsare som har undrat :)

Bjorn...

Fick ett armband och en ring av mig, märket var FOSSIL. Han öppnade dem på födelsedagsmiddagen:) Han blev jätteglad!, bra bra. Det blev ingen bio, han hade ju bröstsmärtor stackarn. Så vi åkte hem, efter att ha varit en runda o kollat inne på Media Markt. Vi fixade ComHem tv, så vi slipper det i julruschen sen. Tog ett kampanjerbjudande så nu har vi tv-kanaler så det räcker och blir över. Och en "On Demand-box" så vi kan bestämma när vi vill se vad. Perfekt! (Förutom att den boxen fortfarande inte fungerar) Vi har just nu vårt kort i Linns box, det fungerar dock, så ingen skada skedd. Får fixa boxen senare i veckan.


Födelsedagsfesten firade vi här, Linn (som vi bor med denna veckan också) var nämligen inte hemma på fredagen så det passade utmärkt att inviga lite smått. Dock var det många som bangade, igen. Faktiskt ungefär samma personer. Aa. Men Vi hade trevligt ändå! Det blev syskonen Höglander och jag som var grunden för kalaset. Vi festade, festade och festade... Carina lämnade vid 03-04 snåret tror jag. Vi andra festade 4h till innan vi deckade. Hårt! Lördagen kan ni ju gissa hur den såg ut. Väldigt lugn... Men det blev pizza och tårt-besök iaf :-) Vid 00 tiden idag söndag lämnade vår sista gäst oss. Nu återstår bara städning då, alltid det trevligaste med festligheter inte sant? Puh. + att vi har stugan att tänka på. Får se hur vi ska klara ut slutstädningen där.

"Amazonas"

Kissen är vild som om han vore en djungelkisse, klättrar i sitt nya klätterträd som för övrigt har namnet "Alicante" det gillar jaag! Bodde ju där sommaren 2007 och pluggade vid Alicante Universitet, Spanska då såklart. Klätterträdet som bär stadsnamnet är klätt i svart och vinrött, med knappar som fäster tyget i mitten. Jättesnygg! Å han älskar den, kanon att han kan roa sig lite själv där ibland. Jag leker med honom mycket så ibland vill jag har rast! :-P Har kryddat det med myrra också, funkar utmärkt :) Good work!

Ikväll blir det restaurangen Amazonas är det bestämt, pratat med Björnen o det var verkligen ett, med nöje, gemensamt beslut. Blir nog en bio också kan jag tänka :)  Där Amozonas är lokaliserat finns nämligen Nordens största biograf och den gillar vi! Vi förösker alltid att gå där (det brukar lyckas) eller på Nordens minsta (skämt o sido) men Victoria Biografen på Söder är verkligen liten och mysig. Så där ovanligt liten alltså, och av äldre varianten, jättenice!
STOR KRAM
Miizen

Morrhårskittel ;-)

Lille O´Malley gillar Björnen en massa och ville ligga riktigt nära inatt med lille nosen, det kittlade dock på Björn-nosen så det gick inte riktigt. Jag fick bevittna det, en sovande Björn som rynka på sin näsa och försökte skydda sig med handen över ansiktet till slut och en O´Malley som försökte gång på gång, envis lite rackare:) Det slutade med att han sov mellan våra kuddar, med huvudet på Björns och med min som "täcke" och tassarna på "täcket", en åt varsitt håll, som en liten Kung låg han där. Å när Björn skulle gå upp på morgonen studsa han efter och prata med honom, tror han sa Grattis han också :-) Han fick lite mat av Björnen innan han gick, fast O´Malley hade helst av allt velat leka lite tror jag =D =P men icke, Björnen hade bråttom iväg, så bråttom att han glömde skivorna vid gjorde igår som han skulle ha i bilen. ack ack, men men, får väl ta med dem imorgon då =) Förresten vaknade Björnen med lite ont i halsen idag, får hoppas att inte mitt långdragna virus smittat honom med halsont (som jag själv sluppit, men det slår ju ut annorlunda på alla, även om det är samma virus).
Stoor KRAM
Miizen

"It´s a Big Day Coming..."

Ja a imorgon fyller min älskling år, jag har köpt presenter och förberett lite :) Ska köpa lite extra god mat också tänkte jag och göra i ordning så vi kan fira honom efter hans jobb, wiieee =) Kanske tårta också? Hm...

Inte rädd

Han är verkligen inte rädd den lille, idag vaknade vi på samma sätt som vi somnade och han är verkligen mjuk som bomull fast bättre och varm =) Han fick mat, lekte i köket när jag åt frukost å sen, när jag skulle duscha då föröskte han hoppa upp och in i duschen, som tur är så är han för liten och klen för det, för jag tror inte att han skulle gilla det. Jag fixade så han fick testa och sitta på sidan ett tag, när han sett vad det var jag gjorde så var han nöjd o hoppa ner. Men efter ett tag börja han skrika igen, då tyckte han att jag skulle ha duschat klart och skulle vara med honom istället. Nu är jag det och han ligger här jämte och sussar igen efter den tidiga morgonens upptäckter i den, för O´Malley, GIGANTISKA trean.

Ankomst

O´Malley kom i går och Carina var här och hjälpte hela dagen i princip. TACK =) Det var mkt som jag inte hunnit fixa, men det blev så bra till sist =) Carina var babysitter när jag körde dem vidare efter skrivit på de papper som skulle skrivas på och så... de hade ju en till herre till att lämna av. De var visst lite känsligt också eftersom de här två de lämnade i Stockholm var deras favoriter, särskilt vår, han är så kelig nämligen... Nästa stopp de skulle till var Skanstull, så det blev bra för jag kunde hämta Björn så enkelt då : ) Så sen åkte Björnen och jag o handlade o köpte lite olika julöl och olika glögg-smaker på systemet. Ska bli kul o smaka :)

O´Malley hade lekt och sedan deckat i vår säng med Carina och när vi kom tillbaka en timme senare sov han fortfarande stenhårt. Vaknade efter en stund lekte och var med i köket men när Carina åkt igen så tog det inte lång tid förren pyret vart trött igen. I natt började han med att sova vid fötterna men efter att blivit nersparkad en gång så sov han i min famn mot magen. Både han och jag vaknade två gng mitt i natten, var uppe en sväng då. Vi vaknade antagligen  eftersom alla tre deckade vid kl 19.30  första gången. Låång dag för alla, Lille O´Malley som rest långt, jag som stressat runt och kört runt hela dagen o Björnen som hade sovit för lite o sen haft en hård dag på jobbet.

Flyttad!

Nu är vi flyttade :) sköönt, men stackars björnen han är trött idag tror jag.... Han har fått göra grovjobbet, jag har burit så mkt min kropp orkar och kan... men mer går ju inte så... :/ men men, det har gått bra iaf, det är mysigt här. Imorgon kommer kissen :) Å jag är hes och lite hostig.. åh !
KRAAM
Miizen

Jag tror...

... att när, eller om, man tycker tillräckligt mycket om sig själv, utsätter man inte sig för fara, någon slags förnedring eller liknande... men bara först då, när man älskar sig själv. Innan man kan tycker tillräckligt mycket om sig själv, inte känner sig själv som man borde, så förstår man inte vad som är bra eller dåligt för en själv och kämpar mot omöjligheter och orättvisor, envisheter man inte borde göra. Energi som borde gå åt till annat! (skriver jag utifrån egna erfarenheter) Sådant är jobbigt att se och man önskar man kunde hjälpa många där ute som har, eller har haft det väldigt jobbigt på olika sätt, för alla är värda att få älska sig själva....

Madrassen

I morse åkte jag med Björnen till jobbet, sen fortsatte jag E4an norrut, hem till Toms lägenhet. Där hämtade jag madrassen till Cina-gummans vänner som är och hälsar på och passade på att ta en tupplur i en utan Toms sköööna fåtöljer. Somnade aldrig men vilade en timme, sen stack jag vidare. Köpte mig lite frukost, nyponsoppa, ekologiskt te och frallor : ) sen vidare till Carina....å nu är jag här med hennes vänner och henne. Vi hade en lång frukoststund jag och Carina innan de andra vaknade :-) nu sitter vi och lyssnar på Idol-skivan jag och Ola. trevligt, trevligt...seeya,

KRAM
Miizen

Fre-Lör-Sön

Idag pratade jag med uppfödaren till Marlon (O´Malley :-)) vi fick inte alls ihop det med tiderna inför jul, datumen vi kunde, kunde inte hon o.s.v. OM vi inte skulle ta honom i farten när de stannade vid stationen i Alvesta den 28 dec och då stod de enbart stilla 2 minuter. Ja hon jobbar alltså på SJ som konduktör, en viktig detalj där :-P Å då kom de til Alvesta från Göteborg på väg mot Kalmar det datumet. Men det tyckte ju både hon och jag kändes sådär när vi pratade om det, så den enda riktigt bra lösningen var att vi ska ta honom nu på tisdag när hon ändå ska till Sthlm (den 8 dec, som var tänkt från början), det blev bestämt.

Så ikväll har jag ringt:

Värden och frågat om det var okej att vi flyttade in redan i helgen, det var det, hoon är sååå gullig :-)

Högakusten flyg och informera om att vi kommer att ha en kattunge ombord, vilket gick bra om man hade en speciell väska till kisse som var vattentät... jag vet inte riktigt vart vi får tag på en sådan men det får vi säkert! Antar en djuraffär + att Marlons biljett kommer att kosta 150:- /väg. Det var visst redan en katt bokad också så.

Sen var det då tågbiljetterna ner till Växjö julafton som var kvar att lösa, en-vägs-biljetter. De gick inte att göra ngt åt (De ligger ute på blocket.se nu) ..... och att beställa nya biljetter med djurplats, eller flyga det var ju bara att glömma. Det är riktiga killer-priser vid jul alltså. Landade en bra bit över 3000:- så GLÖM DET! den sträckan får vi köra bil, lite trist. Hoppas marlon inte blir åksjuk och att (katt-) damen hemma accepterar en kattunge också. Gamla kattan, snart 13 år...

Så aa nu blir det flytt till helgen, jul uppe hos björn och nere hos mig med kissen, men de måste väl gå. VI får hjälpas åt helt enkelt :) Hoppas vi ska trivas som kattägare trots lite motvind här i början. puh.
-KRAAM-
Miizen

Ny länk

....länken leder till min Myspace-sida. Välkomna att titta in :-)
KRAAM
Miizen

Miizen svarar på frågor :-)

Vart bor du?

Länna

Trivs du där?

Nja, ska snart flytta så längtar mest till det! Finns lite att klaga på här så...

Brukar du läsa horoskop?

Brukade, men ja.

Har du körkort?

Ja, sen januari 2003. D.v.s i 7 år snart.

Äger du några converseskor?

Nej

Favoritdjur?

Björnar? ;)

Vad spenderar du dina pengar på?

Teknikprylar, media och säkerhet.

Senaste konserten?

Tingsek, Debaser Medis.

Festar du?

Ja, men inte jätteofta eller hårt.

Sprit, cider, vin eller öl?

ÖL! ingen tvekan där.

Brukar du bli för full?

Nope

Antal kuddar i sängen?

En vanlig plus en jättelång,

jättemjuk som jag fått av min mamma en gång i tiden.

Kan du baka bullar?

Ja a, det kan jag! Snart blir det lussebullsbak minsann!

Bläck eller blyerts?

Bläck.

Mc donald's eller burger king?

Mc´Feast fullkorn!! Mc´D vill säga..

Är du allergisk mot något?

Jag är allergiker, yep. Bl.a därför jag inte gillar den svenska sommaren.

Äger du ett busskort?

Ett SL-kort som går ut den 31 dec.

Dricker du blå, grön eller röd mjölk?

GRÖN grön grön.

Vad åt du till frukost?

Drack en yalla yoggi!

Hur ser du ut idag?

Gråa mysbyxor och en långarmad väldigt tunn Bruce Springsteen - tröja,

från hans tour 2006 som mamma och jag var på.

Nästa mål i ditt liv?

Bli ännu lyckligare, för just nu kan jag faktiskt känna att jag kan skatta mig själv lycklig.

Vad såg du senast på tv?

The Voice

Hur svarar du i mobilen?

"Hej det är Martha"

Vem ringde du senast?

Kim

Vad sa den du ringde?

"Krya på dig, vi ses på lördag"

Antal timmar sömn inatt?

5

Sov du ensam?

Näe, med min sambo såklart!

Vad finns på din favorit-natt-macka?

Den är enkel, smör och skinka och en ostbit.



Foderbilen.se

jupp på den sajten glidsurfar  jag runt för att hitta lämplig låda, kattsand, leksaker och diverse till nytillskottet ;-P
VI har bestämt att han ska heta som den stolta herren i Aristocats,
alltså O´MALLEY =) hihi.
Det var för övrigt herren i det här huset som la fram det förslaget, me like!,
så O´Malley it is <3

Midsommaren 2010 ;)

Den är nu bokad! VI drar till Grekland, får en hotellnatt på den underbara lilla ön Naxos, sen ska vi luffa runt, jag och min älskling, i 2v. Två veckor för 4000:- var i soliga Grekland under midsommarveckan bl.a.. . . Wee... Mee Happy!! KAN DET INTE VARA SOMMAR NU DÅ???

:D :D

Olycksfallförsäkring...

..är nu införskaffad även för Björnen! Viktigt, viktigt, jag har även lagt till ett utökat reseskydd i min försäkring som gäller för oss båda, även hemförsäkringen är gällande för oss båda. Allt i min försäkring täcker oss båda då vi är skrivna på samma adress.

Hem- och allrisk- försäkring är inget nytt för mig utan ngt jag haft sedan jag flyttade hemifrån och har bott i Sverige då och d.v.s. sedan år 2004. Men sedan vi flyttade hit i Maj har vi ju haft den gemensamt bara att Björnen saknat Olycksfallförsäkring, men nu är den tillagd för honom också! Det är sååå viktigt, tänk om ngt skulle hända honom på jobbet eller annat... yep. det och andra viktiga samtal är nu gjorda ;-P
-KRAM-
Miizen

Kritik

"Försvara aldrig kritik du får" - Det tycker jag är en bra regel, som Guillou kallade den, när han medverkade i Malous bokklubb idag - det är inte värt det!
HELT RÄTT! skulle inte kunna sagt de bättre själv!! Det blir bara som en bekräftelse som om den som kritiserat faktiskt hade rätt - HELT RÄTT! Låt kritiker tycka vad de vill. Du vet vad du och de som tycker om dina åsikter och värderingar tycker, det räcker!!

"The Voice"

idag igen. "Fråga Olle" Olle var där. Sen kolla jag på ngn bimbo på tv5 som hade sånt där korsords-program. Fast det är nåt fel, antgligen med BOXER, som gör att vi inte ser hela bilden på bredden. Så för mig saknades två rader med bokstäver men men. Jag har duschat och kollar på "Malous Bokklubb" nu.

Jag somna tidigt igår så är som vanligt uppe med ottan, skönt. Längtar till nästa lgnh bl.a. för att där kommer vi ha kaffekokare och tekokare.... här är köket så litet och tråkigt, gillar det inte alls. så är lgnh KALL nu när det är frost ute... Brrr.

Från födelsedagsmiddagen

på Patricia. I looove him!! <3

P3

Lyssnade på radio under dagen idag tills lilla jag somnade, ÄNTLIGEN. vaknade av att ngn knacka på fönstret vid sängen, HÅRT!! inte kuul o vakna så, men mitt fel, stackars björnen utlåst från sitt eget hem. Råkade visst lägga på haspen innifrån, Ouuups ;-P men nu e han insläppt iaf, mitt hjärta <3

Veckans Runda

Måndag: Bandpasta med baconröra
Tisdag: Kungsörnens Crepes med spenat och skinka + köttfärs. Gott med två sorter :-)

"The Voice"

det är vad jag kikar på denna morgon... ganska underhållande om man inte orkar vara så aktiv i tanken. Lite skvaller och så. Idag har Leyla Bagge varit på besök i studion och Idol-Calle, hehe inte mkt vettigt kanske men som sagt för mig passade de bra den här morgonen... haha nu pratar de om ngn nästrimmer.. garanti på den osv. haha. De är lite konstiga men roliga.

Hängig.

Oj.. i helgen var det ju verkligen ingen vila som gällde och mycket folk och rörelse var det hela tiden. Kanske så var det ngn där som hade varit förkyld eller ngt precis, de rekommenderas ju att vara helt frisk i 3 dagar efter man råkat ut för förkylning, halssjukdom och sånt där. Antagligen hade ngn fått med sig nåt litet, för jag vaknade i går morse och mådde inge vidare. Var tung i huvudet hela dagen. Idag tisdag är det knappt märkbart bättre, men jag kan inte säga att jag är eller varit mer än hängig. Hoppas det vänder här och idag, orka vara varken helt kry eller sjuk. Svart eller vitt, hallåå!! :-P Att jag varit hängig har också gjort att jag somnade tidigt (för att vara jag) igår, vaknade dock vid 01.30 typ, jättehungrig! sjuuukt hungrig, så jag åt några mackor då. Sen kunde jag klart inte somna om fast jag var helt slut egentligen. Å det har jag fortfarande inte gjort. Åhh. . . . :P

Inget besök

Göteborgsbesöket blev aldrig av, eftersom syster kom hem var det mkt roligare att vara med henne på söndagen än att bara ge sig av då såklart :-) Dessutom blev det klart sent och det ena med det andra. De blir antagligen ett Göteborgsbesök i denna eller kommande vecka om jag får ihop det. Det blir isf mitt i veckan utan Björnen, tyvärr, han hade också tyckt det varit kul men a, man får inte alltid ihop allt.
KRAM :-)

RSS 2.0