O´Malley.

En Photoshopad Malliboy stod på tur för photoshop - så här är han!
Fastnade i programmet trots jag lovat mig själv att göra annat. I morgon ska jag föröska hålla mig borta från foton, photoshop och från bloggen! Undrar hur det kommer gå. Wish me Luck! :)



Jag har en fantastisk naturfotografs bilder som jag skulle vilja visa er men frågan är om jag kommer att hitta tillbaka till hans sida. Det var minst ett år sen jag hittade den. Ska göra mitt bästa och se om jag lyckas för att kunna visa er bilder på människor i naturen. Bilder som är så otroligt vackra, å han är inte vilken fotgraf som helst heller, ni kommer definitivt förstå vad jag menar med det (om jag hittar sidan vill säga).




Nighty night!
Mycket nöje
Kramar
Miizen

Endast de Omredigerade bilderna.

ENDAST OMREDIGERADE BILDER



Hur de såg ut innan första redigeringen
och hur den första redigeringen ser ni nedan.
Nedan är andra och tredje-redgeringar redovisade.


2a






3e



3e (förslag i kommentar uppföljt:))


Kramar
Miizeen


Photoshop Exempel.

ORGINALBILD
på Björnen och hans syster

REDIGERAD I PHOTOSHOP
Kika in deras ansikten på bilden ovan noga och jämför med den nedan.
Ojämnheter och annat är borta!



MER REDIGERAD I PHOTOSHOP.
Här finns mycket skuggor runt om som både ljusar upp och mörkar ner,
och så har jag ändrat ögonfärgen på dem båda två och färgen i bilden får komma fram mer.




PHOTOSHOPTRÄNING
Det är roligt att leka med Photoshop även om jag inte är speciellt duktig! :P Men det finns ju inget annat sätt att lära sig än att hålla på och fixa och trixa. Om du är intresserad finns det Gratisversioner som du själv kan testa i 30 dagar. Tänk bara på att programmet tar stort utrymme och är rätt klurigt, men det finns väldigt bra instruktioner och videor på nätet så du kan lära dig mycket själv.


KURSER
Jag kommer längre fram gå en kurs som heter Lär dig fotografera digitalt där även Photoshop inkluderas i undervisningen. Det ser jag fram emot!! Men jag vet inte alls när det blir ännu, inte på ett tag. Men jag fortsätter och träna lite själv så länge hoppas jag iaf. Ska verkligen försöka iaf. Mycket roligare nu när jag fått till bloggen och kan lägga upp bilder som ni verkligen kan studera när de är så stora och tydliga. Det kommer mer bilder snart! ;)





Mycket Nöje
Miizen

IOS June 2010.

VI fotograferar vår fina nya Olympus och oss.

Jag och min Björn.
Jag tyckte att det behövdes någon bild från sommaren så här i snöstormsyran.
Inte långt till jul nu vänner. Julklappar står strax överst på listan! Å så fyller BumbiBear år snart också om en
vecka eller två -Den 10 Dec. Vad ska jag hitta på då tro????

Kram Miizen

Photoshop.

REDIGERA.
Ska försöka skaffa mig prog igen så mina bilder kan bli än lite snyggare ;) Just nu är de inte redigerade alls, vilket ett tränat ögat enkelt kan se, men det kommer, det kommer (Fast det inte är alls de jag borde syssla med) :P


VACKER KONST.
Den som säger att den här bilden inte är helt otrolig konst av fotografen (som självklart inte är jag) har dålig smak!
Mycket Nöje,
Miizen

Morning-Night.

09.52
God morgon igen!
Precis varit ute med hunden.
Å nu verkar sidan synas precis som den
ska, skönt! Ska dock designa den
vidare är det tänkt. Lite mer jag vill ändra:)



05.58
Om min blogg ser konstig ut kan de bero på webbläsaren.
Jag har gjort om den helt men i Windows 7 ser det iaf just nu knasigt ut.
Den ska ha en vinröd samt svart bakgrund inget annat. Funkar i Explorer.
Nu ska jag iaf sova, borde jag gjort för längeseeen
men men så kan det gås ibland.
gåsnatt!!

Kramar
Miizen


Yaay, niiiice med stoora foton! :)


Bjornen


My Lady Patricia.










Tack för en nice kväll alla! :)
(några bilder från i lördags!)

Lite bilder från hösten...

 

Hösten som vi nu vänt ryggen för att öppna upp för vintern.

Vintern med sina levande ljus, lyktor och aftnar med

het glögg och julmarknader....vintern gnistrar

och knakar, blåser snö i ansiktet på oss!

Men jag gillar vintern ändå!!

Mycket Mycket!

Gör du

?

 

saknar hösten

 










innan löven föll

Vad säger bilden Dig?

Så uttrycksfullt ansikte.



 

Mycket Nöje!
Miizeen


födelsedagskalajs minsann :)

FESTISHH!
Yep de var fest i helgen på Patricia, båten som ligger o guppar i Slussen där firades jag av närmsta vännerna och några till. Å de var på lördagen det, dagen efter min födelsedag, Mycket Bra Kväll! Å den verkar ha uppskattats väl! Hoppas de blir ngn snarlik kväll snart igen!! Vore TippTop =)

Å SKOLA.
Annars rullar skolorna jag går på i full fart och det är fulla dagar och mkt att plugga. Inspirerande och kul. Terapin utvecklar mig på alla plan och det känns skitbra att jag valde att gå på HUma Nova där jag är just nu i livet. Perfekt!
Det är flera som sagt att de önskar de gått på HN innan de fick barn och så vidare, innan många kriser - ja, ni förstår. Så jag känner mig väldigt nöjd över det. Det ger mig energi och livsglädje på alla sätt, motivation och allt tillbaka. Från botten och uppåt - en bra bit upp har jag klättrat och det känns super. Kanske därför motivationen för att skriva här även den är tillbaka...lite ...eller ja nästan iaf :P 

AMooOR.
Ja sambolivet fungerar utmärkt även det växer när man kan förhålla sig på ett bra sätt till sin partner. Plocka fram de omedvetna "fel" man gör och ändra på dem, ändra sitt eget beteende. Man kan ju klart aldrig ändra ngn annan hur mkt man än vill - utan bara sitt eget förhållningssätt och sina egna tankar och beteendemönster. Sen tycker jag ju att min Björnii är rätt så fantastisk och bra o fin som han Är och att de små "bråk" diskussioner vi har är väldigt givande för förhållandet. Vi rensar luften så emellanåt, båda får säga vad de tycker och hur vi känner och så försonas vi så fint efter - det är en väldigt levande och passionerad känsla i det! Å det är också fint att vi båda gillar att diskutera så de slår lite gnistor för stunden för att sedan lösa, kramas och försonas!
Par som aldrig bråkar eller diskuterar tror jag gräver små gropar för sig själva även om de klarar det så blir vägen än mer dimmig, grå och guppig än vad de skulle behöva vara :P Bättre med strålande sol som får lite regn över sig då o då tycker ju jag/vi =)
Ett bara bra funktionellt förhållande och vardag utan upp o nedgångar, utan ständigt same Old, same Old, det kan inte vara kul.....handla torsdag, mysa fredag, städa lördag, bio söndag... å aldrig några problem (eftersom de är bortträngda) uhh, näee vet du vaa. .
Leve Gnistor, Passion och Spontanitet!! :) <3


Bilder.
Inte så mkt mer att berätta för dagen men ska verkligen försöka (utan att lova ngt) att lägga upp bilder från helgen - också att hålla er lite uppdaterade om allt som händer! Till helgen blir det Göteborg t.ex., KUUL va =) =)

Sleep tight! :)
Miizen

heloo igen!

Ser att det finns några få som kikar förbi här dagligen, kanske för att se om mitt sug för att blogg kommit åter?? Lite saknar jag det men att vara aktiv och underhålla sin blogg tar tid och den tiden har jag inte känt jag velat lägga riktigt men lite skulle jag kanske kunna börja berätta för er nyfikna =) vi får se, lämnar ett livstecken tills vidare och kan meddela att det snö-stormar utanför mitt fönster ( å det är Slask It ute :P) och att ni inte ska glömma kika på min musikblogg också!! Finns inlägg där sedan idag!! =)
Mycket Nöje!

http://musicslife.blogg.se

Välkomna!
Kramar Miizen

RSS 2.0