Firande, slut.

Helgen gick bra. Det var kul att träffa all släkt och kul att Björn träffade alla också. Jag fick mycket fint, de mesta var ngt av det jag hade önskat mig. Överraskningarna var en bärbar hårddisk av familjen Petersson och Helena, och en turkos halsduk av Sara och Torbjörn... men den största ÖVERRASKNINGEN av dem alla vara att kl: 10.00 på lördags  förmiddagen ringde det på dörren. . . jag gick och öppnade å det var.... min Syster!!!!!! :D jag blev verkligen såååå överraskad och Glaaaad!! ihhh. Av henne fick jag ett halsband där det stod "Storasyster", jättesött :) Av pappa fick jag 12 vinglas och ett AndersPetter 24-delars bestick-set. Jättebra :) Av pappa har jag ju förutom det fått en jättebra tillställning med tre rätters meny (maten var fantastiskt och de tre väl utvalda vinerna till dem) och dessutom har jag fått min Tv av honom i förskott :)

Nu kommer en ny vecka och nya grejer är på gång.
Stoor Kraam
Miizen

bloglovin

Yes!

Följ min blogg med bloglovin

GÖR DET! <3 det är hur smidigt som helst med Bloglovin.se  jag rekommenderar det STARKT! Adda de bloggar du vill följa och Bloglovin sköter resten...

Övertimmar...

... gör det möjligt för oss att komma iväg tidigare imorgon :-) Björn jobbade över idag så vi kommer att åka redan vid 14-tiden. Sköönt... innan rusningstrafiken vill säga :-)

Längtar efter vår kisseee ;-)

Han e ju bara föör sööt, kolla trampdynorna, vilka små söta fossingar :P
Så synd vi inte kan ta honom nästa vecka utan måste vänta till efter jul
samtidigt klart bra att han kan vara kvar tills flytten e helt färdig här.

Veckans Runda

Måndag: Chinarestaurang
Tisdag: Pizzerian i Örnsberg
Onsdag: Ungstekt Falukorv med Mos (Mycket gott)
Torsdag: Resterna av fulukorven men nytt mos tillagades!
Fredag:  Burger King på nervägen
Lördag: FÖDELSEDAGSFEST = Trerätters!! Huvudrätten är Fläskfilé-gryta med potatis.
Söndag: Hamburgare och Kebabtallrik på hemvägen

Växjö

Imorgon åker vi ner till Växjö. Jag, Björnen och Helena (som vill ha skjuts ner till sin pojkvän). De kommer dock närvara på festen båda två på kvällen på lördagen. Vid 16-tiden bär det av söder ut. Det kommer vara tomt hus när vi kommer fram på gott och ont :-P Men vi får laga till ngt gott själva även om pappa är tusen gånger bättre på matlagning. Han och mamma gick ju kurser och allt möjligt så inte så konstigt kanske men ändå.. heh, det ska nog bli gott!! Jag och min älskling vi fixar fixet med maten vi <3
KRAAM på er söta som Läser!
p.s. Björns syster kanske ska följa med ner också, vore jättekul. Men vi får se hur det blir :-)  d.s.

Liten har blivit större :-)

Lille Marlon växer så det knakar! Vi träffar honom antagligen på söndag, myys :-)
Kika gärna på honom under "marlon" på mina länkar. Sen "presentation av varje kattunge" där, hihi.
Stor Kram Miizen

Spindlar...

... är och har varit en anledning till att vi längtar sen i somras. Senast idag dödade vi en precis vid vår säng. Igår dödade vi en annan som höll på att segla sig neråt i sin tråd till våra lakan...NÄR VI LÅG DÄR!! Fyyy och Uschh säger vi bara för spindlar i sängen.. blöö... så som sagt Flytten längtar vi efter!!

Music´s Life

Den här veckan har jag börjat gå upp och gå o lägga mig samma tider som min samboBear. hih. Ganska skönt att gå upp och gå o lägga sig, bli trötta samtidigt... Vi längtar mycket till flytten, men den är näära nu, snart december ju och sen går det SNABBT! Å då ska vi hämta kissemissen också!! Wiii. Shit vad skönt det ska bli med sällskap om dagarna hemma :-)

Förresten har jag avslutat mina studier här och nu, det kändes helt enkelt inte rätt. Jag hade ingen lust, energi eller motivation för den. Det där var inte alls vad jag ville och jag måste säga att jag redan nu känner mig gladare och piggare!! jag känner mig FRIII =) så skönt. Usch för den kursen, vet inte ens vad jag skulle ha den till ju. Jag vill SJUNGA SJUNGA SJUNGA det är jag!! Musik är mitt liv, särskilt som allt är efter mammas bortgång. Jag vill leva genom musiken och sången. Jag har massa ideér om hur jag ska gå vidare nu så det går ingen nöd på mig. Känns bara fint. Allt ordnar sig =) Alltid!!
-Kramar Miizen-

Slutet och början...

på veckan.... Slutet, d.v.s. sändagen så kollade vi på film på dagen och på kvällen åkte vi över till Björns bror och lagade lite mat och såg på Vem kan slå Filip och Fredrik. Det blev fläskfilé med kokt potatis, bernaisesås, stekta champinjoner och sallad bestående av tomater och lök. Det blev gott. Väl hemma igen somna vi snabbt. I måndags, igår, så åkte vi till Cervera samt Hemtex när Björnen slutat. Vi Lyxade med lite mat på en Chinarestaurang här i Länna innan också, vi var själva på hela stället. hehe. Björn blev bjuden på efterrätt, friterad banan.

Anledningen att vi var på Cervera och Hemtex var för att kolla ut exakt vad jag önskade mig till helgen av släkt och vänner, det gick fint =)
- Kraam Mizen -

Födelsedagsfriandet

Det blev lyckat, gjorde inte så mkt på dagen men på kvällen blev det middag och en liten utgång, det var nice!!
Fredagen blev en mindre fest, eftersom många bangade, men det var mysigt. Övriga helgen blev lugn och sköön.
Mer firande blir det hemma hos pappa med släkt och vänner den 28/11-09, (då firar familjen mig på "riktigt" med tårta, sång och diverse) på lördag vill säga. Blir säkert trevligt.

På födelsedagen fick jag >>en  Dolce&Gabbana (No3) parfym, badrock och rosor av Björnen. Av hans familj värdecheckar på Bolagret, kanon. Av några äldre vänner hemifrån två trisslotter. Av min familj blombud med ett kort och Choklad. TAACK! =)
Kraam Miizen

President Medvedev

åkte mer eller mindre exakt 75 min innan min handledning idag, in mot stan, Jag körde. Det gick fantastiskt bra förutom det utomordentligt gråååa (men inte ovanliga) vädret då. Jag hade Björnen vid min sida och mitt projektarbete. Tyckte de skulle bli kul att träffa Kristian som han heter min Design/Layout - handledare. Vi kom förbi Gullmarsplan och ut på E4an, då helt plötsligt tog det totalt stopp. Det stod heelt stilla i trafiken, kort där efter hördes radion - Transport av President Medvedev till Arlanda pågick så E4 an hölls för tillfället helt avstängd. Utmärkt, jag fick höra av mig till handledaren och rapportera läget, han väntade på mig en halvtimme extra fixade lite ärende och diverse och tyckte det var jättesynd med kön. Det tyckte jag också, det hade varit så skönt att ha det överstakat innan morgondagen av många skäl. Men aa...Trots hans vänlighet och att vi var fysiskt inne i stan så gick det inte, eftersom trafiken fortfarande stod helt stilla, å så pissregnade också till råga på allt OCH immade igen i hela bilen.... som jag skrev till honom "så nära men ändå så långt bort".



Björn och jag hade trots misslyckandet ingen tråkig tid i bilen, vi skrattar och småpratar för det mesta när vi är tillsammans förutom när vi är för trötta eller så klart. Vi bestämde oss p.g.a. kön att helt vända håll och göra ngt bra av situationen, så vi tog oss ut mot Heron City och gick ut och åt och såg en Bio. Vi tyckte de var rätt smart att få fira och mysa lite själva också eftersom på dagen + fredag så blir det middagar och feeest =) det blir SWEET :-)  Hur som så beställde vi biljetter till 2012 och åt på Amazonas medan vi väntade. Det var jättegott, men tyvärr var filmen ett bottennapp. Den var alldeles för amerikaniserad, alldeles för lång och kändes alldeles för orealistisk. Men vi hade de mysigt iaf =) När vi kom hem behövdes det sista på projektarbetet göras för att kunna lämnas i hans brevlåda imorgon. Handledningen ska nämligen ske via telefon nu.... men det blir nog bra ändå. Björnen hjälpte mig med det sista, men stackarn får aldrig tillräckligt med sömn, å jag säger ju åt honom att han inte behöver hjälpa mig skära! , men han vet att jag får ont i händerna vilket leder till att jag darrar, skär snett och blir superirriterad.... så det går inte att stoppa den sötingen.... utan bara att få dåligt samvete att han behöver hjälpa mig, aa... de där var min dag. Nu ska jag som vanligt iaf försöka sova :P

KRAAM

-Miizen-

Höga berg och djupa dalar, ponchos och panflöjtar

Den här låten älskar jag, den är i sin grund en Colombiansk folklåt. Jag blir sååå glad varje gång jag hör den!! Fantastiskt den påminner mig om landskapet i mitt land, om glädjen, människornas stora hjärtan och stora varma leenden. Jag kommer alltid älska mitt Colombia. Lyssna på den här låten och njut....
Klistra in detta URL i ditt adressfält ELLER välj "Cuando" under Länkar i menyn till vänster.

http://www.youtube.com/watch?v=6kaYBfWOt2M&feature=related

För övrigt måste jag bara få påstå att Colombia har världens vackraste tjejer
>>
Finaste, härligaste flaggan
Det är SOLEN, HAVET och den HETA GLÖDANDE JORDEN
Här ligger Colombia och Jag är född i Pasto Narino.
Ett kokande Pasto Narino
Det var lite mer av vem jag är..... tillhörigheten jag känner till landet är definitivt en del av mig.
Jag är glad jag inte är kvar där men det är ändå alltid ngt jag alltid kommer att leva med...
Det glödande landet, den glödande staden och de glödande människorna som lever där. Någonstans
där ute kanske jag har mina biologiska föräldrar, kanske lever de?

3MORE

Days. 3 hela dagar är det nu kvar tills jag ska bli 25 år. Undrar vad som ska hända på min dag? vilka som minns min dag? och hur många vi kommer bli på födelsedagsmiddagen på Patricia som är tänkt? Jag blir bjuden på mat där och alla som kommer med och äter får halva priset... man får vara högst 35 st å så många kompisar har jag inte ens så det är ju ingen fara med antalet :O  Patricia ligger vid slussen och är både ett homo och hetero-ställe. Vissa dagar är det bara ett gay-ställe. Har varit där ngra gånger tidigare, alltid bra med fest där. Patricia är alltså en båt som ligger i hamnen vid slussen, har öppet alla dagar i veckan och på helgerna kör party till 05.00..
aa det är väl vad som är planerat + fest i helgen då förstås. Sen nästa helg ska jag fira hemma hos pappa med stora feta släkten, blir säkert jättetrevligt det också. Ska nog åka till Gbg på söndagen då, på vägen hem, och hälsa på Marlon-kissen och hans föräldrar :D kul. Tänk om man kunde få honom i 25 års-present det vore ju en lite dröm, men det går ju inte, men kanske en liten del av honom? Svansen kanske? hehe syrran kanske kan stå för svansen, ska fråga ;P Jag har fått många frågor om vad jag önskar mig, men jag vet faktiskt inte riktigt;P Jag skulle tex önska mig en finare, känsligare microphone än den jag har men det går ju liksom inte eftersom det inte är billiga saker men ska verkligen tänka igenom vad jag önskar mig....skriver iaf en liten lista nedan nu:
  1. Parfym
  2. Musik CD:s
  3. En helårs prenumeration av SOLO
  4. Klocka
  5. Snygga moderna tavlor till nya lyan
  6. ...
Det där är vad jag kommer på i skrivande stund.
25 25 25 25 25 25 25 25 25 25 25 25 25 25 25 25 25 25 25 25
det är inte sant alltså 25. hehe. Grattis till lilla mig, hurra hurra hurra!
Fast inte ännu ;P
KRAAM Miizen

Söndagnatt

Jaha då var helgen förbi igen. I morgon blir det fortsatt arbete med projektet. Puh.
I går var det FEST här till långt in på morgonen, jag somnade till slut sittande i vår supersoffa, lite trött där. Å det blev inte så att vi inte följde med ut utan istället så att ingen gick ut. Alternativet att gå ut diskuterades inte ens. Det kallar jag bra fest ;-P Vi drack öl och rökte vattenpipa och lyssnade på världens bästa musik och hade en brasa tänd..det var riktigt mysigt, väldigt bra fest. Alla sov över och mycket roliga bilder och minnen finns nu bevarade. Härlig lördag!, och kärleken mellan mig och sambon den bara växer!! Stackarn råkade dra in vätska i luftrören under festen, STARK vätska, aa det var faktiskt Whiskey, det var Inte ngt bra. Fy, det kändes som om han höll på att kvävas sa han efteråt. Björns bror fick visst för sig att han skulle släcka ett ljus med ett spelkort, han träffade ju imponerande ljuset, precis när jag ovetande om vad som var på gång gick förbi, för då slog det eld och lågor kring ljuset och kortet. Åhh, ljushuvuden ;P.... som alltid blev jag glad att det inte var min sambo som gjorde det där.
För Övrigt så har jag vänt på dygnet under helgen så därför sitter jag och nattskriver just nu. Har iof alltid älskat natten, den är så fridfull och härligt nattsvart.

Besök

Vi ska ha förfest här i kväll men inte själva följa med ut sen för Nu ska det sparas pengar!! :) men Björns bror kommer hit med besök från Boden. Det blir säkert trevligt! Måste städas, diskas och vikas tvätt. Fy men vi har iaf fått i ordning mkt redan inför flytten. Vi packade dock ner kablarna till min skrivare i någon av lådorna :S så nu måste vi leta upp dem för NUU MÅSTE jag ha dem!! BJÖÖÖÖRN HJÄÄLP... jag hittar dem inte... BJÖÖÖRN ;-) Bra man har en man som Björnen i vårt lilla hus hihi. Han är bäst! BJÖÖÖRN kommer du???

Lördags-skriver..

Sitter med texterna till mitt projektarbete och funderar på layouten. Kunde inte sova inatt för jag tänkte så mkt på den, orolig, för det är inte lätt alltså. Kan ju se ut på tusen sätt men har fått hjälp med själva grundidén men det är ändå mycket att tänka ut. Jag ska få igång skrivaren och börja skära i papper snart. Sen klippa och klistra på min text från pages. Jag har köpt STORA hårda vita papper + skalpell för just papper (mini-skalpeller) och en grid-karta (det är som en mall för text-arbete, uppbyggt av linjer) tejp har jag nog så jag kan fästa det bra. Ska ju göra min träningsbroschyr själv nu, och eftersom jag inte kan eller har de hi-tech program de använder i skolan så fick det här bli mitt sätt. Ganska kul, om det blir bra vill säga....puh. Det är svårt att bestämma rad- och teckenavstånd själv, likaså avstånd före och efter stycken. Kämpar på för att få till det snyggt. puh..

Projektarbetet

fy f*n kommer nog vara upptagen ett tag nu med de där arbetet, är ju ensam nu så, kommer kanske inte blir jättebra... men det viktigaste är att jag blir godkänd.....
Björn är frisk igen o igång o jobbar! Skönt!! Vi försökte planera inför jul och nyår i kväll och vad vi kom fram till var att det blir mkt utgifter de här månaderna så det måste bli lugnt över nyår. Särskilt då vi bestämt oss om kissen... allt har ju två sidor ni vet...
Stor Kram


BU!

Det här är min sambo och jag!
HAN
JAG
HAHAHA

12,5 *2

Om en vecka får jag inte längre åka på alla ungdomsbiljetter som finns. Undrar om det är ngt mer som förändras så sett . . . jo jag tror att bilförsäkringen inte blir dyrare längre för pappa. Så nu kan jag backa in i saker med hans bil utan att det blir svindyrt (inte för att det har hänt någon gång) men ändå ;P

Blä blä...

så säger Björnen fortfarande. Får väl se om han kommer iväg till jobbet imorgon.
Idag har jag sorterat i rummet bland mina saker, det blev en hel kasse med papper och sådant som ska slängas och en halv kasse med kläder och textilier. Sen har vi varit och hämtat flyttlådor (hos tjejen som precis flyttat in) så i morgon ska vi börja och packa ner lite smått och gott. Känns skönt att börja i tid!
Miiz

Merry Jackson <3

Vi ska vi hämta honom i Götet efter jul, lillkissen Marlon Jackson :-) nu e det bestämt :-) Det blir bäst vi tar honom efter julstress och flytt tyckte vi å det gick bara bra att han stannade lite längre hos uppfödaren. Han hinner ju bli lite större men det blir det Absolut bästa både för honom och för oss! <3
Självklart är det ju som alltid, att man...
alla andra får ju sina små ullbollar i början av dec.
Men som sagt det blir bäst såhär. Känns jättebra !! =)
Kraaaam
MIIZ

En liten Göteborgare?

IsakattsRagdoll Därifrån blir det en ragdoll om det blir, vi har ju pratat om det rätt länge nu så det blir det nog. En liten brun mitted som heter Marlon Jackson (hane).

*En mitted är brun i ansiktet och på frambenen. Tassarna är vita både fram och bak. Bakbenen är helvita.



Marlon>>>
Sömnig Marlon... :-)
vaken Marlon
Isakattsragdoll ligger i Göteborg men eftersom uppfödaren skulle sälja en till raggis på södermalm och
själv skulle åka och lämna den så kommer hon alltså hit med honom också. (Om vi bestämmer oss för honom vill säga.)
Uppfödaren i GBG var mycket billigare än uppfödaren här i Stockholm. Dessutom har hon inte parat en massa olika ragdollstyper som många uppfödare gör och fick därför bara colourpointed och mitted- ungar på sina katter och det är bra! Både för katterna, och för att det är dem jag gillar bäst och mest :-)
Hon ägde själv bara två missar, berättade att hon ville hinna med o gosa o ha tillräckligt med tid för dem båda. Bra tanke! Mamman är verkligen jättefin. Föll för henne, kul med så fina katter.
Jag har förresten försökt få tag på uppfödaren här i sthlm men utan resultat. Hon blev väl säkert sur eller nåt när vi bestämde oss för att inte ta hennes hona sist så hon har inte svarat alls. Så skiter i henne, dum katt-tant!
MEN
Let´s fortsätta prata om Marlon Jackson =) Nedan kommer bilder på Marlons Mamma och Pappa :-)
Mamma Marlon
Pappa Marlon (också en mitted och det som är i pannan är bara lite kladd från ngn pasta de fått smaka av tidigare idag, alltså inget han har där i vanliga fall. Bilderna är från idag i Ragdoll-hemmet i GBG )
Mycket Nöje!
Stor Kram :)
Miiz

Det funkaaar igen :-)

Nu kan jag lägga upp bilder och youtube-klipp som vanligt igen Yesss Man!


SWAJN-INFLUENSA?

Stackars Björnen är sjuk, han är förkyld och har ont i halsen :-( Han "hostnyser" en del, någon speciell björnförkylning. Typiskt, han som verkligen behöver jobba och är stressad. Dumma smittotider. Han sover iaf nu och lär väl göra det ett tag till. Får hoppas det inte är nåt som varar alltför länge. Det är lite otäckt med dåliga luftvägar och så i de här tiderna. . . buhh..
..hur mycket ska man behöva snyta sig egentligen ;-(

har tänkt klart....

en kissemiss fåree bli =) 2010!



Kraam Miiz

Boxer-valp VS. Ragdoll-kattunge ??

Det är den stora frågan? Kisse är mer lättskött och äter mindre än vad en boxervalp skulle göra. Men... uhh. Jag vill ha båååda =) haha.

***

detta är en fortsättning på www.metreobloggen.se/miizas då jag inte är nöjd med deras sida. Eftersom jag inte längre kunde lägga upp bilder lr diverse, funktionen "dog".

RSS 2.0