ONE YEAR

Storm

Vi landade mjukt efter att har kört upp med O´Malley sovande i knäet på oss som alltid. Gick jättebra och köra upp, vi missade precis det hemska ovädret men det nosade nog oss i hälarna. Pappa sa nämligen att det var en väldig storm där när vi precis kommit innanför dörren här. SKÖÖNT! : )

Stampe

Vi stressade i väg till spelningen på Stampen i Gamla stan. Paulina och bandet var verkligen kuul och se, de hade väldigt mkt energi på scenen. Slår vad om att de säkert kommer blir kända en dag, för det var verkligen bra. Kul att se ett par på scen så också mycket kärlek ger mycket både energi och entusiasm, häftigt!

19 glas

Vi gick förbi 19 glas i allt snömudd på väg från Stampen, kunde inte låta bli att gå in och fånga en Kalasöl på vår kalasdag. Ååå den är god!! Det var Nils Oscars Kalas öl, å det ångrar vi inte...

Återvände...

Sedan återvände vi till stället där vi träffades som även det ligger i Gamla Stan. Rockstället Medusa. Vi sa det att om vi någon gång skulle vinna pengar så skulle vi bosätta oss i någon mysig våning just i gamla stan. Efter vi varit där en stund fortsatte vi till ett annat 03 ställe, också ett ROck-hak "Harry B James". Efter de så blev det ett 05 ställe på Stureplan haha. Sen åkte vi hem med Top Cab... det blev ju ingen finmiddag och vin kan man ju säga  hahaha... men kuuul vare!! Skåål =)

KRAAAM
Miizen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0