HERBALIFE - resultatet efter 1 vecka.

Herbalife.
Vi har använt Herbalifes produkter i exakt 1 vecka i dag som komplettering till vår egna mat idag, och i kväll gjorde vi vår 2:a kroppscanning i samband med GI och Blodsocker mötet Herbalife höll på Kungsholmen. OCH efter 1 Veckas tillskott av protein och näring har Björn gått upp 1Kg i Bara MUSKLER! utan att ha tränat. Helt otroligt. Hans kropp behövde extra protein och näring i hans fysiska och stressiga arbetsmiljö och kroppen omvandlade snabbt detta tillskott till Muskler. Häftigt! (Vågarna är extremt välutrustade och dyra, de kan t.ex väga muskelmassan i bara din ena arm.)

Må bättre.
Vill du också kontrollera din vikt? Bygga muskler? Ha mer energi? Gå ner i vikt? Få i dig RÄTT näring och protein? Stabilisera ditt blodsocker och insulinnivå? Sluta småäta? Ha mindre huvudvärk? Orka mera? Kontakta gärna oss så berättar vi mer :) Vi ger dig:
  • Gratis info kring produkterna,
  • Gratis wellness-analys,
  • Gratis Kroppscanning för att mäta dina inre värden och
  • Gratis uppföljning för dig som väljer att testa någon produkt :)
Det enda som skulle kosta dig någonting är om du väljer att testa någon produkt. Men det är Absolut Inget köptvång å om du är nyfiken och bara vill ha lite information så går det jättebra. Om du vill testa så föreslår vi dig produkter som passar Dig och Din livsstil och Din ekonomi. Vi gör det Gratis för att alla vi som är Distrubutörer för Herbalife vill hjälpa dig att bli ditt bästa gladaste och piggaste du :)


Åhh... KOLLA Vem som använder samma Herbalife näring och protein - tillskott som vi gör. Hela LA-Galaxy och FC Barcelona. Om de har bra poängresultat?? OM de har... och vi kan ju säga så här. De använder inte tillskotten för att banta!! Nej de vill vara och göra sitt absolut bästa på plan o ha massa energi kvar efteråt o få en god återhämtning. De vill ha energi över till familj och andra aktiviteter, de vill vi alla :) Herbalife sponsrar flera lag och de gör då reklam för Herbalife men på annat sätt marknadsför sig Herbalife inte. Det behövs inte :)






OCH FC Barcelona....




Toppresultat!!!


Vad erbjuds på café och lunchhak idag?
Vi lever i ett kolhydratsamhälle som förstör våra kroppar på olika sätt. Våra genforskare ser en genförändring på 0.02% under 4000 år vilket betyder att våra kroppar fortfarande är anpassade för stenåldersföda, som grönsaker, kött, bär och frukter - Inte sädesprodukter såsom spaghetti, musli, ris, potatis, pommes o.s.v. Säd fanns inte överhuvudtaget, inte i någon form, om du bara backar 1000 år bak i tiden - så tänk på hur du hanterar det bästa du har, din kropp. Därmed inte sagt att vi behöver plocka bort sädesprodukter helt, men att tänka på fördelningen och ge kroppen extra tillskott är det snällaste o absolut bästa du kan göra för dig själv och din kropp.


Uppmärksamma  skillnaden på den totala kalorimängden mellan målen.
Läs gärna igenom resten av de värden som finns presenterade också.



Herbalife hälsomål 22kr/måltid.
Björn och jag är väldigt glada och positiva distrubutörer för Herabalife och vi är supernöjda att vi kom i kontakt med dem. Hellre äta Rätt för ca 22kr/ måltid och bygga upp kroppen än att äta dyra kolhydratluncher eller rent av hoppa över vissa mål p.g.a tidsbrist/stress, lathet och på dessa sätt bryta ner kroppen sakta men säkert, inte sant? Vi anser att en Herbalife Proteinshake är värd varenda krona och är en himla gott smidigt frukostmål. Då det ofta är snålt om tid, eller energi på morgonen är en god shake så himla lätt och god att dricka. Den har en noggrann utvald blandning av protein/kolhydrat/näring som håller blodsockret på en bra nivå, vilket också föder ett gott humör, trevligt va. Det här är en av de produkter vi använder och Vi är Så nöjda :)





Energifull!
Vi mår väldigt bra och känner redan oss piggare efter bara en veckas tillskott, dessutom sparar vi dyra matkasse-pengar och lunchpengar såhär. Om du också är en av dem som bryr dig om din hälsa och kropp i dagens kolhydrat-samhälle som är så fattigt på protein och näring o vill ha snabba märkbara och mätbara resultat, Kontakta oss för ett trevligt litet telefonmöte eller ett möte IRL :) Vi hoppas att du hör av Dig och ser fram emot att få prata med just Dig om vad du har för mål för Dig och Din kropp :) Bättre träningsresultat? Bättre näring och protein -intag? En God smidig frukost? Viktminskning? Maila om du har vidare funderingar eller frågor kring det som står här om Herbalife.


Tack!, för att Du tog dig tid att läsa det jag tog mig tid att skriva o berätta för Dig här :)



Välkommen att höra av dig
Bästa hälsningar!

Martha Bjernestedt, 
0730-20 68 86
[email protected]

Björn Höglander 
070-54 59 569
[email protected]om


Distrubutörer Herbalife,
Stockholm



PS. Du behöver INTE befinna dig i Stockholm eller Sverige. Dagens teknik gör det möjligt för oss att prata med dig var du än befinner dig. Och även om du bor i Stockholm tar vi hjälp av tekniken för att informera dig och svara på dina frågor om du har snålt med tid :) Hoppas på att höra av Dig :) Ds


Lite musik att läsa till - läsmusik :)
Härlig musik, en stjärnartist som lever idag för många, men är död sedan 2003.
Bara att njuta. Tyckte denna videon kunde passa bra här :)
Det här är Orginalversionen, Nina Simone.

COVER AV Michael Bublé



På vägen till Herbalife-mötet i kväll
Jag roade mig med att ta kort på vägen till mötet, var lite väntetid på bussen så trixade lite med kameran. Sista bilden jag lagt upp gillar jag absolut bäst. Hoppas att ni också ska gilla dem! :)


























<3



Mycket Nöje!
Kramar
-Miizen-


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0