Badaaa

Ekerö
Hunden jag och Björn tog oss en promenix till vattnet igår som bara ligger några minuter bort härifrån. Från badplatsen kan man se Ekeröfärjorna och Ekerö, fint litet badställe :)  Å Blanka Hon fullkomligt ÄLSKAR att bada där, så där blev vi sittande ett tag, det var jättevarmt men molnigt.

Gårdagens runda
Hemma igen så diskade vi och började med maten. Det blev Laxkotletter med kokt potatis och kall sås med  cremefraiche, färsk basilika, pesto, lök med mera .... jäääteegott. Sen blev det kladdkaka till efterrätt och så tv o film innan det blev läggdags, rätt sent. Myysig dag :) :)

Katt o hund
De funkar förvånansvärt bra ihop. Nosar på varandra o katten NÄSTAN stryker sig mot hunden. Försökte jaga Blankas svans för ngn dag sen haha, ja de är söta! Vi får se vad som händer o hur de här utvecklar sig. Men jag gillar vovven hon är en väldigt lättlärd och väldigt snäll hund. Vi låter tiden avgöra...

Stan?
I dag är det grymt fint väder. Kanske blir de en sväng på Söder. Lite mer jobb nu när man inte har bil bara, men det går ju. Vi får se vad Björnen säger o tycker när han vaknar här :)

Kraaam
Miizen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0