Började och slutade underbart.

EC
Dagen började med den "Nya skolan" - helt bäst! Nu är det såå kul igen, labbar i Sharepoint med en superkompentent konsult från Malmö! (inte så farlig dialekt, Tur! Malmömål är inte att leka med annars).

Huma Nova
Efter den skolan bar det i väg till nästa!! Fantastisk grupp den stora gruppen också!! En tjej svimmade mitt under gruppterapin idag, tydligen försöker hon banta - lite väl hårt kanske - inte bra. Men hon var på rätt ställe och vår fina lärare tog henne i knäet och klappade om henne + flera av vännerna omkring. Hon fick pussar på pannan och vatten, godis, frukt och allt som fanns nära, även frisk luft, så efter en stund var hon på benen igen! Skönt...för att otäckt det var det, hon bara föll framtsupa mot golvet från sin stol. Uhh.. tur tjejen brevid hann fånga henne och hjälpa så hon inte landade för hårt. Själv har jag aldrig svimmat... ännu. Jag stannade förresten hela kvällen från kl 16-21 på skolan. Björnen kom upp till Huma Novas lokaler sen! Kul att han fick träffa en del av dem som inte hunnit gå! :) Det betyder mycket och de vet en hel del om honom eftersom vi går i gruppterapi (ca 20 st är vi) delar vi också en hel del :) Underbar grupp!!

Söder och Thailandsavslut
Efter det kom Björnen till skolan o mötte upp mig o sen var vi på Söder en och en halv timma ungefär, jag drack god, god öl och så delade vi på en god kycklingwrap på en trevlig bar med bra musik!! Efter det körde Björn bil i över två timmar för att hämta brodern Tom som kom hem från Thailand! Från Söder-Arlanda-Arlanda-Jakan-och söder ut igen. Han/vi fick dock behålla bilen då Tom fortsätter vara ledig ett tag till och var väldigt trött efter en lång resa - o vi behövde komma hem relativt snabbt då snickare börjar väldigt tidigt som ni vet :P Så lite i kl 02nu i natt var vi hemma! Skönt o vara hemma efter 17h hemifrån för Min del... ska och måste sova nu. Ny dag i skolorna i morgon. Har båda skolorna i morgon igen! :)

Hoppas ni sover/sovit gott
och får en bra dag i dag!!
Lycka till på tentan nu Carina!! Håller alla tummar o tår för Dig!!
Kramar Miizeen!

Kommentarer
Postat av: Carina

Åh, tack söta Martha!

Och lycka till med alla skolorna idag med! =)

Kramkram

2011-02-15 @ 11:38:10
URL: http://carinahoglander.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0