En liten Göteborgare?

IsakattsRagdoll Därifrån blir det en ragdoll om det blir, vi har ju pratat om det rätt länge nu så det blir det nog. En liten brun mitted som heter Marlon Jackson (hane).

*En mitted är brun i ansiktet och på frambenen. Tassarna är vita både fram och bak. Bakbenen är helvita.



Marlon>>>
Sömnig Marlon... :-)
vaken Marlon
Isakattsragdoll ligger i Göteborg men eftersom uppfödaren skulle sälja en till raggis på södermalm och
själv skulle åka och lämna den så kommer hon alltså hit med honom också. (Om vi bestämmer oss för honom vill säga.)
Uppfödaren i GBG var mycket billigare än uppfödaren här i Stockholm. Dessutom har hon inte parat en massa olika ragdollstyper som många uppfödare gör och fick därför bara colourpointed och mitted- ungar på sina katter och det är bra! Både för katterna, och för att det är dem jag gillar bäst och mest :-)
Hon ägde själv bara två missar, berättade att hon ville hinna med o gosa o ha tillräckligt med tid för dem båda. Bra tanke! Mamman är verkligen jättefin. Föll för henne, kul med så fina katter.
Jag har förresten försökt få tag på uppfödaren här i sthlm men utan resultat. Hon blev väl säkert sur eller nåt när vi bestämde oss för att inte ta hennes hona sist så hon har inte svarat alls. Så skiter i henne, dum katt-tant!
MEN
Let´s fortsätta prata om Marlon Jackson =) Nedan kommer bilder på Marlons Mamma och Pappa :-)
Mamma Marlon
Pappa Marlon (också en mitted och det som är i pannan är bara lite kladd från ngn pasta de fått smaka av tidigare idag, alltså inget han har där i vanliga fall. Bilderna är från idag i Ragdoll-hemmet i GBG )
Mycket Nöje!
Stor Kram :)
Miiz

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0