en liten runda

Stockholmsnatten.
hehe en liten runda blev en lång runda. kikade in på stället vi hade gratis inträde till men det var lite väl ungt där. Mr Tom var på stan också så vi åkte o mötte upp honom ist, dock var kön på stället han var på lång och stängde dessutom två. Vilket inte var så bra eftersom efter ha ställt in sommartid skulle det ha inneburit att det varit en kvart kvar där inne, om inte mindre. dessutom fanns de ingen plats i garderoben för det var så proppat.

Lab.
Vi klev ur kön och tog en taxi till Lab ist ;) hehe. Ester jagade efter oss på stan för att kunna ses en sväng, på Lab hann hon och hennes kompisar äntligen i kapp oss, hehe. Kul o se henne, de åkte dock ganska snabbt från stället. Själva blev vi kvar, och sen hördes vi med Tom igen och tog en bil dit han var för att påbörja en efterfest, i bastun. Det var niiice! Efter det blev det storbil till oss där festen fortsatte. Klockan 13 idag på dagen så la vi oss, haha.
Å Shiiiit. Jag har inte mått bra idag under dagen, fyy! å så ser ut som ett bombnedslag här också, nice. hehe. Får ta tag i det i morgon, det är först nu jag kan gå och stå och äta igen så. Ska försöka gå o sova snart, så dagen i morgon inte blir helt upp o ner den också. hehe.
natti, natti
Miizen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0