vid hamnen

..back, sa ju det ;) Ja klockan ar 7.47 och morgonsolen lyser over Santorini..


Hur som..i gar vid hamnen kollade vi in de olika avgangarna vad det kostade och gick men vi kollade aven boende for en natt till har pa on, vilket det blev. Vi hyrde en bil och tog ett boende och sa gjorde vi on. Det var lite disigt men vi tyckte inte det gjorde sa mycket eftersom vi akte runt i bilen nastan hela dagen o Rummet vi fick for natten var jattefint, mycket battre an forsta :) Nar vi akte runt pa on sag vi:

  • Perissa beach
  • Perivolos beach
  • Fyren allra langst till soder
  • Red beach (har solade vi och badade vi ett tag)

Sen akte vi hem for att duscha och byta om och pa kvallen bar det av till Oia, langst norr ut for att se de beromda solnedgangen har pa on. Tyvarr var det ju som sagt disigt men det var valdigt vackert anda och maten var utsokt. Vi satt pa en valdigt fin restaurang uppe pa ett tak med ett vitt mysigt fladdrande "tak" over. En harlig dag med mycket gjort.

I dag ska vi borja med o tanka bilen ta oss till en strand och sedan kl 16.00 idag sa aker vi vidare till Paros for nya aventyr!!


Kraam
Miizen


ps. nar vi hyrde bil sa korde han som hade Blue Ferries i hamnen oss till stallet dar de har sina bilar och gissa vilken lat som han lyssnade pa och som han sa var jattepopular nu i Grekland



Loove It !! puss pa er!
Nu e det snart dags for frukost! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0