Santorini

hejj
Flyget ner var trangt som flyg ar men vi satt langst in. Bjornen vid fonstret och jag sov i hans kna med musik i lurarna nastan hela vagen sa det gick snabbt. Tur man e liten :)

Vi hamnade ospec forsta natten i Kamari-beach. Tog det lugnt och gick ner till stranden at och tog oss ett dopp nar vi kom igar :) Kikade in poolen vid hotellet i kvallssolen och sa kopte vi med oss lite kall ol hem som vi avnjot pa var stora balkong som inte hade nagra grannar, liikkie. Vi var trotta efter resan o varmen sa det blev relativt tidigt i sang.

I dag nar vi checkade ut efter god nattsomn sa foroskte vi foklara for damen o herren som agde (kanske snarare tanten o gubben:)) hotellet att vi ville ta oss till hamnen dar batarna avgar. Hon fragde hela tiden efter vilken o vi skulle till -NAXOS?? - PAROS ?? vi ryckte pa axlarna da vi inte hade bestamt oss for vilken o vi skulle till och forsokte saga just det, att vi inte bestamt oss utan skulle dit o titta. Till sluta forstod hon nar jag visade med handen som i den svenska barnvisan "...liten tomte tittar ut". Vi ville hon skulle bestalla taxi dit men nar hon forstatt vad vi menade sa ville hon ha 15E pa en gang, vi fattade inte men hon kunde aldrig vilja oss illa sa vi gav henne det for att se vad som hande. Gubben vinkade at oss att komma nar vi betalt och vi foljde efter. Ut pa baksidan kom vi upp f;r en lite trappa och dar stod hans bil =) Han korde oss till hamnen... slingrande sma vagar och 30 min senare var vi pa plats...

Jag hinner inte beratta mer om var dag just nu, men aterkommer innan vi lamnar detta nya place med gratis internet innan vi beger oss vidare imorgon, lovar (nastan ) det!! =)

Take Care!!
Kram Miizen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0