Inspelningarna

Sången och allergin

Vi har hunnit vad vi ska under de två nu förflutna efm-inspelningarna. Redigeringarna är gjorda och jag har gett allt jag har. Blir trött efteråt, men piggnar till lite senare igen. Vi ligger hur som före tidsschemat när det gäller inspelningar, det är skönt. Å i morgon hoppas vi på att bli helt klara med de som behöver rättas till på Phantom of the Opera - spåren. Lördag blire ledigt, möjligt att vi kommer att vara med o fira en gammal klasskompis 26 års-dag med Kim och hans syster, men sen på söndag blir det en heldags insplening, så de bästa vore att inte festa.

Som förberedelse när Kim ska komma så har han tagit allergitabletter och vi har dammsugit och vädrat här nere. Han är inte jätteallergisk men det är ändå skönt om han kan slippa känna ngt alls. Det har han inte gjort heller så, när han blir allergisk så får han visst ont i halsen och nyser, men båda katterna låg här nere i källaren under dagens inspelningar, helt smärtfritt för Kimen.


Brum brum

Förutom att spela in så har jag hunnit lära mig 25 adresser och dess stadsdelar, satt och råpluggade in dem i går kväll/natt. Jag har fått nya inloggningsuppgifter till taxiaventus-sidan så jag kan börja plugga på säkerhetsdelen där nu. Sen har vi bytt ut alla julgardinerna och placerat ut de "vanliga" lamporna på deras plats, Björnen har hämtat ved och så har vi sorterat i en bokhylla, massa av mammas saker där, och så hittade jag mina adoptivpärmar, papper och bilder... Sen hjälpte jag pappa med lite datorgrejer och sen innan de var läggdags så hamnade vi i tv-soffan framför någon drama med Nicholas Cage i huvudrollen. Lite special film men den var helt ok.



WHISKEY

Till filmtimmen testade herrarna tre olika sorts whiskey och jag två. Det var riktigt gott och en braa sängfösare. Det som återstår är en dusch, jag får nog stå över den tills i morgon. I morgon ska vi äta tsm allihopa, det ska bli entrecote med potatisgratäng, mums mums och senare lär det serveras än mer whiskey. Vi ska även få provsmaka de röda vinerna som pappa ska ha sitt omprov på, på söndag, han går ju en kurs där man måste tentera efter delmål man gör (smakar). Det ska dock även på kvällen klämmas in inspelning! Undrar hur allt ska gå i hop då vi ska börja senare i morgon för att hålla på senare. Hoppas att vi kan tima allt bra. Pappa och jag har hunnit med vårt andra besök hos kurator för att prata ut, å det har faktiskt mjuknat de dagarna som gått efter det. I kväll är den bästa kvällen hittills sen vi kom hit.


Det skrapade i marken...
Vår kära lilla guldcitra, jag vet inte om jag berättade det men den höll ju på att helt falla sönder och samma innan vi åkte hit. Det var ju en av anledningarna att vi åkte hit, för att den skulle kunna lagas utan att det skulle kosta skjortan uppe i huvudstaden. När vi kom hit förra fredagen så stannade vi när vi var en knapp mil hemifrån och åt eftersom vi inte orkade ställa oss o laga mat efter resan, i ett då tomt hus. När vi kom ut igen efter att ha stoppat i oss lite o äte och började köra så upptäckte Björnen att det gnistrade om baken på bilen. Han hade tidigare bundit upp en del av avgasystemet, men efter ca 45 mil så hade nu än mer lossnat. Delar av bilens underrede släpade nu i marken... man kunde tydligt se dem. Vi hade några få minuter hem och från oss några få minuter till verkstaden efter helgen. Ändå himla tur det inte hände längre norröver, för de lät mycket om bilen redan innan det hände. I måndags lämnades den in och i onsdags var den klar, nu är den lagad och besiktigad och klar för hemfärd. Ingen av oss trodde de skulle gå så fort men det gjorde det. Skööönt... får väl se hur länge guld-skrutten håller nu då? ;-P Här tänker jag avsluta för i dag. Ska försöka se till att det kommer lite mer bilder här i morgon... Hoppas allt är bra hos dig!!




KRAAM
Miizen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0