Veckan är sluuut nu...

Göteborgshelg i Stockholm

Fredagen blev en lugn hemmakväll, NOT, haha, vi var ute med Challe och Johanna. Challe var på besök från Göteborg, min f.d. kombo, världens bästa ;) Kul o se henne igen, det var bokstavligen år sen sist!! Senare joinade även Tom, Niclas o Miami m.fl. Vi var på Kvarnen vid Medis. Kalaas vare och efterfest blev det hemma hos Niclas, vid Midsommarkransen. När festen dog för den kvällen så begav vi oss hemåt, tror vi var hemma och somna vid 07 tiden. Sköönt... Jättetrevlig kväll verkligen!!



Nattlig supriseee

Vi fick under nattens efterfest våra 25 års, 21 års och inflyttningspresenter av värden Niclas! det var ett Eva Solo te-kit. Hur fint som helst!! Å till det så fick vi en massa tesorter från Johan & Nyström där Niclas jobbar. Mums!! Det finns en historia bakom det, det är nämligen så att vi är bortskämda med just de teerna sen vi bodde i kollektiv tillsammans med Niclas, helt underbara teer. Å sen dess har vi i princip inte druckit te för allt annat te smakar inte alls som teet där i från. Bortskämda bortskämda ;P


Te från Johan&Nyström måste TESTAS!

http://shop.cafeett.se/se/grp/te.php     (klistra in adressen)

Och faktiskt, så blev vi under kollektivtiden bjudna på Blomteet!! <3
Tjusigt värre och såå välsmakande. Ni måste testa!! Å kolla på det, så vacker blomma, att det bara kan bli så. Det är som en liten boll när man lägger ner den i glaset som sedan slår ut. Fantastiskt!


Tebryggaren

http://shop.cafeett.se/se/art/eva-solo-tebryggare-1-0-l.php    (klistra in adressen)

Hur snygg som helst och dessutom lätt att rengöra!! Rekommenderas högt för den som gillar att mysa och dricka te hemma i vinterkylan och mörkret! :)



Kaffebryggaren

http://shop.cafeett.se/se/art/eva-solo-kaffebryggare.php     (klistra in adressen)
Även kaffebryggaren finns i våra ägor. Jag fick nämligen den av min kära faster med familj när jag fyllde 25 år. Eva solo serien är inget jag själv tittat ut och önskat mig. Men nu älskar jag setet, tänk vad överraskningar kan fylla en tom plats, som man dessutom inte visste fanns ;)


LÖRDAG



Hängig

Ja, natten blev ju en uppenatt på fredagen och då blir det ju lite så att lördagen lätt försvinner ;). Lite synd var det om Björn som mådde lite sådär i slutet av arbetsveckan att just denna helg skulle bli så intensiv, men samtidigt har han absolut inte mått så dåligt att han inte klarat av det. Det är ju så att alkohol inte gör kroppen väl, den läker inte sår eller infektioner... men de var ju besökshelg å han inte blev bättre å inte sämre heller så, men bakfull däremot, det blev han ;P Vi kom i väg på lördagen igen trots en mäktig bakfylla för hans del.. Kära Tom och Niclas bjöd nämligen in till Ugnstekt lax med klyftpotatis och jättegod sallad med hemmagjord dressing på. Vi tog skräpbilen härifrån dit, hämtade upp Carina på vägen, vid vår Tunnelbanestation och rullade sedan vidare i norrgående riktning. Maten var jättegod faktiskt! Verkligen. Björn mådde dock skit till en början men efter mat och lite trevligt sällskap så blev det mycket bättre.


Sällskapsöl

Eftersom vi hade bilen med oss så funderade jag på att inte dricka ngt, å Björn var ganska säker på att han inte heller ville ha eftersom han hade fått sån baksmälla. Men det bästa mot baksmälla det vet ni ju vad det är. Så efter lite mat och så bestämde vi oss för att låta bilen stå. Vi hade ju fortfarande Göteborgsbesöket som skulle ut som vi iaf sagt till att vi ville ses ut. Killarna i vårt gäng gillade ju klart också att vi skulle möta upp ett tjejgäng ute, så visst blev det så. Å Björns bror hade en väldigt rolig fylla på sin baksmälla så Deeet ville vi ju INTE missa det heller!! :D


00.35
00.35 åkte vi tunnelbanan för att möta upp tjejerna på KGB:s mitt inne i stan. Vi gick dit för det är inget inträde där utan bara en liten garderobsavgift och BIlliga Öl!! Det var ett litet 3 våningsställe precis ovanför Rigoletto där vi var och såg på Avatar 3D. Det var ett ryskt ställe men Klubb längst ner. verkligen KLUBB kan man säga. Jag tror att stället totalt kan ha tagit 150-200 pers, högst. Å trångt var det, det var liksom uppbyggt av smala gångar, smala trappor och allt vara smalt och trångt, varmt, fuktigt och festligt! Det var nice där. Andra våningen var som en balkong där man kunde stå och kika ner på de som dansade sig varma i trängseln nedanför. Där höll jag och Björnen mest till med en öl i handen så mådde vi väldigt bra där. När klubben förberedde för stängning så spelades Ryska nationalsången på dansgolvet.


INTE efterfest

Det blev inte efterfest denna kväll även om det fanns på tapeten. Vi sa vi kunde hängt med och erbjöd oss själva att hålla i den om det fanns önskan om det men eftersom tåget mot Göteborg skulle tuffa relativt tidigt för våra fina gäster så blåstes förslaget av. Vi skiljdes senare, efter några nuggets med dip och en tunnelbaneresa från hötorget till t-cen åt, med varma kramar, pussar och lovord inför ett nästa möte. Väldigt trevligt, kul och kärleksfylld helg har det varit!! <3 <3




Söndagsmys

Söndagen har vi haft besök av en gammal kamrat som jag inte förstår hur hon håller i hop. Det är konstigt vad ödet gör med ens liv i bland. På ett sätt förstår jag också, jag har ju själv haft riktigt tuffa perioder i livet, man klarar det, men det är kämpigt alltså... man måste se det positiva och tänka framåt när det är svårt. Inte bara så klart, men mycket handlar om det, å bra stöd från familj och vänner så klart. Vi ska ses snart igen, skönt för oss båda tror jag... Btw så invigde vi Eva Solo te-setet med fantastiskt välsmakande te och lite knäckemackor, mjuka mackor.. Detta till tända ljus och underbar underbar musik...


Kvällen
Under kvällen har vi lagat Lasange, mycket gott och myst i soffan framför lite film och dokumentär. Kanonmysigt. I morgon fortsätter taxistudierna!! Ska ringa och boka tid i veckan också! Känns bra :)


STOOOR KRAM
Miizen


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0