Norrland o hem..

framme 00.20
I fredags när vi skulle åka så slutade Björn senare än väntat men bilmodellen vi hyrde var en strl större än beställt till samma pris!! Det resulterade i att vi tog med oss djuren på vår tripp! Både för att spara tid och för att vi kunde!

valp+hund+katt
Väl uppe så fann ju en liten valp men allt gick bra :) När vi skulle åka igår var de ingen annat än vänner. Katten hanterade situationen bra också och var en i gänget faktiskt :)

Mysigt!
Helgen har bestått av familjelekar och måltider samt pokertunering, badtunna och rundtur i Flärke för att hälsa på Björnens mormor och morfar och lite andra vänner. Det har varit en mysig helg och det är skönt med lite Norrland. Men jag gillar vara tillbaka hemma också.

Music´s life.
Vi har nu sedan lördags inneboende här, så vi måste fixa ordning lite, styra upp saker och ting bl.a i köket med skåp och så vidare. Vi hade så bråttom i väg innan helgen så glömde lite småsaker. Så när jag skriver nu så lyssnar jag på gitarrspel samtidigt... gillar sådana inneboende...mysigt.. det smattrar av regnet här samtidigt också :)

Många Kramar
Miizen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0